Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po garażu...

Opublikowano

U mnie aktualnie jest 234tys ale realny jest ok 380tys wg ster silnika ale poza wymiana dwumasy na pelne kolo ( zmiana mapy) nic nie bylo grzebane przynajmniej przezemnie i wszystko smiga w jak najlepszym porzadku nic sie nie dzieje zima lato pali i full syntetyk zobaczymy jak dlugo auto koniec 2000r :)

Opublikowano

mój ojciec w B6 1.9 BKE z końcówki 2004 ma 120 tys..... ale auto więcej stoi jak jeździ :grin: z emerytem

Opublikowano
a ja aktualnie w moim AJM-ie b5 mam 89000km :wink: też nikt nie chce wierzyć :grin:

A Ty wierzysz? :decayed:

Opublikowano

Dzięki Kochanemu koledze z forum, dowiedziałam się,że moja padaczka w 2003r miała już 180 tys. A więc jej dzisiejszy przebieg 172tys. jest naprawdę jakimś cudem :grin:

A gościu przy sprzedaży mówił do mojego męża i jego kolegi: " panowie, przebieg jest autentyczny, możemy jechać na komputer" :grin:

Na szczęście gościu, który był z moim, wiedział,że nie patrzy się na przebieg, a na faktyczny stan auta. Poza rozpieprzoną skrzynią, i wymienionymi wtryskami przez 3 lata nic konkretnego z autem się nie dzieje :)

Opublikowano
a ja aktualnie w moim AJM-ie b5 mam 89000km :wink: też nikt nie chce wierzyć :grin:

A Ty wierzysz? :decayed:

nie musze wierzyć, bo wiem :wink: auto od nowości w rodzinie :decayed: przestało kilka lat i to też niestety nie jest takie najlepsze dla niektórych podzespołów...

Opublikowano

1.9tdi afn 1996r i peklo 360tys;) mam go od przebiegu 222 tys

Opublikowano

chyba zapomniałeś dodać 8 z przodu :) zychu

Opublikowano

1.9 TDI AFN 98 rok 262 tys. Nie kręcone :D

Opublikowano

heh, dobrze, że mnie oświeciłeś :decayed: a żyłbym w przekonaniu że mam 89tys :facepalm: jesteś jasnowidzem?

Opublikowano

AJM 2001r. 197700 obecnie, kupiony przy 188700. Książka serwisowa skończona przy 165000 w 2010 roku.

Opublikowano

AFN 1997/1998 obecnie 223tys książka serwisowa skończona w połowie 2004 roku przy 106tys

Opublikowano
heh, dobrze, że mnie oświeciłeś :decayed: a żyłbym w przekonaniu że mam 89tys :facepalm: jesteś jasnowidzem?

Z poprzednich postów wynika że się łudzisz :)

Opublikowano

chyba nie wszystkie przeczytałeś... a auto znam od nowości i jestem pewny :whistling: proponuje skończyć niepotrzebną dyskusje...

Opublikowano

AJM 2001 ROK przebieg 260tys książka do końca prowadzona auto śmiga jak nowe dopiero się dociera:naughty:

Opublikowano

wiecie, że podrobienie książki serwisowej dla handlarzy to nie jest problem? sprawdźcie sobie te historie w aso, bo pewnie i tak połowa będzie wyssana z palca ;)

Opublikowano
wiecie, że podrobienie książki serwisowej dla handlarzy to nie jest problem? sprawdźcie sobie te historie w aso, bo pewnie i tak połowa będzie wyssana z palca ;)

:thumbup1::thumbup1: - tak jak u mnie :P

Opublikowano

Historia w ASO też jest do podrobienia. :tongue4:

A jak ma za niski przebieg to świadczyć może że przestał w krzokach ten okres zanim go zrobili. :polew:

Opublikowano
Historia w ASO też jest do podrobienia. :tongue4:

A jak ma za niski przebieg to świadczyć może że przestał w krzokach ten okres zanim go zrobili. :polew:

Ha ha ha w krzokach :polew:

Czyli za Chiny Ludowe nie mozna potwierdzić autentycznego przebiegu? Ale i tak wiem,ze moja padlinka 95r na bank nie ma 172tys.to by było za piękne:grin:

Opublikowano

To tak na rozluźnienie (nie mylić z rozwolnieniem), wybralibyście 1.9 z ori przebiegiem 192, który stał nie odpalany przez 2 lata czy 1.9 z przebiegiem 400 codziennie użytkowany ?? Pytam z ciekawości :)