Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Grupowy CHIP w Compsport !!! Szukam chętnych !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy w grę wchodzi tylko gotówka??? :confused4:

Opublikowano

A czy w grę wchodzi tylko gotówka??? :confused4:

raczej tak - nie słyszałem o ratach :wink4:

Opublikowano

byście do wszystkich ze śląska PW rozesłali to byście z 30 aut uzbierali :gwizdanie: wczoraj był jeden kolega pierwszy raz na spocie w katowicach i mówił że ma w planach chipa i już dzwonił do jakiejś firmy , poleciłem mu Compotów , także jak sie odezwie na śląskich (bo nie wiem jaką ma ksywe) to go tu podeśle ;)

:notworthy:

ogólnie to wysłałem na samym początku wątku link do tego tematu chyba wszystkim województwom na południu Polski ale nie widzę zainteresowania

Opublikowano

Przede wszystkim, dzieki za proby dopiecia calej sprawy :good:

A co do tego limitu 10 samochodow. Co dokladnie sie stanie jezeli przyjedziemy w siedmiu? Znizka bedzie nizsza, czy w ogole nie uznaja tego za grupowa akcje?

Opublikowano

nie przyjmia nas w 7 na chipsa, z tego co mi mowili to juz mieli raz czy dwa taka sytuacje i nie wiedzieli ile maja wziasc za taka operacje, wogole to byl zdziwiony ze nie ma nas 10 bo zazwyczaj to jest po 15 autek

Opublikowano

A jaka bedzie dokladnie cena jesli bedzie 10 osob??

Opublikowano

1000 zł

Opublikowano

Ok to jestem zainteresowany

Opublikowano

aktualna lista chętnych:

1. norbi3000

2. MAJKI_3646

3. kik0

4. Vas

5. rzaba7

6. radzikdt

7. diman

8. Rafal87

jeszcze 2 i robimy wirusa :>

Opublikowano

jestem chętny tylko troche ciemny w tym temacie, podacie pare wskazówek na czym to polega i czy jest to warte tych pieniędzy?

...bo niutki kuszą, kuszą

i co to jest za okazja 1000zł skoro w v-techu jest 1100 bez żadnej grupy, moze tam w grupie byłaby lepsza cena?

i czym się różni virus v-tech i compsport?

Opublikowano

poszukaj troche na forum informacji na temat v-tech to zrozumiesz skad te roznice w cenach pomiedzy firmami, jakbym chcial wiruisa w v-techu to temat mialby inna nazwe, na czym polega operacja znajdziesz tutaj http://www.compsport.pl/chiptinning.php

Opublikowano

Sluchajcie ja jestem chetny na 90% + prawdopodobnie passat seniora, ale dopiero min za 3 tyg, bo w poniedzialek wyjezdzam na urlop. Jesli termin bedzie okolo polowy wrzesnia to nie ma problemu, ale to wy musicie sie juz okreslic. :hi:

Opublikowano

Ja bym tez najchetniej skorzystal z wrzesniowego terminu, bo za kilka dni wyjezdzam z kraju na 2 tygodnie.

Opublikowano

Czy może ktoś powiedzieć jak to jest z hamowaniem w Compsporcie, tzn.

1) czy autko jest hamowane przed chipem (sprawdzenie serii)

2) czy możliwa jest korekta softu po chipie i hamowni jeżeli ktoś nie jest do końca zadowolony z wykresu (przebiegu momentu/mocy).

Opublikowano

2) czy możliwa jest korekta softu po chipie i hamowni jeżeli ktoś nie jest do końca zadowolony z wykresu (przebiegu momentu/mocy).

1) z tego co wiem tak jest hamowane przed softem

2) nie mam pojęcia ???

co do terminu nie mam pojęcia dopiero w najbliższy czwartek mam dzwonić do nich bo kolega compsport_krk na urlopie jest, myślę że wrzesień będzie na sierpień nie ma co liczyć

Opublikowano

kolega niedawno był ale passatem i hamownia i diagnostyka przed programem i hamowanie po programie + u niego była jakaś mała poprawka żeby dostroić do wymagań właściciela.

Opublikowano

Jeśli termin będzie po 10 września to też jestem chętny :evil:

Opublikowano

prawdopodobnie w czwartek podam termin wirusowania :evil:

Opublikowano

Mam nadzieje, ze bedzie po 15 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...