miron78 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 miron skoro chcesz pomóc to kiedy Ci lampki dostarczyć aż tak to nie pomogę
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 :cwaniak1: spoko starczy że dasz oblookać jak masz to pośrubczone:decayed: chyba nie masz większch planów na weekend, bo jak jutro lampki dojadą to bym wpadł na niedzielne ciacho:drunk:
Flyer Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Widzisz miron... zrobiles sobie z tylu choinke i bedziesz musial przyjmowac co weekend pielgrzymki
miron78 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 Widzisz miron... zrobiles sobie z tylu choinke i bedziesz musial przyjmowac co weekend pielgrzymki chyba skorzystam z działu "sprzedam" bo same problemy z powodu tych ledów - co wekend będę musiał ciasta kupować
OLO_GDA Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Widzisz miron... zrobiles sobie z tylu choinke i bedziesz musial przyjmowac co weekend pielgrzymki chyba skorzystam z działu "sprzedam" bo same problemy z powodu tych ledów - co wekend będę musiał ciasta kupować e tam... mozesz po prostu mi je sprezentować :polew: moge wymienić za ciasto
Wąski Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Widzisz miron... zrobiles sobie z tylu choinke i bedziesz musial przyjmowac co weekend pielgrzymki chyba skorzystam z działu "sprzedam" bo same problemy z powodu tych ledów - co wekend będę musiał ciasta kupować nie długo mikołaj wiec
QRi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Auto daje rade tylko ten klekot.... jakies 3,2 fsi + compsport turbo machen i by była malina
siemian Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 3.0 już tak nie klekocze. Ładnie brzmi... Znam wiele osób które po usłyszeniu 3.0 tdi będą pewne że to benzyna...[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 12:14_________________________________________________Choć u Mironka to klekocze, ale tak to jest w autach prawie 6 letnich... Tat tak. 2010-2004= 6 :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 12:15_________________________________________________Zresztą Mironek ma w misce olejowej Kujawski... Jak to się mówi w Knurowie: "Olej toż olej" :polew: :polew:
variocustoms Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Posiadam portfel Audi nie ukradli go więc .... jestem ex. posiadaczem Audi więc ... właśnie wcinam drożdżówkę
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 mówisz, że złapała ie mania Malika i wypucowałeś auto megłajresem :kox: szybsze od razu nie ? najszybsze 3.0tdi w Polsce dzięki temu ? tak na poważnie - to nie miałem jeszcze z tymi kosmetykami do czynienia a co do fury to najszybsze 3.0tdi w Knurowie :gwizdanie:
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 a co do fury to najszybsze 3.0tdi Knurowie :gwizdanie: fiu fiu mocne słowa :naughty:
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 hyhy mówię ci zrób megłajersa i będziesz miał najszybsze 3.0 tdi na południu...i szacunek w stolicy
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 ciekawe kiedy zerknie tu ktoś normalny [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 14:04_________________________________________________sami psychole
Flyer Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 To ja zadam merytoryczne pytanie Miron, nie brakuje Ci mocy juz?
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 To ja zadam merytoryczne pytanie Miron, nie brakuje Ci mocy juz? tylko niekiedy - jak stoję w korku to jest OK
letallec Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 To ja zadam merytoryczne pytanie Miron, nie brakuje Ci mocy juz? tylko niekiedy - jak stoję w korku to jest OK uff, a juz myslalem ze pyta o relacje z żoną :polew: :polew: Sorry za OT Ile to pali???
siemian Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 ja dzisiaj przerysowałem sobie cały próg...
Tukan Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 ja dzisiaj przerysowałem sobie cały próg... Jak?
siemian Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 mamy impreze w takim domku nad jeziorem zywieckim i mam nauczke żeby przy parkowaniu nie mieć głośno muzyki włączonej... Był taki niziutki murek którego nie zuważyłem bo było z górki po łuku. I zachaczyłem progiem o róg tego murku... Zorientowałem się dopiero jak auto mi jakoś nie chciało skecić... ;( ;( ;(
Rekomendowane odpowiedzi