A4 siano Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Czesc Wam, ja to bardzo chętnie bym wpadł chociaż na chwilę ale niestety musze czekać do jutra bo w pracy kombinują cos z grafikiem (przez urlopy itp.) i teraz niewiem czy mam wolne czy jak w sobote.. echh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Mnie w sobote nie ma. Jestem w Pruszczu Gdańskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 niestety ja tez nie dam rady, wogole ostatnio na nic czasu nie ma :/ a ponoc wakacje sa, udanego grylllaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja niestety jutro nie dam rady wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 aż sie odechciewa organizacji przy takim podejściu , i nie chodzi mi o tych co mi chociażby odpisali na smsa lub napisali w tym temacie że nie będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sorki ale ja tez niestety nie dam rady jestem uziemiony w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 aż sie odechciewa organizacji przy takim podejściu , i nie chodzi mi o tych co mi chociażby odpisali na smsa lub napisali w tym temacie że nie będą. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 witam, spot sie dziś udał , 1/3 ludzi co przyjechali była pierwszy raz na spocie . Także zapraszamy wszystkich niezdecydowanych na spoty w każdy wtorek. a także mam pytanie do spotowiczów , czy robimy we wtorki spoty pod Go-sportem czy może na dolince lub u mnie w formie grilla ?? i czy te codwutygodniowe spoty grillowe robimy w soboty czy może w jakiś inny dzień typu czwartek lub piątek. bo jak jest ładnie to może wolicie z rodziną siedzieć nad wodą itp ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Moje zdanie jest takie, że we wtorki to raczej GoSport bo w tygodniu nie każdy ma czas na grilla... Dla mnie bez różnicy bo pracuję świątek, piątek... Może być róźnie. Więc Ja się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dla mnie jest wszystko ok, ja zrobię autko zacznę się pojawiać, narazie sobota mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Według mnie wtorek pod GoSportem ok, postaram sie czasami wpadać, tak samo jeśli chodzi o sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja tez jestem za wtorkiem pod Go-sport a co do soboty to różnie bywa raz wolne raz praca, niestety ale reguły nie ma, pozdro[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 21:34_________________________________________________Co do grilla to pewnie bede wyjątkiem ale bardziej by mi pasował piątek.. (częściej wolne niż sobota ) ale to tylko moje zdanie, niech sięwypowie wiecej osób, do soboty też się da przystosować tylko rzadziej, nie komentujcie mojej wypowiedzi to tylko moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 W piątek chyba odpada bo są spoty w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 W piątek chyba odpada bo są spoty w Gliwicach A już myślałem że wszyscy op nas zapomnieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Siemka , prosze pamiętać o jutrzejszym spocie oraz prosze pisać kto za 2 tygodnie będzie wstanie podjechać na grilla [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 16:53_________________________________________________może dziś odwiedzi nas wizytacja z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Co tak cicho tutaj, pewnie wszyscy pucują bryki przed dzisiejszym spotem A tak poważnie to trzeba bedzie powoli ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 no i jak po spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 właśnie - ilu Was było - ja pracowałem do 20.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Było całkiem w pałke.. , a ludzi tyle że trzeba było na podziemny parking zjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi