Wandej Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 7 godzin temu, barca8585 napisał: I problem z głowy zarezerwowana Promajna , wyjazd końcówka sierpnia ? z tego co mówiła kobita jest dużo wolnych apartamentów i ceny spoko Bedziesz zadowolony Byłem polecam
barca8585 Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 33 minuty temu, Wandej napisał: Bedziesz zadowolony Byłem polecam Wiem byłem tam już i ta sama miejscówka wiec będzie ok
Góral65 Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 8 godzin temu, barca8585 napisał: I problem z głowy zarezerwowana Promajna , wyjazd końcówka sierpnia ? z tego co mówiła kobita jest dużo wolnych apartamentów i ceny spoko Też się wybieram na przełomie sierpnia i września chociaż już w Promajnie byłem 5 razy, ale pewnie w tym roku też będzie
barca8585 Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 coś ma w sobie hehe ale Igrane też fajne byłem kiedyś to miałem miejscówkę nad samym deptakiem a zaraz za nim było boisko do piłki ręcznej wodnej i co jakieś pare dni były mecze miejscowej drużyny , pół mieściny się zbierało a ja z balkonu miałem widok idealny
wesz82 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Ogólnie można spokojnie wyrwać coś co zawsze nie było dostępne. Chorwaci chcą odbić się z tego dołka i robią promki. Np wczoraj nasz apartmani zrobił myg że jak weźmiesz min 15 nocy to masz 40 proc zniżki. Może we wrześniu by tak zachorowac?
Karasik2 Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 Kolega dziś wrócił do Krakowa z Croati AUT-SŁOWENIA i tak Słowenia polecił omijać autostradę to ze pokazywało szybciej o 55m to na bramkach stracił 45min i trzepanie co drugie auto
wesz82 Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 Wszystko zależy od dnia tyg. Na weekend zawsze należy spodziewać się dłuższego przestoju na granicy.
barca8585 Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 oj tylko żeby nie pozamykali granic bo znowu zaczyna się
Karasik2 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dojechałem do Baška pełen sukces Ale mam problem chyba końcówka rury mi się przesunęła i teraz poprzez drgania głośno stuka w osłonę od zderzaka... Poniżej foto jak to ogarnąć? Czy może ktoś tu na wyspie korzystał z jakiś speców?
barca8585 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam ktoś wybiera się jeszcze w sierpniu na chorwację
mariusz36 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 2 godziny temu, barca8585 napisał: Witam ktoś wybiera się jeszcze w sierpniu na chorwację Myślę że nie jeden , ja jutro .
barca8585 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, mariusz36 napisał: Myślę że nie jeden , ja jutro . Nio na pewno ja jutro na promajne
Góral65 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Też miałem w planie za tydzień 28 sierpnia, ale troszkę się zastanawiam bo Chorwaci mają dużo zachorowań i nie chciałbym aby będąc tam Polska podobnie jak kilka krajów wprowadziła kwarantannę i po powrocie trafić na dodatkowe dwa tygodnie przymusowego urlopu.
Barti_ Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zastanawiałem się poważnie czy w tym roku nie jechać, ale darowałem sobie ze względu na to, że nie da się przewidzieć czy i kiedy obostrzenia wrócą i widzę, że właśnie zaczyna się "druga fala". Także współczucia wszystkim wyjeżdżającym / przebywającym aktualnie w Chorwacji ale możliwe, że czeka was kwarantanna. Wzrost zakażeń w Chorwacji. Ambasada ostrzega przed korkami na granicy - Money.pl WWW.MONEY.PL Kolejne kraje wprowadzają ograniczenia w przemieszczaniu się dla turystów wracających z Chorwacji. Ambasada ostrzega: czas powrotu do domu może się wydłużyć.
barca8585 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Witam Ja już w Promajnie droga bez żadnych problemów jedynie mały korek przed wjazdem do Chorwacji bo sprawdzali dokumenty , ludzi ogólnie nie jest jakoś dużo my i tak nie chodzimy na miejska plaże tylko na taką trochę dziką ceny spoko a tu małe fotko nowej audiczki juz na miejscu
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Panie/Panowie jakieś miejscówki już upatrzone na ten rok? Coś polecicie? Szczepienie gwarantem wyjazdu za granice?
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 My jeszcze nie planujemy, jeżeli szczepienia będą obowiązkiem to na pewno nie pojedziemy
Rekomendowane odpowiedzi