akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dobra Pany! Ja zdupczam bo jutro do roboty cza iść z rana.
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dobra Pany! Ja zdupczam bo jutro do roboty cza iść z rana. no trzym sie narka
Grisza79 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dobra Pany! Ja zdupczam bo jutro do roboty cza iść z rana.
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 i co 10min przerwa na kielona yy nom co 5min jak gram, to nie piję Ja na odwrót Pije=gram Ty masz łatwiej bo cały czas siedzisz Wiem w nogi mi tak gorzała idzie, a że nie czuje nóg to mniejsza bania tyś się synek udoł :polew:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 23:04_________________________________________________ No to narta! [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 23:05_________________________________________________także jakby ktoś, coś potrzebował to mnie nie ma
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 26... stron... a człowieka 2 dni nie było :kwasny:
tolek85 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 drugi, ale tylko dlatego, że 10 min czytam spam od ostatniego mojego posta wczoraj poszedłem spac o okł 17.30 i wstałem dzisiaj o 5.30
tolek85 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jeju... po 12 godzinnym spaniu... chce mi się spać! raz już badałem poziom cukru we krwi, to na skale prawidłową od 70 do 120 miałem 60 i lekarz powiedział mi, że jest ok (a wyraźnie skala od 70) chyba będę musiał zmienić lekarza i zrobić jakieś porządne badania...
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 08:12_________________________________________________ jeju... po 12 godzinnym spaniu... chce mi się spać! raz już badałem poziom cukru we krwi, to na skale prawidłową od 70 do 120 miałem 60 i lekarz powiedział mi, że jest ok (a wyraźnie skala od 70) chyba będę musiał zmienić lekarza i zrobić jakieś porządne badania... napij się dziaj klika piwek i taką dawkę utrzymuj przez cały tydzień - zapewni to niebywałą poprawę twoich badań
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale pospałem pier**lę dziś o 14 najpóźniej fajrant
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale pospałem pieprzę dziś o 14 najpóźniej fajrant i flakon
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jol jolllll jeju... po 12 godzinnym spaniu... chce mi się spać! raz już badałem poziom cukru we krwi, to na skale prawidłową od 70 do 120 miałem 60 i lekarz powiedział mi, że jest ok (a wyraźnie skala od 70) chyba będę musiał zmienić lekarza i zrobić jakieś porządne badania... czym dluzej spisz to bardziej sie chce spac i czlowiek rozleniwiony, dlatego spie po 8 godz napij się dziaj klika piwek i taką dawkę utrzymuj przez cały tydzień - zapewni to niebywałą poprawę twoich badań stala linia na wykresie :polew:
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jol jolllll jeju... po 12 godzinnym spaniu... chce mi się spać! raz już badałem poziom cukru we krwi, to na skale prawidłową od 70 do 120 miałem 60 i lekarz powiedział mi, że jest ok (a wyraźnie skala od 70) chyba będę musiał zmienić lekarza i zrobić jakieś porządne badania... czym dluzej spisz to bardziej sie chce spac i czlowiek rozleniwiony, dlatego spie po 8 godz napij się dziaj klika piwek i taką dawkę utrzymuj przez cały tydzień - zapewni to niebywałą poprawę twoich badań stala linia na wykresie :polew: i powodzenie u kobiet
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jol jolllll jeju... po 12 godzinnym spaniu... chce mi się spać! raz już badałem poziom cukru we krwi, to na skale prawidłową od 70 do 120 miałem 60 i lekarz powiedział mi, że jest ok (a wyraźnie skala od 70) chyba będę musiał zmienić lekarza i zrobić jakieś porządne badania... czym dluzej spisz to bardziej sie chce spac i czlowiek rozleniwiony, dlatego spie po 8 godz napij się dziaj klika piwek i taką dawkę utrzymuj przez cały tydzień - zapewni to niebywałą poprawę twoich badań stala linia na wykresie :polew: i powodzenie u kobiet :polew:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Hellooooł lejdis Tolek, ja śpię po 4h i czuję się wporzo
Rekomendowane odpowiedzi