tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No tak, faceci podobno mieli od zawsze problemy z odcieniami...zawsze sie zastanawiałem jak wyglądasz, ale widze że niezła d.upa z Ciebie :drool: Kotku, Ty też jesteś niezłe ciacho.
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 to dlatego wczoraj tak latałes za mna z tym aparatem Ja latałem za Bryńką, ale że cały czas się koło niej kręciłeś to i Ciebie łapało.
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no fakt, musze to zacząć kontrolować Ee, dobrze jest. :>
oZiX Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 http://www.rmf24.pl/raport-chmuranadeuropa/chmuranadeuropagaleria/news-lot-zadnych-rejsow-do-godz-14-w-poniedzialek,nId,273137 q***wa mać nie mam siły !!!!!!!!!!!!!!! dzwonię tam od pół godziny cały czas zajęte ....q***wa mać no to chyba nie lecisz ;/
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 http://www.rmf24.pl/raport-chmuranadeuropa/chmuranadeuropagaleria/news-lot-zadnych-rejsow-do-godz-14-w-poniedzialek,nId,273137 q***wa mać nie mam siły !!!!!!!!!!!!!!! dzwonię tam od pół godziny cały czas zajęte ....q***wa mać Odwieziemy Cię beemką.
oZiX Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 do tych sqrwy....ów sie nie da wogóle dodzwonić chciałam postarać się zmienic termin wylotu przynajmniej na wtorek co ja mam zrobić? sądzę że na wtorek nie ma już miejsc;) Jechać na Okęcie ?!;/
odzim Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tomaszu boi sie z moja szwagierką umówić a fajna dupka z niej jak by nie rodzina to kto wie ............................
oZiX Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tomaszu boi sie z moja szwagierką umówić a fajna dupka z niej jak by nie rodzina to kto wie ............................ ja mogę :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tomaszu boi sie z moja szwagierką umówić Odzimku, Ty wariacie, musimy jutro pogadać - najlepiej w cztery oczy..
oZiX Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jechać na Okęcie ?! jeszcze się pytasz? jesteście super własnie wróciłam z Okęcia - mam przesuniety wylot na wtorek dzwonienie na infolinie trwa jak Pani powiedziała ok 3,5 do 4 godzin - przy okienku Lot-u na Okęciu 2 osoby i zero kolejki oby we wtorek latały
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Oj tam nie masz siły. Ja akurat jadę do Piterburga, bo mam interes to pojedziemy razem.
Kaśka Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jechać na Okęcie ?! jeszcze się pytasz? jesteście super własnie wróciłam z Okęcia - mam przesuniety wylot na wtorek dzwonienie na infolinie trwa jak Pani powiedziała ok 3,5 do 4 godzin - przy okienku Lot-u na Okęciu 2 osoby i zero kolejki No nie wierzę byłaś w Warszawie i mnie nie odwiedziłaś?
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 pijany jestes....fajne masz....ja dopiero pierwszy gin kończę quote]Brynia, Ciebie też kocham. :) :) :decayed: :decayed:
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 qzwa, myslałam że mnie najbardziej Ojej, myślałem, że z wujem rozmawiam. Bryniaczku, kochanie, Ciebie to kocham najbardziej!!!! :kox:
tomaszu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Oj nie pier**l, przecież napisałem, że nawet wuja kocham, więc czego jeszcze chcesZ??
Korzeń Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 12:30 będę dużo wcześniej, pewnie o 9 o ile k**wa wogóle polecimy wp***u LOT odwołuje wszystkie swoje rejsy do poniedziałku do godziny 14:00 17.04.2010 Aktualizacja godzina 19:30 LOT odwołuje wszystkie rejsy do poniedziałku 19 kwietnia, do godziny 14:00. Do tego czasu żaden samolot LOT–u nie wystartuje ani z lotnisk krajowych ani z zagranicznych. Jest to konsekwencją decyzji Polskiej Agencji Żeglugi Powietrznej o kolejnym przedłużeniu zamknięcia przestrzeni powietrznej nad Polską i podobnych decyzji podejmowanych przez instytucje odpowiedzialne za ruch powietrzny w innych krajach Europy. Z prognoz pogody wynika, że szanse na szybką poprawę sytuacji w przestrzeni powietrznej, związanej z obecnością chmury pyłu wulkanicznego w atmosferze, są bardzo mało prawdopodobne. Dlatego już dziś LOT podjął decyzję o odwołaniu wszystkich lotów zarówno w niedzielę, jak i w poniedziałek do godziny 14:00. Do tego czasu żaden samolot LOT–u nie wystartuje ani z lotnisk krajowych ani z zagranicznych. LOT chce, z odpowiednim wyprzedzeniem informować pasażerów, którzy zaplanowali podróże w niedzielę oraz z początkiem nadchodzącego tygodnia. Pasażerowie mogą bezpłatnie dokonywać zmian daty wylotu, należy jednak zwrócic uwagę, że obecnie trudno powiedzieć, jak zmieni się sytuacja pogodowa i kiedy ruch lotniczy zostanie wznowiony. Ponownie apelujemy do pasażerów aby nie udawali się na lotniska oraz śledzili informacje na naszych stronach www.lot.com Do Państwa dyspozycji pozostają wszystkie Biura Sprzedaży LOT na całym świecie, które dodatkowo będą czynne w niedzielę 18 kwietnia. Call center działa całą dobę, 7 dni w tygodniu, a Miles&More Service Center w godzinach 9:00-17:00.
Rekomendowane odpowiedzi