barca8585 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 właśnie dzisiaj napisałem zapytanie do mojej miejscówki w Promajnie
Wandej Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 23 godziny temu, barca8585 napisał: właśnie dzisiaj napisałem zapytanie do mojej miejscówki w Promajnie ja też uderzę chyba do Promajny. Sprawdzona miejscówka a tym razem już z dzieciakami więc warto się nie zaskoczyć
barca8585 Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 1 minutę temu, Wandej napisał: ja też uderzę chyba do Promajny. Sprawdzona miejscówka a tym razem już z dzieciakami więc warto się nie zaskoczyć jest tam fajnie nie za cicho nie za głośno do Makarskiej blisko , trochę trzeba iść na dziką plaże ale jest tam super warto ale chyba ceny ostro w tym roku poszły do góry bo w tamtym roku byłem a wczoraj mi Babka napisała cenę to 15 euro wiecej
Góral65 Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 5 godzin temu, barca8585 napisał: Babka napisała cenę to 15 euro wiecej Tylko jest pytanie czy ten świrus się skończy jeśli nie to będzie zadowolona jeśli ktoś przyjedzie i da 15 Eur mniej jak w zeszłym roku
psiona Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 5 godzin temu, barca8585 napisał: jest tam fajnie nie za cicho nie za głośno do Makarskiej blisko , trochę trzeba iść na dziką plaże ale jest tam super warto ale chyba ceny ostro w tym roku poszły do góry bo w tamtym roku byłem a wczoraj mi Babka napisała cenę to 15 euro wiecej Można wiedzieć ile sobie życzą za dobę Jeżeli nie zmuszą do szczepienia to też chcemy w tym roku jechać Pytam o cenę żeby mieć jakiś punkt odniesienia Może być na priv
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 4 godziny temu, Góral65 napisał: Tylko jest pytanie czy ten świrus się skończy jeśli nie to będzie zadowolona jeśli ktoś przyjedzie i da 15 Eur mniej jak w zeszłym roku Masz może namiar na ta miejscówkę obok straży pożarnej w której byliście wtedy kiedy ja? Bardzo blisko do plaży chyba stamtąd było
barca8585 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 19 godzin temu, psiona napisał: Można wiedzieć ile sobie życzą za dobę Jeżeli nie zmuszą do szczepienia to też chcemy w tym roku jechać Pytam o cenę żeby mieć jakiś punkt odniesienia Może być na priv w tamtym roku płaciłem za 3 osoby 45 euro a w tym roku mam cenę 55 1
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 Trochę mnie zaskoczyły ceny Apartament z dwiema sypialniami ,salonem i aneksem kuchennym 140E za dobę 5 lat temu było 100E
Dev Opublikowano 3 Lutego 2021 Opublikowano 3 Lutego 2021 2 godziny temu, Wandej napisał: Trochę mnie zaskoczyły ceny Apartament z dwiema sypialniami ,salonem i aneksem kuchennym 140E za dobę 5 lat temu było 100E jedz kawałek dalej do Albanii, za apartament zapłacisz 50
stanley Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 11 godzin temu, Wandej napisał: Trochę mnie zaskoczyły ceny Apartament z dwiema sypialniami ,salonem i aneksem kuchennym 140E za dobę 5 lat temu było 100E Drogo. W zeszłym roku płaciliśmy tyle za 3 poziomowy apartament na wyspie Vis w sezonie wysokim ok 100m od plaży.
Wandej Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 12 godzin temu, stanley napisał: Drogo. W zeszłym roku płaciliśmy tyle za 3 poziomowy apartament na wyspie Vis w sezonie wysokim ok 100m od plaży. Podrzuć namiar
stanley Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 42 minuty temu, Wandej napisał: Podrzuć namiar Rent Authentic stone house, accommodates 7 person, Komiza. Live like a local. HOLIDAYS-IN-KOMIZA.COM Find the best reviewed apartments in Komiza! Explore our guest reviews, then book the best deals on a perfect...
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Tym razem Brela zaklepana Właścicielka kwater nie chce zadatku bo sama nie wie jak będzie wyglądała sytuacja z wirusem
stanley Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 6 godzin temu, Wandej napisał: Tym razem Brela zaklepana Właścicielka kwater nie chce zadatku bo sama nie wie jak będzie wyglądała sytuacja z wirusem A nie kusi Cię jechać w inne rejony Cro ?
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 5 godzin temu, stanley napisał: A nie kusi Cię jechać w inne rejony Cro ? Jasne Stasiu ale młodszy syn będzie miał dopiero 2,5 roku a starszy 4 więc nie chcemy ich katować jazdą całą dobę
piotrekekm Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) Też się zabieram za poszukiwania noclegu Jak ktoś ma coś fajnego sprawdzonego dla 4 osób z 2 sypialniami i widokiem na morze nie za miliony monet to proszę o pw . Edit: Podgora zarezerwowana na 25 czerwca. Oby tylko można było w spokoju pojechać.... Edytowane 22 Marca 2021 przez piotrekekm
barca8585 Opublikowano 23 Marca 2021 Opublikowano 23 Marca 2021 chyba nie obejdzie się po powrocie bez kwarantanny w tym roku bo w tamtym spokojny był powrót i bez
stanley Opublikowano 23 Marca 2021 Opublikowano 23 Marca 2021 My w tym roku odpuszczamy Cro. Tydzień Kaszuby, tydzień Beskidy....
barca8585 Opublikowano 23 Marca 2021 Opublikowano 23 Marca 2021 10 minut temu, stanley napisał: My w tym roku odpuszczamy Cro. Tydzień Kaszuby, tydzień Beskidy.... też się coraz bardziej zastanawiam czy nie zrezygnować w tym roku
Rekomendowane odpowiedzi