Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano
Opublikowano

byłem wczoraj w kinie na Alicji w Krainie czarów 3d - dało rade :naughty:

a tak to siedze w robocie i przeglądam wszystko co nowego w necie :cool1:

do roboty byś się zabrał :gwizdanie:

jak mi zapłacą za luty to sie zabiore.. póki co brak mi motywacji :przebiegly:

Opublikowano

kanar ja też czekam na sianko :kox:

Opublikowano

No to się pochwalę jako pierwszy jeżdżę na letnich :naughty:

180320101047.jpg

180320101046.jpg

180320101045.jpg

Opublikowano

180320101047.jpg

180320101046.jpg

180320101045.jpg

felgi :good: :good: choć wydają się małe - ale najbardziej mnie razi ten grill :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Opublikowano

180320101047.jpg

180320101046.jpg

180320101045.jpg

felgi :good: :good: choć wydają się małe - ale najbardziej mnie razi ten grill :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Grill mam w planach ale najpierw moc :evil: No w rzeczywistości wyglądają na większe. Słabe fotki na szybko. Jak znajdę takie rozmiar większe to biore bez zastanowienia :wink4:
Opublikowano

Bulczas :slina::good:

może w sobotę też wrzucę letnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 13:38_________________________________________________tak tak Krolu ciebie to może razić taki gryll jak masz eSkowy :naughty:

Opublikowano

Cze wszystkim! Ja też już nie mogę doczekać się jak odbiorę felunie! :kox: :kox:

Opublikowano

180320101047.jpg

180320101046.jpg

180320101045.jpg

:good: :good: :good:

Opublikowano

Lansik będzie ale z tego co czytam to 17 cali to już dla leszczy są teraz 18 i więcej trzeba mieć żeby być rezaczem, no ziomem conajmniej :polew:

Bulczas ale masz szerokiego tego lacia, jaki to ? bo chyba szerszy niż 225 ?[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 13:49_________________________________________________Akjam :hi:

Opublikowano

Lansik będzie ale z tego co czytam to 17 cali to już dla leszczy są teraz 18 i więcej trzeba mieć żeby być rezaczem, no ziomem conajmniej :polew:

Bulczas ale masz szerokiego tego lacia, jaki to ? bo chyba szerszy niż 225 ?[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 13:49_________________________________________________Akjam :hi:

a ty widze calówke masz w oczach

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie mam ale jestem na czasie więc Max Ty też musisz pogonić te 17 bo się śmiać z Ciebie będą

Opublikowano

nie mam ale jestem na czasie więc Max Ty też musisz pogonić te 17 bo się śmiać z Ciebie będą

wali mnie to :gwizdanie: :gwizdanie:

mi moje 17 się podobaja za duż o bym zmian musiał robić z wachą a mi sie nie chce

Opublikowano

Bulczas :slina::good:

może w sobotę też wrzucę letnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 13:38_________________________________________________tak tak Krolu ciebie to może razić taki gryll jak masz eSkowy :naughty:

chociaż polift :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 14:02_________________________________________________ja mam kołpaki - a i tak jestem rezacz - jak ma ktoś wątpliwości to niech pierwszy rzuci kamieniem :decayed:
Opublikowano

a ja chcę kupić 17" :pleasantry:

i nie dam się presji tłumu i nie wsadzę większych :guma:

Opublikowano

Albo Kędziorowy :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 14:04_________________________________________________Stanley poddasz się poddasz :polew:

Opublikowano

Albo Kędziorowy :kox:[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 14:04_________________________________________________Stanley poddasz się poddasz :polew:

nie ma takiej opcji :closed: