siemian Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 halo halo... Flyer... przypominam że kropal miał być na jeden dzień... :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 halo halo... Flyer... przypominam że kropal miał być na jeden dzień... :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 halo halo... Flyer... przypominam że kropal miał być na jeden dzień... :gwizdanie: tamten już minął a ten masz za kolejne OT w temacie Mirona
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 halo halo... Flyer... przypominam że kropal miał być na jeden dzień... :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 18:20_________________________________________________ halo halo... Flyer... przypominam że kropal miał być na jeden dzień... :gwizdanie: tamten już minął a ten masz za kolejne OT w temacie Mirona
Wihajster Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 halo halo... Flyer... przypominam że kropal miał być na jeden dzień... :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 18:20_________________________________________________ halo halo... Flyer... przypominam że kropal miał być na jeden dzień... :gwizdanie: tamten już minął a ten masz za kolejne OT w temacie Mirona słusznie zbyt dużo OT...pospieszyłem sie chyba z tym zdjęciem warna Ale znając Siemiana jeszcze dzis dostanie ponownie
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Na bank coś jeszcze napisze - on się uczy dopiero po 5 kropkach Apropo funkcji z prawym lusterkiem na wstecznym - jak się to fachowo nazywa
QRi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 right mirror park assist albo "19 protector"
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 a na poważnie jak to audi nazwało
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a nie mowilem?? Miron 2 piwa lecisz... jestem ja
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 a nie mowilem?? Miron 2 piwa lecisz... jestem ja ok - masz browarka naprawdę fajna i przydatna opcja
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Miron dzięki Tobie wiem że jest taka opcja w A4 Ciekawe co jeszcze odkryjesz w tej serii :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a na poważnie jak to audi nazwało TILT
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a nie mowilem?? Miron 2 piwa lecisz... jestem ja Kerczi wyluzuj z tym avatarem ponad 2mb avatar to moje cycki maja 27kb i na dodatek się ruszają :> NIE NA TEMAT
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 a na poważnie jak to audi nazwało TILT Przypuszczasz czy wiesz ? ........ te kropki ..........
kuredu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ........ te kropki .......... wiesz jeden sie dobrze czuje jak sobie walnie piwko a drugi jak postawi kropka. a większość ludzi ma kropki daleko w du... bo i co one zmieniają w takim wątku jak u Ciebie - jak widać nic, czasami w jakimś ważnym temacie to ok można tam kogoś upomnieć, ale stawiać kropki w temacie o takim klamocie... :polew: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 13:07_________________________________________________Miron a masz tą funkcję że jak włączasz wsteczny to Ci lusterko wsteczne wysuwa przez szyberdach
Korzeń Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 a nie mowilem?? Miron 2 piwa lecisz... jestem ja Kerczi wyluzuj z tym avatarem NIE NA TEMAT bo mi chodzilo o to, ze Kerczi ma w avatarze B6 A w temacie Mirona nie można robić konkurencji dla jego zajebistej B7. Miron. orientujesz się od którego roku to opuszczane lusterko zaczęli robić?
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ps.Gdyby Kerczi nie poruszył tego tematu to bym nawet nie wiedział że coś takiego było a co dopiero zastanawiać się że to mam
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 bo mi chodzilo o to, ze Kerczi ma w avatarze B6 Tomek, pisalem Ci juz w PW. Trzeba bylo Kercziemu napisac PW, poprostu.
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 a nie mowilem?? Miron 2 piwa lecisz... jestem ja Kerczi wyluzuj z tym avatarem NIE NA TEMAT bo mi chodzilo o to, ze Kerczi ma w avatarze B6 A w temacie Mirona nie można robić konkurencji dla jego zajebistej B7. Miron. orientujesz się od którego roku to opuszczane lusterko zaczęli robić? Nie mam pojęcia - jestem zielony w temacie - tylko przez przypadek to uruchomiłem ( zero ingerencji Vaga )
Rekomendowane odpowiedzi