tomaszu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 dziękować musimy to opić jak najszybciej bo tęskno za wami mordy wy moje!! Ja w piątek jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja w piątek też was chyba odwiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja w piątek też was chyba odwiedze Tylko wiesz, obowiązkowo zabierz ze sobą minimum 0,5 l. no i szofera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 po fury i co zakupiłeś , znowu jakie regło sharana, czerwień meksykańska 1,8 T [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 21:19_________________________________________________i borę szary metalik 1,9 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 po fury i co zakupiłeś , znowu jakie regło sharana, czerwień meksykańska 1,8 T [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 21:19_________________________________________________i borę szary metalik 1,9 tdi przyjedz w piątek jak ostatnio to pogadamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 po fury i co zakupiłeś , znowu jakie regło sharana, czerwień meksykańska 1,8 T [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 21:19_________________________________________________i borę szary metalik 1,9 tdi przyjedz w piątek jak ostatnio to pogadamy :gwizdanie: ostatnio byłem sam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tomaszu na spożywkę to raczej nie,bo przyjadę prosto z roboty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ale tu fajnie jak d*py zdrowia nie zatruwają :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ale tu fajnie jak d*py zdrowia nie zatruwają :kox: :kox: u was tez polecialo do tylu z postami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tomaszu na spożywkę to raczej nie,bo przyjadę prosto z roboty ;( Odwieziemy Cię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Kudłaty, zaglądasz tu? Robótkę Ci szykuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Bry:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 zostałem właśnie przewieziony S4 b6 ale kur** :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 w piąteczek cos mi sie gdzieś obiło o uszy że dziś "parapecik" jakiś się kroi :gwizdanie: :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 w piąteczek cos mi sie gdzieś obiło o uszy że dziś "parapecik" jakiś się kroi :gwizdanie: :> :> :> A i ja coś tam słyszałem. To co, przyjeżdżacie na flachę, czy ja mam przyjechać do Fregaty? A przyjedzie ktoś po mnie na ustronie?? :gwizdanie: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dzwoń to wpadnę po ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 właśnie jak to dziś będzie :?: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 15:41_________________________________________________gdzie się zbieramy ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi