stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 2:40 http://www.youtube.com/watch?v=Hjp9EEEh-eA&feature=player_embedded#at=14
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 2:40 http://www.youtube.com/watch?v=Hjp9EEEh-eA&feature=player_embedded#at=14 :polew: niezle
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 To jeszcze nie tak ostro jak czasem bywa. Dziś kumpel wpadł cały pod wodę ale nie było czasu robić fotek. :gwizdanie: to gdzie wy jezdzicie? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja pier***e jak mnie sie nudziiiii Może się napij albo co...
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja pier***e jak mnie sie nudziiiii Może się napij albo co... e tam, moze jednego drina sypne i tyle
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja pier***e jak mnie sie nudziiiii Może się napij albo co... e tam, moze jednego drina sypne i tyle No, no jednego... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja pier***e jak mnie sie nudziiiii Może się napij albo co... e tam, moze jednego drina sypne i tyle No, no jednego... :gwizdanie: ja nie piję na pewno dziś
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja pier***e jak mnie sie nudziiiii Może się napij albo co... e tam, moze jednego drina sypne i tyle No, no jednego... :gwizdanie: ja nie piję na pewno dziś A ja jeszcze nie wiem...
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie piję na pewno dziś :nabijasie::nabijasie: ty czasem jak cos powiesz...
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie piję na pewno dziś :nabijasie::nabijasie: ty czasem jak cos powiesz... Alkowstręt...
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie piję na pewno dziś :nabijasie::nabijasie: ty czasem jak cos powiesz... Alkowstręt... Miszka i niepic hehedla przypomnienia Akjam nadal uwazasz ze sie Miszka dzisiaj nie napije? :polew:
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie piję na pewno dziś :nabijasie::nabijasie: ty czasem jak cos powiesz... Alkowstręt... Miszka i niepic hehedla przypomnienia Akjam nadal uwazasz ze sie Miszka dzisiaj nie napije? :polew: Ja go qr** na tej fotce nie poznałem! :polew: :polew:
krolu Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie piję na pewno dziś :nabijasie::nabijasie: ty czasem jak cos powiesz... Alkowstręt... Miszka i niepic hehedla przypomnienia Akjam nadal uwazasz ze sie Miszka dzisiaj nie napije? :polew: trzymasz foty miszki na kompie..
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie piję na pewno dziś :nabijasie::nabijasie: ty czasem jak cos powiesz... Alkowstręt... Miszka i niepic hehedla przypomnienia Akjam nadal uwazasz ze sie Miszka dzisiaj nie napije? :polew: trzymasz foty miszki na kompie.. Krolu zerknij ile ma Kędzior postów! On zna ten wątek lepiej niż ktokolwiek! :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 trzymasz foty miszki na kompie.. nie, to bylo na 2753str :polew: Miszka na FB ma to przeciez
tolek85 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 EEeee ja też sobie coś chlapnę i idę spać. Cały weekend w szkole, nie mam ochoty nigdzie wychodzić, a w dodatku opuściłem spot, bo się uczyłem na egz. I po co mi to było?! Jak i tak nie zdałem i będę powtarzał przedmiot
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 trzymasz foty miszki na kompie.. nie, to bylo na 2753str :polew: Miszka na FB ma to przeciez i tak wyglądałem lepiej niż Ty na trzeźwo
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 trzymasz foty miszki na kompie.. nie, to bylo na 2753str :polew: Miszka na FB ma to przeciez i tak wyglądałem lepiej niż Ty na trzeźwo ci jebne mowie ci tylko przyjedz [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 20:15_________________________________________________ EEeee ja też sobie coś chlapnę i idę spać. Cały weekend w szkole, nie mam ochoty nigdzie wychodzić, a w dodatku opuściłem spot, bo się uczyłem na egz. I po co mi to było?! Jak i tak nie zdałem i będę powtarzał przedmiot jak czegos niekumasz to ci moge wytlumaczyc, skonczylem 2 kierunki jeden w 3miesiace a drugi w pol roku
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 EEeee ja też sobie coś chlapnę i idę spać. Cały weekend w szkole, nie mam ochoty nigdzie wychodzić, a w dodatku opuściłem spot, bo się uczyłem na egz. I po co mi to było?! Jak i tak nie zdałem i będę powtarzał przedmiot Następnym razem pamiętaj, że SPOT ważniejszy! trzymasz foty miszki na kompie.. nie, to bylo na 2753str :polew: Miszka na FB ma to przeciez i tak wyglądałem lepiej niż Ty na trzeźwo BTW Jakiś filmik na TVNie - Polska komedyja!
Rekomendowane odpowiedzi