Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wczoraj była objazdowka od Zadaru

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakie ceny w konobach, konzumach, lidlach itp

Mam tutaj na myśli Promajnę, Tucepi, Podgorę, Brelę ( ogólnie Riwierę Makarską)

podobno w tym roku sporo drożej :huh:

Lipa ceny, piwo w butelce prawie 9 kun( bo piwo 7,5-8 kun i kaucja, a w puszcze za 10,5 kuny) , ser kostka goudy 28 kun jak dobrze pamietam, jajka , 18 kun za 10 , sok jakis czy nektar 12 lub 14 kun, duze karlovacko 1,895 l 19 kun w promocji, 20-22 zazwyczaj, chleb 9 kun w piekrani, obiad w tucepi 45 kun i piers z kurczaka , frytki i pomidorek , taka olowa, i pojesc tym srednio idzie, piwo w knajapch zazwyczaj 15 kun duze, 10 male, gdzieniegdzie 18 kun , w makarskiej w lagunie duzo zarcia , 50 kun i podwojna piers, frytki, ryz i saladka , nie przejadlem tego a ja dalme tam raz przed podroza :) hamburgery 22-25 kun i srednio dobre, kebab , gyros 25 kun, ale jak dla mnie mega slony i nie do zjedzenia do konca... malo sosu tez daja . Zarcie to ogolnie fast food, wszystko na oleju, mieso az prawie plywa w oleju :) w breli albo baska voda jadlem obiad , byl co prawda drozszy bo chyba z 70 kun ale miesko w piernce super ,fryteczki i sosik :) )

I najwieksza lipa to remonty w czechach i austrii, dziadostwo nieziemskie ;/ Na szczescie nigdzie nie stalem w korku, ale jak jechalem to w austrii byl w strone polski ladny koreczek

Edytowane przez sebul

Opublikowano

W studenacu karlovacko 6.99. Butelki oczywiście przyjmują puste nawet sami pytają. Mały spot w Promajnie Z Goralem zaliczony:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

To tanio u mnie w studenacu 7,49 bylo, butelki przyjmowali oczywiscie ale czasem je wywalalismy bo nie chcialo sie nosic :)

A i pytanie roku: dlaczego chorwaci jezdza na zimowkach ? :D

Opublikowano

Bo ich na letnie nie stać ha ha..

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Jeszcze jedno pytano dp tych, którzy są na miejscu:

zabierać euro i zamieniać na kuny, czy wypłacać kartą z bankomatu i płacić kartą ?

Opublikowano

Jak jest możliwość to płacić najwięcej kartą, przelicznik wychodził w PKOBP około 56 groszy, a w kantorach 60-63grosze.

Gotówka to złotówki wymienić w kantorze ale czasem lepiej na poczcie, mimo że pobierają prowizję ,ale lepszy kurs

Edytowane przez edekxp

Opublikowano

Ja za winiety i paliwo karta placilem, wzialem tez euro i tam na kuny wymienialem, kurs byl 7.4 kun za 1 euro

Opublikowano

Ja za winiety i paliwo karta placilem, wzialem tez euro i tam na kuny wymienialem, kurs byl 7.4 kun za 1 euro

jestem obecnie na chorwacji w Karlobag, koło zadaru i uważam, że najlepiej brać złotówki i wymieniać w banku. Za ok. 300zł jest 510kun

Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF300TL przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jestem obecnie na chorwacji w Karlobag, koło zadaru i uważam, że najlepiej brać złotówki i wymieniać w banku. Za ok. 300zł jest 510kun

Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF300TL przy użyciu Tapatalka

Moglbys porobic fotki okolicy i plazy ? :) Bo tak myslimy czy za rok by nie jechac w miejsce gdzie bedzie blisko do wiekszosci atrakcji , ale zeby sama miejscowosc tez byla ladna :) ( Wlasnie do Zadaru, Jezior Plitwickich, Krk, Puli- chociaz do Puli to i tak pewnie daleko bedzie) )

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Plitvickie sobie odpuść, Krka też przereklamowane

Opublikowano

Bylem w Krka i mi sie mega podobalo, a Plitvickie z kim bym nie rozmawial to poleca, poza tym nie bede jechal sam i inni tez chca to zobaczyc :)

Opublikowano

Plitvickie sobie odpuść, Krka też przereklamowane

:mellow: Plitivickie są mega, tylko trzeba jechać rano.

Krka rzeczywiście są takie sobie, szczególnie po Plitivicach.

Opublikowano

Krka rzeczywiście są takie sobie, szczególnie po Plitivicach.

O plitvicach zdania nie zmienię, w Krka jest zakaz kąpania pod wodospadem gdyby ktoś jechał z myślą o kąpieli którą widział na fotach z neta

Opublikowano

Ja ma odwrotnie. Na Krka super ok godziny 11 a plirwice trasa 4h najkrótsza z dzieckiem od 16 do 20 (2h noszenia) i bez fajerwerków może rano i inna trasa są lepsze a ceny masakra. W sierpniu Krka 110koron od głowy a plitwice 180 :(

Opublikowano

Kun :D

Opublikowano

Racja kun. AAA i pamiętajcie ze na plitwicach restauracja jest na wejściu 1 na 2 gdzie jedzie większość nie ma nic oprócz bardzo hu...go burgera

Opublikowano

To juz lepiej brac kanapki, bo pewnie ceny zaporowe :D

Opublikowano

Gdzie w Makarskiej lub okolicy nakupic rakiji i nie zbankrutować?

Opublikowano

Ja ma odwrotnie. Na Krka super ok godziny 11 a plirwice trasa 4h najkrótsza z dzieckiem od 16 do 20 (2h noszenia) i bez fajerwerków może rano i inna trasa są lepsze a ceny masakra. W sierpniu Krka 110koron od głowy a plitwice 180 :(

Nieźle, gdzie Ty tam tyle godzin spędziłeś :huh: ? My obeszliśmy jedyną chyba trasę, bez pływania statkiem i został niedosyt. Za krótko i nudno.

A Plitvic wciąż mało ale byliśmy z samego rana, zaraz po otwarciu, nie śpieszyliśmy się. Później dogoniły nas dzikie tłumy i już przestało być fajnie.