Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pochwal sie co wybrales? :tongue4: Te: Na ten sezon zostaja srebrne a na nastepny sie zobaczy...
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pochwal sie co wybrales? :tongue4: a to sie goń leszczu
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pochwal sie co wybrales? :tongue4: a to sie goń leszczu Patrz gamoniu post wyżej... :wallbash:
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pochwal sie co wybrales? sprzedałem mu moje zimówki 15", na lato jak znalazł [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 22:55_________________________________________________ pochwal sie co wybrales? :tongue4: Te: Na ten sezon zostaja srebrne a na nastepny sie zobaczy... toś je chyba w spadku dostał, bo ni w piz*e, ni w oko [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 22:56_________________________________________________może na aucie będzie lepiej poka jakie zdjecia Leona na nich
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 sprzedałem mu moje zimówki 15", na lato jak znalazł napewno by sie lepiej prezentowaly niz te co kupil Te: Na ten sezon zostaja srebrne a na nastepny sie zobaczy... fajne... oby sie po zalozeniu ladnie prezentowaly bo mi sie nie widza ale wiadomo rzecz gustu
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 To Cie zdziwie bo to oryginały Cupra R a cena takich używanych jest wyższa niz niejednych nowych 18... druga sprawa cięzko je kupić wogóle...
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 To Cie zdziwie bo to oryginały Cupra R a cena takich używanych jest wyższa niz niejednych nowych 18... druga sprawa cięzko je kupić wogóle... zwal gruchę i do wyra nawet nawet
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 To Cie zdziwie bo to oryginały Cupra R a cena takich używanych jest wyższa niz niejednych nowych 18... druga sprawa cięzko je kupić wogóle... widziałbym inne na twoim aucie, ale wiadomo: jeden woli anal, drugi oral, a Miszka z d*py do buzi
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 To Cie zdziwie bo to oryginały Cupra R a cena takich używanych jest wyższa niz niejednych nowych 18... druga sprawa cięzko je kupić wogóle... nom niewiem obczaimy na zywo jak je zalozysz,niechodzi o to jaka jest ich cena i czy je ciezko kupic tylko jak sie beda prezentowaly [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 23:10_________________________________________________ To Cie zdziwie bo to oryginały Cupra R a cena takich używanych jest wyższa niz niejednych nowych 18... druga sprawa cięzko je kupić wogóle... widziałbym inne na twoim aucie, ale wiadomo: jeden woli anal, drugi oral, a Miszka z d*py do buzi przeciez niewolno z d*py do buzi :polew:
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 spadam spać, może coś na śpiocha będzie, jak zaśnie i odwróci się "do ściany" :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 To Cie zdziwie bo to oryginały Cupra R a cena takich używanych jest wyższa niz niejednych nowych 18... druga sprawa cięzko je kupić wogóle... nom niewiem obczaimy na zywo jak je zalozysz,niechodzi o to jaka jest ich cena i czy je ciezko kupic tylko jak sie beda prezentowaly :good: Wydaje mi sie że nawet gdybym je na przyszły sezon malnol na bialo to bylby miód... w poniedziałek jade do Krakowa je obcenić...
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 spadam spać, może coś na śpiocha będzie, jak zaśnie i odwróci się "do ściany" :gwizdanie: na bank...[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 23:15_________________________________________________ To Cie zdziwie bo to oryginały Cupra R a cena takich używanych jest wyższa niz niejednych nowych 18... druga sprawa cięzko je kupić wogóle... nom niewiem obczaimy na zywo jak je zalozysz,niechodzi o to jaka jest ich cena i czy je ciezko kupic tylko jak sie beda prezentowaly :good: Wydaje mi sie że nawet gdybym je na przyszły sezon malnol na bialo to bylby miód... w poniedziałek jade do Krakowa je obcenić... no niewiem mi sie jakos niewidza na leoniebardziej bym w takie cos celowal
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Za dużo szprych jak dlamnie... ciulam w kime bajjjj
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 00:54_________________________________________________O taki za***isty wątek był ale jak widać jeden z moderatorów chyba dostaje "punkty" za zamykanie wątków nie pytając o zdanie użytkowników! :wallbash: :wallbash: Co to kuurwa ma znaczyć!?!?!?! :angry: :disgust: :disgust: :decayed: :decayed: :decayed:
addassko Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Dzisiaj nie zaspałem... ja tez juz "działam"
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 00:54_________________________________________________O taki za***isty wątek był ale jak widać jeden z moderatorów chyba dostaje "punkty" za zamykanie wątków nie pytając o zdanie użytkowników! :wallbash: :wallbash: Co to kuurwa ma znaczyć!?!?!?! :angry: :disgust: :disgust: :decayed: :decayed: :decayed: ja też uważam że wątek był wporzo ale mi zj***ł humor ten Różowy nie powiem kto...fi....
Rekomendowane odpowiedzi