Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 po jakim przebiegu sa te tarcze? bo widze na nich jeszcze slady po szlifowaniu a juz sa lekko przypalone... :mysli: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 17:43_________________________________________________no chyba że tak sie swiatło odbija :mysli:
marek_xtr Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 heh foty były robione po kilku jazdach po założeniu, więc pewnie dlatego tak wyglądają
lukaszooo Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 kolego mozesz opisac jak rezałes tego grilla, strasznie podoba mi sie efekt koncowy moze byc na priv ale mysle ze pare osob bedzie zainteresowanych opisem
marek_xtr Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dzięki tak dobrym kolegom jak Barts, który wraz z Marcinem i Grzesiem zajęli się moim autem od podstaw, czyli: rozebrali, pomalowali, poskładali w swoich domowych warsztatach, gdzie od niedawna kwitnie dużo świeżych modów i poprawek skrzyni multi np. po Panu Sopie, który to wlewa do skrzyni po 2,5l oleju za dużo Powstała oto taka maszyna jak poniżej na fotach Jeszcze raz bardzo ci Barts dziękuje i polecam wszystkim nowo powstający warsztat u Bartka w domu!!!
A4_Dominik_WAW Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nom Marek teraz to Ci Bartek auto wyszykował, relingi felgi robią robotę. Już chyba lista modów zakończona
MARCIN607 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale piękny avancik prócz felg i skrzyni mam taki cel :good:
erniorzegow Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie no piękne wszystko ze smakiem
MARCIN607 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czy masz oświetlone wnętrze auta??
marek_xtr Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 heh a czemu skrzynia ci się nie widzi i felgi :gwizdanie: co do oświetlenia wnętrza to sprawdzałem 10tki ledów aż w końcu trafiły mi się mega mocne i porządne, ale były drogie
Stolkien Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja handluje w kielcach takimi ledami. trza bylo sie odezwac:0 a o ile mi wiadomo to marek bywasz w kielcach
Artur82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 piekne auto... PS. Mam pytanie klimatronik ciałes czy kupies 2din??
A4_Dominik_WAW Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Sorki że się wtrącę ale klimatronik kupiony bo sam zakładałem ale Marek zmieniał panele
Bart-S Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Kuuuurrrvvv**** To Grzesiu Ci pół dnia auto pucował a Ty je tak wynorałeś :polew:
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 heh a czemu skrzynia ci się nie widzi i felgi :gwizdanie: co do oświetlenia wnętrza to sprawdzałem 10tki ledów aż w końcu trafiły mi się mega mocne i porządne, ale były drogie wzór felg za***isty itp tylko już jest 3 czarny avancik na nich ale jeszcze ze 3 tygodnie temu zastanawiałęm się czy jeszcze nie zamienić- a co do skrzyni jakoś nie jestem przekonany (tyle że z automatem nie miałem za wiele styczności :gwizdanie: ) w następnym aucie- cos pod 250KM będę już szukał DSG lub innej fajnej opcji żeby nie wajchować a teraz pytanie- czy żeby wymienić diody w drzwiach trzeba boczki zdejmować?
LortG Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 heh a czemu skrzynia ci się nie widzi i felgi :gwizdanie: co do oświetlenia wnętrza to sprawdzałem 10tki ledów aż w końcu trafiły mi się mega mocne i porządne, ale były drogie wzór felg za***isty itp tylko już jest 3 czarny avancik na nich ale jeszcze ze 3 tygodnie temu zastanawiałęm się czy jeszcze nie zamienić- a co do skrzyni jakoś nie jestem przekonany (tyle że z automatem nie miałem za wiele styczności :gwizdanie: ) w następnym aucie- cos pod 250KM będę już szukał DSG lub innej fajnej opcji żeby nie wajchować a teraz pytanie- czy żeby wymienić diody w drzwiach trzeba boczki zdejmować? Nie trzeba tego robić nawet w celu dołożenia lampek
Stolkien Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Marcin leniwy i nie chce mu się schylić żeby zerknąć na lampkę. Sory za OT
marek_xtr Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 hhe no bywam w szkole czasami a masz też ledy jakieś dobre do postojówek :gwizdanie: Co do klimatronika przekładałem samą obudowę jak już napisał Domin Porządna sesja musiała wpaść, więc nie było wyjścia Ale Bartek auto już ponownie wypucowane, więc Grześ nie ma się co martwić Ja myślę nad A6 3,0 Q 232PS ale nie wiem czy nie w manualu, bo jest wtedy większe pole manewru Zgadza się można wymienić żarówki bez wyciągania boczków i tak też robiłem u siebie:)
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Marcin leniwy i nie chce mu się schylić żeby zerknąć na lampkę. Sory za OT mów lepiej ile takie ledy :gwizdanie: a zerknąc nawet nie mam kiedy- od tygodnia próbuję ogarnąć auto w środku ale co chcę iść jakiś temat wychodzi end OT
Rekomendowane odpowiedzi