Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będziecie to mój numer jest w sygnaturze. Jakieś piwerko się zrobi albo coś mocniejszego :kox:

jak tylko wyląduje w pobliżu to na pewno zadzwonię, wypada się poznać osobiście a nie tylko incognito przy zamawianiu części :wink:

Szkoda, ze nie tydzien wczesniej :D Bysmy mogli razem jechac i razem czegos szukac :)

niestety ni da się wcześniej :)

Edytowane przez Góral65

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak będziecie to mój numer jest w sygnaturze. Jakieś piwerko się zrobi albo coś mocniejszego :kox:

jak tylko wyląduje w pobliżu to na pewno zadzwonię, wypada się poznać osobiście a nie tylko incognito przy zamawianiu części :wink:

Szkoda, ze nie tydzien wczesniej :D Bysmy mogli razem jechac i razem czegos szukac :)

niestety ni da się wcześniej :)

Dokładnie :wink::kox:

Opublikowano

Pany, a czy 70 euro za noc to sporo w Tucepi ? Bo rok temu bylem w Tribunj i placilem 25 euro za noc za apartament :) Tyle ze bylem od polowy czerwca

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jaki jest duży. Za 2 osobowy ceną sa w granicach 45-60e

Opublikowano

Pany, a czy 70 euro za noc to sporo w Tucepi ? Bo rok temu bylem w Tribunj i placilem 25 euro za noc za apartament :) Tyle ze bylem od polowy czerwca

jaki apartament ? ile pokoi itp ?

Opublikowano

Sa to zazwyczaj lazienka, taras, kuchnia , sypialnia i zazwyczaj kuchnia polaczona z jakby pokojem zwyklym

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Sa to zazwyczaj lazienka, taras, kuchnia , sypialnia i zazwyczaj kuchnia polaczona z jakby pokojem zwyklym

Jeżeli to dwie osobne sypialnie + salon z otwartą kuchnią + taras + łazienka to moim zdaniem cena normalna

Opublikowano

wysoka cena, takie apartamenty sa max po 50E

Opublikowano

Ok, to szukam w takim razie dalej :)

Opublikowano

za 3 pokoje, kuchnię i taras ? o jakim standardzie takie apartamenty ?

bo coś mi się wydaje, że bardzo tanio

Opublikowano

Chyba zanalazlem cos inedalnego :D Wreszcie sa 3 lozka, dwa pojedyncze w osobnym pokoju ktory ma balkon, lazienka, duze lozko z kuchnia i do tego taras :D Wszystko z widokiem na morze :D Poki co cena 76 euro, moze sie uda cos urwac :D Ale i tak chyba to zarezerwuje bo wyglada swietnie :) A na 3 to wyjdzie jakos po 1000 zl / na glowe :)

Opublikowano

Chyba zanalazlem cos inedalnego :D Wreszcie sa 3 lozka, dwa pojedyncze w osobnym pokoju ktory ma balkon, lazienka, duze lozko z kuchnia i do tego taras :D Wszystko z widokiem na morze :D Poki co cena 76 euro, moze sie uda cos urwac :D Ale i tak chyba to zarezerwuje bo wyglada swietnie :) A na 3 to wyjdzie jakos po 1000 zl / na glowe :)

BTW

W moim przypadku za 75 euro mam pokój więcej + basen przy domu ( termin we wrześniu) :wink:

Opublikowano

wysoki standard, ale sory miałem2 pokoje.

generalnie po sezonie za taki zestaw (2 pkoje, aneks z kuchnią, balkon) 35E - 40 E, - mała miejscowość, bo wiadomo trogir, dubrownik, ceny raz wyższe

Opublikowano

Panowie, czy ktos mi moze podeslac sprawdzone miejscowki z okolic Makarskiej ? Najbardziej bmy przytulil Tucepi lub Promenja :) Okazalo sie ze z urlopem problemu nie bedzie, i bede z kolegami jechal na 10 dni, miedzy 23.08 a 5.09 :)

jak znajdziesz coś w promajnie będę od 25.08 tam siedział :naughty:

To będzie można zrobić mini spota :D

masz coś zaklepane czy w ciemno jedziesz?

też wybieram się w te okolice 30-08 jak zwykle w ciemno

Panowie ja tez będę od 23.08 w tych okolicach wiec zróby jakiegoś forumowego chorwackiego spocika integracyjnego :decayed:

Opublikowano

Panowie, czy ktos mi moze podeslac sprawdzone miejscowki z okolic Makarskiej ? Najbardziej bmy przytulil Tucepi lub Promenja :) Okazalo sie ze z urlopem problemu nie bedzie, i bede z kolegami jechal na 10 dni, miedzy 23.08 a 5.09 :)

To będzie można zrobić mini spota :D

masz coś zaklepane czy w ciemno jedziesz?

też wybieram się w te okolice 30-08 jak zwykle w ciemno

Panowie ja tez będę od 23.08 w tych okolicach wiec zróby jakiegoś forumowego chorwackiego spocika integracyjnego :decayed:

O następny klient jeszcze :kox: Mój nr macie walcie od 26(wtedy dotrę) smiało :kox:

Opublikowano

wysoki standard, ale sory miałem2 pokoje.

generalnie po sezonie za taki zestaw (2 pkoje, aneks z kuchnią, balkon) 35E - 40 E, - mała miejscowość, bo wiadomo trogir, dubrownik, ceny raz wyższe

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja jednak do Tucepi smigam :) Odpowiada nam ten apartament co znalazlem, wiec nie bedziemy szukac dalej :)

Panowie, a ile można alko przewieźć przez granice ?

edit, juz wiem :D

Alkohol i tytoń

Podróżując z jednego państwa UE do innego, możesz zabrać ze sobą alkohol i wyroby tytoniowe przeznaczone na własny użytek, ale nie w celu ich sprzedaży.

Zgodnie z prawem unijnym nie musisz udowadniać, że produkty te są przeznaczone na Twój własny użytek, jeżeli nie przekraczają one podanych ilości:

• 800 papierosów
  • 400 cygaretek
  • 200 cygar
  • 1 kg tytoniu
  • 10 litrów wyrobów spirytusowych
  • 20 litrów wina alkoholizowanego
  • 90 litrów wina (w tym maksymalnie 60 litrów wina musującego)
  • 110 litrów piwa.

http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_pl.htm

bajka :D

Nie wytrzymalem i musze to napisac ....JADE ! :D Oby szybko dojechac :)

Edytowane przez sebul

Opublikowano

PrzEwieźć czy przYwieźć? :naughty: Po co ty chcesz tam zabierać alkohol? :cool: Rakijka w różnych smakach... Polecam figową albo gruszkową... :hi:

Opublikowano

kupuj alko na miejscu, bez sensu wieźć i nad adriatykiem żywca popijać który przy karlovacko smakuje jak siki :)

Opublikowano

Promajna on tour :kox: Ktoś już jest? Góral? Jak coś obok konzuma kwatera moja :kox: