keżor Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 słabo mi jak to czytam Mirek ma kierwa 280wściekłych koni i chce sobie założyć zasrane blaszki z OLABOGA S4 których i tak prawie nie widać (bo go stać) (wasza zazdrość?) ale jak ktoś do starego padła B5 z silnikiem 1.6 lub nawet "porezanym" 1.9TDI łaaaaał na 150koooooni wdupia zderzak z S4 za 1000zł to jest bogiem tuningu ....
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 słabo mi jak to czytam Mirek ma kierwa 280wściekłych koni i chce sobie założyć zasrane blaszki z OLABOGA S4 których i tak prawie nie widać (bo go stać) (wasza zazdrość?) ale jak ktoś do starego padła B5 z silnikiem 1.6 lub nawet "porezanym" 1.9TDI łaaaaał na 150koooooni wdupia zderzak z S4 za 1000zł to jest bogiem tuningu .... ale jestem wiesniak mam lotke s4 w 1.8T i do tego ten wydech RS4 b7 style - omg wychodze z siebie
poziek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 A takie ? to na poważnie ? a czy ja tutaj jest kiedyś niepoważny ?
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 A takie ? to na poważnie ? a czy ja tutaj jest kiedyś niepoważny ? ... tak jak jest, jest imo dobrze tylko 20 mogla by wygladac lepiej ;]
alvaro Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Ładniejsze te pomarańczowe fotele jak ta felga...
poziek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Ładniejsze te pomarańczowe fotele jak ta felga... no ciagle namawiam Mirkę żeby sobie zmienił jego Recaro na te pomarańczowe ale się j**any uparł :naughty:
Wąski Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Ładniejsze te pomarańczowe fotele jak ta felga... no ciagle namawiam Mirkę żeby sobie zmienił jego Recaro na te pomarańczowe ale się j**any uparł :naughty: :polew: w Bukowinie wyrezamy
lagadula Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Nie potrzebnie się unosicie, ja po porstu nie lubie imitacji. Sam tego nigdy nie stosowałem. Dzisiaj założyłem swoje blaszki. Nie wiem ile wytrzymają ale słyszałem że nie za długo. Ledwo je widać spod AVUSów, ale cóz.. jest S4 są i blaszki.
OLO_GDA Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Nie potrzebnie się unosicie, ja po porstu nie lubie imitacji. Sam tego nigdy nie stosowałem. Dzisiaj założyłem swoje blaszki. Nie wiem ile wytrzymają ale słyszałem że nie za długo. Ledwo je widać spod AVUSów, ale cóz.. jest S4 są i blaszki. masz S4. jestes moim bogiem. . . moge zajrzec do Twojego auta ?? :polew: po jednym dniu jazdy i tak całe zaciski są czarne od pyłu od klocków... bo za mocno hamujesz lub za szybko jezdzisz zasada nr1 - Kto hamuje ten przegrywa :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 zasada nr1 - Kto hamuje ten przegrywa :gwizdanie: :polew:
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 masz S4. jestes moim bogiem. . . moge zajrzec do Twojego auta ?? :polew:
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Miron blaszki sa OK i nie sluchaj Ich, sam mam heble od s4 i takie zaloze jak tylko dorwe a felg nie maluj, zniknie ten rozmiar (JAKIEGO BYS KOLORKU NIE UZYSKAL)a chyba nie o to chodzi
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Nie potrzebnie się unosicie, ja po porstu nie lubie imitacji. Sam tego nigdy nie stosowałem. Dzisiaj założyłem swoje blaszki. Nie wiem ile wytrzymają ale słyszałem że nie za długo. Ledwo je widać spod AVUSów, ale cóz.. jest S4 są i blaszki. masz S4. jestes moim bogiem. . . moge zajrzec do Twojego auta ?? :polew: :polew: :polew: A w temacie to fele zostawiaj srebrne a blaszki są kox
lagadula Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Nie potrzebnie się unosicie, ja po porstu nie lubie imitacji. Sam tego nigdy nie stosowałem. Dzisiaj założyłem swoje blaszki. Nie wiem ile wytrzymają ale słyszałem że nie za długo. Ledwo je widać spod AVUSów, ale cóz.. jest S4 są i blaszki. masz S4. jestes moim bogiem. . . moge zajrzec do Twojego auta ?? :polew: po jednym dniu jazdy i tak całe zaciski są czarne od pyłu od klocków... bo za mocno hamujesz lub za szybko jezdzisz zasada nr1 - Kto hamuje ten przegrywa :gwizdanie: Poziom dyskusji sięgnął bruku... o czym mam gadać z gościem który nie lubi hamowac ?
truckmaniac Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Nie potrzebnie się unosicie, ja po porstu nie lubie imitacji. Sam tego nigdy nie stosowałem. Dzisiaj założyłem swoje blaszki. Nie wiem ile wytrzymają ale słyszałem że nie za długo. Ledwo je widać spod AVUSów, ale cóz.. jest S4 są i blaszki. masz S4. jestes moim bogiem. . . moge zajrzec do Twojego auta ?? :polew: po jednym dniu jazdy i tak całe zaciski są czarne od pyłu od klocków... bo za mocno hamujesz lub za szybko jezdzisz zasada nr1 - Kto hamuje ten przegrywa :gwizdanie: Poziom dyskusji sięgnął bruku... o czym mam gadać z gościem który nie lubi hamowac ? Może o przyspieszaniu :polew:
OLO_GDA Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 myslalem ze nie znizasz sie do rozmawiania z tymi co ich nie stac na paliwo do eSy... :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 koledzy............dajmy już spokój i ograniczmy się tylko do pisania w sprawach auta i tego co z nim konkretnie związane Ps. Fele zostają ori srebrne ( przynajmniej narazie ) a blaszki już czekają na montaż.
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ile dales za blaszki?? tak jak wyzej napisali po 124pln za sztuke?
Rekomendowane odpowiedzi