Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zbliża sie chmura http://wiadomosci.onet.pl/2156001,12,zamknieta_przestrzen_powietrzna_nad_polnocna_polska,item.html noi?
Kanar Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czołem rezacze.. lekko sie wqrwiam już na to auto bo co chwila coś nowego wyskakuje i zawsze w najgorszym momencie dziś odkryłem że mam za dużo oleju w silniku (jeśli wierzyć kartce z wymiany too jakieś 0,2l ) a wygląda na lajtowo pół litra za dużo. do tego zatkały mi się odpływy z podszybia i mam akwarium wokół akumulatora - jutro z rana mam co robić już.. do tego wyskoczyła mi inspekcja oleju i właśnie czytam jak to zgasić.. jak nie urok to..
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dobranoc trzym się ja też się zawijam narka Kanar przynajmniej ci się niebędzie nudziło mykam bajuu
OKO Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zbliża sie chmura http://wiadomosci.onet.pl/2156001,12,zamknieta_przestrzen_powietrzna_nad_polnocna_polska,item.html noi? no i nic czołem rezacze.. lekko sie wqrwiam już na to auto bo co chwila coś nowego wyskakuje i zawsze w najgorszym momencie dziś odkryłem że mam za dużo oleju w silniku (jeśli wierzyć kartce z wymiany too jakieś 0,2l ) a wygląda na lajtowo pół litra za dużo. do tego zatkały mi się odpływy z podszybia i mam akwarium wokół akumulatora - jutro z rana mam co robić już.. do tego wyskoczyła mi inspekcja oleju i właśnie czytam jak to zgasić.. jak nie urok to.. ty to masz przejścia ze swoim wozem. nie zazdroszcze ;( dobranoc trzym się ja też się zawijam narka Kanar przynajmniej ci się niebędzie nudziło mykam bajuu heheh no to sie wypiął :polew: __________________________ tez zawijam nara
keżor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 siemka co do tej chmury , to Akjam ma dziś wolne hehe bo do 18tej mają być wszystkie lotniska pozamykane
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 siemka co do tej chmury , to Akjam ma dziś wolne hehe bo do 18tej mają być wszystkie lotniska pozamykane kurde takiemu to dobrze hehe siema z rana
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kur.wa ale beznadziejna ta pogoda dziś w drodze do pracy mało braklo a skasowal bym mojego wyrezanego furacza jeb...na przelewająca się woda przez jezdnie ________________________
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew:
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: a ja mam na tablicy ogłoszeń kartkę: w dniu 16 kwietnia 2010 między godziną 7 a 15 nastąpi przerwa w dostawie wody :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: a ja mam na tablicy ogłoszeń kartkę: w dniu 16 kwietnia 2010 między godziną 7 a 15 nastąpi przerwa w dostawie wody :polew: tablicy ogłoszeń w domu? hehe żona ci takie coś wystawia?? :polew:
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: ...do 200 to jeszcze brakowało, ale wiem że następną inwestycją będą nowe opony do tyłu :gwizdanie: albo fura z quattro
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: a ja mam na tablicy ogłoszeń kartkę: w dniu 16 kwietnia 2010 między godziną 7 a 15 nastąpi przerwa w dostawie wody :polew: tablicy ogłoszeń w domu? hehe żona ci takie coś wystawia?? :polew: nie gadamy ze sobą od 2 dni :polew:
OKO Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: a ja mam na tablicy ogłoszeń kartkę: w dniu 16 kwietnia 2010 między godziną 7 a 15 nastąpi przerwa w dostawie wody :polew: a ja mam na tablicy ogłoszeń kartkę: w dniu 16 kwietnia 2010 między godziną 7 a 15 nastąpi przerwa w dostawie wody :polew: tablicy ogłoszeń w domu? hehe żona ci takie coś wystawia?? :polew: hehe to bierz wiadro i biegnij je napełnić pod rynne
Miszka82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oko jak się napier*ala 2paki w taką pogodę to co się dziwisz nom pogoda wręcz śliczna nic ino iść i czerpać prysznic z nieba :polew: ...do 200 to jeszcze brakowało, ale wiem że następną inwestycją będą nowe opony do tyłu :gwizdanie: albo fura z quattro ale to nie o napędu zależy tylko od kierowcy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale to nie o napędu zależy tylko od kierowcy :gwizdanie: muhehehe :polew: hehe to bierz wiadro i biegnij je napełnić pod rynne będziesz miał kwaśną wodę i to za friko czysty zysk muhehehe nie gadamy ze sobą od 2 dni :polew: daj nr to ja z nią pogadam
Kędzior Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Kędzior suta twojej? :polew: [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________obczajcie to hehe Kabaret Młodych Panów - Na pokładzie rządowego samolotu
Rekomendowane odpowiedzi