Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mam pytań, chciał przyjechać bo frekwencja 5 aut nie zachęca :polew:

no i łapie notlaufa :kox:

podręczny vag i walisz tak jak Diman, w trasie na żywca, auto dopier**la jak na "NOSie" po skasowaniu błędu :polew:

a teraz wyłączam tak jak ty bo nie mam chwilowo vaga :decayed:

:hi: dzien dobry

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

:hi:

Panowie potrzebuje zakupić dystanse do felg i dłuższe śruby. Macie jakiś namiar gdzie można w dobrej cenie dostać w naszych okolicach? :)

Opublikowano

:hi:

Panowie potrzebuje zakupić dystanse do felg i dłuższe śruby. Macie jakiś namiar gdzie można w dobrej cenie dostać w naszych okolicach? :)

uderz do Dimana :gwizdanie:

Opublikowano

Diman handluje dystansami :decayed: Pierwsze słyszę :naughty:

Jak na razie dostałem ofertę z Częstochowy, za dystanse na jedną oś czyli 2 sztuki + śruby, czyli 10 śrub = 155zł Nie wiem czy to tanio :mysli:

Opublikowano

Diman handluje dystansami :decayed: Pierwsze słyszę :naughty:

Jak na razie dostałem ofertę z Częstochowy, za dystanse na jedną oś czyli 2 sztuki + śruby, czyli 10 śrub = 155zł Nie wiem czy to tanio :mysli:

Diman nie handluje, ale ma znajomości :naughty:

Opublikowano

witam :hi:

i jak się poradzę forumowiczów...

Kurcze, do czasu byłem przeciwnikiem wsadzania HIDów do auta, ale jak już mam te soczewki, to szkoda nie skorzystać :D Napewno komfort po mojej stronie będzie zdecydowanie na plus.

bix`y ori trudno znaleźć, oraz cena... :mysli: (nie na teraz)

więc takie coś podejdzie?

http://allegro.pl/hid-h7-h1-h3-h4-xenony-cyfrowe-do-can-bus-rybnik-i1465511308.html

macie jakies propozycje? barwebędę szukał chyba 5k?

Opublikowano

Kurcze, do czasu byłem przeciwnikiem wsadzania HIDów do auta, ale jak już mam te soczewki, to szkoda nie skorzystać :D Napewno komfort po mojej stronie będzie zdecydowanie na plus.

http://allegro.pl/hid-h7-h1-h3-h4-xenony-cyfrowe-do-can-bus-rybnik-i1465511308.html

Myślę że takie będą dobre :wink4: Narwa 4300-5000
Opublikowano

jestem ciekawy czy ten zestaw różni się od takich zestawów 100zł tańszych, które również mają cyfrową przetwornicę

Opublikowano

jestem ciekawy czy ten zestaw różni się od takich zestawów 100zł tańszych, które również mają cyfrową przetwornicę

Trochę się różnią. Tam gdzie jest fis trzeba niestety kupować jakies sprawdzone zestawy :gwizdanie:
Opublikowano

no właśnie, znowu temat HIDów :decayed:

cały myk polega na tym, że nikt nie wie co siedzi w tych przetwornicach, czy to samo co w tych najtańszych, czy coś innego :rolleyes:

Opublikowano

no właśnie, znowu temat HIDów :decayed:

cały myk polega na tym, że nikt nie wie co siedzi w tych przetwornicach, czy to samo co w tych najtańszych, czy coś innego :rolleyes:

W sklepie w którym pracowałem miałem kilka rodzai przetwornic. Były jakieś badziewia nic nie warte, były takie średnie które nadają się do aut bez komputer i były takie z serii komfort które nie wywalały błedu na kompie. Moim zdaniem i tak po tym jak założyłem przetwornice koito to wszystko to jeden badziew :decayed: Jeszcze tylko muszę się dorobić jakiś markowych żarników i będzie git :naughty:
Opublikowano

czyli w naszym przypadku nie ma co przepłacać i brać te najtańsze :gwizdanie:

Tolek ma już gorzej, FIS :decayed:

Opublikowano

czyli w naszym przypadku nie ma co przepłacać i brać te najtańsze :gwizdanie:

Tolek ma już gorzej, FIS :decayed:

Jest jeszcze kwestia radia i CB :gwizdanie: Kup jakieś po środku i myślę że będzie w porządku. Mi w domu leża dwa slimy w tym że jeden trza oddać na gwarancje bo mrugał :gwizdanie:
Opublikowano

Bry po pracy :wink4:

Opublikowano

ja tez juz po.... :)

Opublikowano

a ja dopiero przed :decayed:

Opublikowano

a ja w trakcie :disgust:

Opublikowano
:hi: po robocie ale dziś był mega zajob :kox: :kox: w końcu wiosna i metry ruszyły - domki powstają w oczach :kox: :kox:
Opublikowano

:hi: po robocie ale dziś był mega zajob :kox: :kox: w końcu wiosna i metry ruszyły - domki powstają w oczach :kox: :kox:

gicio :decayed:

sprawdzałeś może czy są te mapy do navi, do opla vectry ?