Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i folia poszla sie je*ac .... poraz jedenasty ;)

znowu ten sam policjant... auto bylo zaparkowane a ten zatrzymal sie i czekal az przyjde do auta.

tak jest chyba tylko w zielonej górze

Opublikowano

No chyba tylko u Was, masakra :gwizdanie:

Opublikowano

Trzeba było zostawić auto i przyjść w nocy :decayed:

Opublikowano

w tamten wtorek Dudi75 na spocie folie ściągał-przyjały Pały za nim :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

znowu ten sam policjant... auto bylo zaparkowane a ten zatrzymal sie i czekal az przyjde do auta.

:polew: :polew: :polew:

ja miałem podobną sytuację w Chorzowie kiedyś...

podjeżdżam do MC'a stawiam auto a tu nagle lodów pełna piesków podjeżdża na wyżerkę.. wychodzę z maca i patrzę a tam z 6ciu gliniarzy naokoło mojego auta :shocked: zobaczyłem że obok jest przystanek tramwajowy.. więc stanąłem sobie i stoję... zanim zjadłem to akurat się znudzili czekaniem na mnie więc szybko wskoczyłem i odjechałem :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

heheh no raczej nie czekali zapytać w jakim zakładzie zrobili ci tk zaje.bi.ście szyby :decayed:

Nowak jest :good: jeszcze zenony i gwint :wink4:

ja miałem podobną sytuację w Chorzowie kiedyś...

podjeżdżam do MC'a stawiam auto a tu nagle lodów pełna piesków podjeżdża na wyżerkę.. wychodzę z maca i patrzę a tam z 6ciu gliniarzy naokoło mojego auta :shocked: zobaczyłem że obok jest przystanek tramwajowy.. więc stanąłem sobie i stoję... zanim zjadłem to akurat się znudzili czekaniem na mnie więc szybko wskoczyłem i odjechałem :polew:

Opublikowano

noo kolejny wypasiony projekt po poprzedniczcce a4 bylo idelane a TT tez fajnie idzie z modami

Opublikowano

Ciesz sie, że mandatu nie dali tylko pouczenie!!:P Szkoda ,że ten sam powiedzial mi że pouczenia nie moze dać za takie coś i musi byc mandat;/

Coś pechowy okres, nie;>

Opublikowano

jak to samochód stał nie odpalony itp i chciał ci dowód zabrać? :polew: mogłeś mu powiedzieć, że samochód nie jeździ i jest po to, żeby inni na niego patrzeli :decayed: masz racje - tak jest tylko w ZG.

Za to u nas nie można jechać w kapturze na głowie :naughty: gonią na sygnale :polew:

Opublikowano

20100415289.th.jpg 20100415291.th.jpg

2 fotki ;)

1. na pierwszym zdjeciu ujalem tych panow nawet po prawej co mi kazali folie sciagnac poraz jedenasty

2. fota w miare wyrazna po umyciu....[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 23:56_________________________________________________

jak to samochód stał nie odpalony itp i chciał ci dowód zabrać? :polew: mogłeś mu powiedzieć, że samochód nie jeździ i jest po to, żeby inni na niego patrzeli :decayed: masz racje - tak jest tylko w ZG.

Za to u nas nie można jechać w kapturze na głowie :naughty: gonią na sygnale :polew:

oni czekali w aucie ... jak odpalilem silnik to wtedy szybko wysiadl i podszedl ;) nawet nie zdarzylem cofnac w tyl... na fotce wyzej widac jak stali ;)

Opublikowano

To oni widzieli jak fotę robisz :naughty: hehehe dobre... Już powinieneś z nimi być na "Ty" skoro zawsze ten sam :naughty: Następnym razem jak zobaczysz że stoją i czekają to podejdź i zapytaj: "panowie do mnie?" :naughty:

Opublikowano

Nowak kup sobie srebrne drzwi na allegro sztuk 2 :)

Szybciej bedzie wykrecic drzwi na przeglad niz ponownie sciemniac :>

Opublikowano

a nie przeszlo by jak bym sobie spuscil szyby na maxa, wyciagna lbezpiecznik i powiedzial ze nie działaja ? :mysli:

auto musi byc sprawne na przegladzie :good:

Opublikowano

jakbym nie sciagnal to zabieraja dowod + mandat miedzy 50 a 200 zl ;)

tak robia w zielonej... wiec taniej nie wychodzi

Opublikowano

za moja prace widze w maju kompresor air'a u mnie w garazu:D :evil:

Opublikowano

za moja prace widze w maju kompresor air'a u mnie w garazu:D :evil:

ojj Karol zaczyna mnie się to podobać :kox:

Nowak nieźle ta guma siedzi z tyłu, pełen :kox:

Opublikowano

Nowak pasuje Ci ta furka co dziś nią śmigałeś :naughty::kox:

Opublikowano

Nowak pasuje Ci ta furka co dziś nią śmigałeś :naughty::kox:

wal sie :tongue4:

bylem akurat tym bordowym ferrari poniewaz zawozilem brata i mame do sklepu a sam z dziewczyna jechalem gdzie indziej ... a do tt bysmy sie nie zmiescili ;) ... chcialem kupic EUROBIZNES ( w auchan i tesco nie ma ) ( nie mylic z monopol`em ) ! ;)

Opublikowano

Siemanko coraz lepiej wygląda ta TT zmiany jak najbardziej udane :good: felgi są super, pasują idealnie. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
chcialem kupic EUROBIZNES

bardzo fajna odskocznia za znajomymi szczególnie po lekkim alko :decayed: