czester Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 toż to djewuszka na drugiej focie :polew:
keżor Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 toż to djewuszka na drugiej focie :polew: tak naprawde to to jest Marta , ale Ciiii, niech sobie troche Czester poleje
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 toż to djewuszka na drugiej focie :polew: tak naprawde to to jest Marta , ale Ciiii, niech sobie troche Czester poleje Biedna wyzyskiwana i uciśniona kobieta ... :gwizdanie:
czester Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru dostal klubowicza, a kezor wykorzystuje kobiety, juz nie wiem co lepsze
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Widzimi się dziś myślę i weźcie ze sobą jakieś VAG instalki itp bo mi tez na VISCIE nie smiga...
dawid195a Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Dobra dopisz nas tam Keżor.(ja +iza) (tylko ciekawe co z moimi ramkami)
keżor Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Dobra dopisz nas tam Keżor.(ja +iza) (tylko ciekawe co z moimi ramkami) luzik, wezme czarną farbe wiesz że to nie ma znaczenia jakie masz ramki
topola Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 siema keżor nie przyjadę niestety za tydzień na grilla, umknął mi mały szczegół że 11.07 o 4 rano wyjeżdżam już na urlop hehe tak ten czas zaiwania że się rozpędziłem, ale dzięki za zaproszenie
Baltazar Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Widzimi się dziś myślę i weźcie ze sobą jakieś VAG instalki itp bo mi tez na VISCIE nie smiga... Mi tam śmigał bez problemu na cudownej VISCIE ;p tylko przy instalacji musiałem ciutke pomyśleć
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 siema,pls dopisz jeszcze moja kobiete na ta liste -Ula............tylko obok mnie
Kędzior Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 niestety niedam rady przyjechac;/ czeka mnie wymiana lub remoncik silnika;/
Baltazar Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 niestety niedam rady przyjechac;/ czeka mnie wymiana lub remoncik silnika;/ uuuu masakra... ale to stary na hol Cie weźmiemy
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 mam pytanie odnosnie tego grylla, jakas sciepa na szamke itd czy we wlasnym zakresie? a moze Keżor stawiasz ?
keżor Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 mam pytanie odnosnie tego grylla, jakas sciepa na szamke itd czy we wlasnym zakresie? a moze Keżor stawiasz ? nie wiem , to do przemyślenia jest jeszcze. bo chyba lepiej jedne duże zakupy zrobić i spokój ja będę +1 Ania już się od fochała no to wypasik
Agatka_Audi Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Hejka Zadole to moja rodzinna dzielnica )) Będę razem z chłopakiem - na 2 A4, a co!
keżor Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Hejka Zadole to moja rodzinna dzielnica )) Będę razem z chłopakiem - na 2 A4, a co! no to extra , poznasz mnie z ludźmi , bo mieszkam na zadolu od niedawna w domu gdzie kiedyś była myjnia (może kojażysz )wpisałem was tak na liste , bo nie napisałaś jak chłopak ma na imie , no i lista jest według ilości aut
Agatka_Audi Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Dzięki Kojarzę mniej - więcej, gdzie to jest...Chłopak to Przemek, ale niech już zostanie tak napisane, bo mam wtedy większe poczucie właśności.hihihi. Jakby co, to dajcie znać o ściepce na jedzonko - ok?
Rekomendowane odpowiedzi