Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja 2002r 280kkm :cool1:

Opublikowano

99' przebieg 278 000 :D

Opublikowano

1996r. 285.000km. Auto mam od przebiegu 190.000, sprawdzany przebieg - nie kręcony.

Opublikowano

mój AFN 1998 ponad 370 tys i nie wiadomo czy nie kręcony po sprowadzeniu. Od 4 lat u mnie żadnych poważniejszych awarii poza zasmolona turbina i łożyskiem klimy.

Opublikowano

u mnie licznik wskazuje 395.000tys.km,ale czy to jest prawdziwy przebieg? to nie wiem nie sprawdzalem u fachowcow

Opublikowano

Jedynie możesz sprawdzić czy był serwisowany. Nic więcej w tym samochodzie nie sprawdzisz. Ewentualnie logi i można ocenić w ten sposób podzespoły. Chociaż na forum udało mi się spotkać, że moja seria+chip czasowo w logach wychodziła lepiej niż auto po modyfikacjach+sofcie :grin: :grin:

Opublikowano

U mnie 266kkm na blacie, ale VCDS mówi, że jest o 80kkm więcej.

Opublikowano

jak sprawdziłeś przebieg vcds-em?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Audi a4 b5 1996 AHU

347 000 km - wolne żarty stawiam drugie tyle :) i jezdzi

Opublikowano

witam ja mam audi 1.9 2000 rok i mam 304 tysiace przebiegu pozdr

Opublikowano

U mnie na liczniku ma ponad 180000 ale na 100% było kręcone bo to nie możliwe aby auto z 98 roku miało tylko tyle przebiegu.

Opublikowano

Mój poprzedni 1Z z 1995 sprzedany rok temu dla handlarza miał na liczniku ponad 500 tyś. niedawno spotkałem nowego nabywce ma teraz na blacie lekko ponad 300 tyś. i jest bardzo zadowolony z zakupu. Teraz mam AFNa z 1998 ma na blacie 280 tyś. :grin:

Opublikowano

U mnie w AFNie jak kupilem bylo 160tys.podejrzewam x2 Tetaz mam 256tys. Silnik ani razu nie zawiódł poza peknieta odma. Pozdrawoam

U mnie w AFNie jak kupilem bylo 160tys.podejrzewam x2 Tetaz mam 256tys. Silnik ani razu nie zawiódł poza peknieta odma. Pozdrawoam

Opublikowano

AFN z 1997 roku, póki co 415k km na liczniku ale nie jestem do końca pewien czy to realny przebieg :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Mój w chwili obecnej ma oko 600tyś w tym ja zrobiłem 350tyś. Dokładnie nie wiem ile bo licznik półfis mi padł i z 6 lat temu wymieniłem na fisa bez korekty. Autem robię 3-4 tyś miesięcznie i mam zamiar jeszcze nim pojeździć.

Opublikowano

Vw jetta 2006 rok 490 tyś, ori turbo, ori pompowtryski, ori wszystko praktycznie, ostatnio dwumasa wymieniona. Tylko dla tego taki przebieg, bo salon PL i pierwszy właściciel. Jak u was turba i dwumasy popadane, to pomyślcie. W mojej b6 salon PL 04r 300,000 km za chwilę stuknie i też ori dwumasa i turbo, myślę, że do 450 tyś pociągnie.

Edytowane przez Picknick

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie w 1Z 95 rok 279tyś. :decayed: ale na moje oko to chyba x3 bo kiera już tak wytarta że u góry prawie widać pręt :kox:

Opublikowano

Kilkanaście postów temu pisałem na temat swojego przebiegu, dzisiaj dowiedziałem się ile jest :)

Na szafie mojej B5 jest 327 353 km (wiedziałem że jest wyższy) nastał dzień w którym już wiem :)

W bazie danych + moich wyliczeniach i podliczeniach (ostatni serwis w Audi był Rok przed zakupem) A4 obecnie przybliżony przebieg to 468 000 KM

Czyli po 6 latach udało mi odkryć prawdę :)

A teraz coś dla innych dociekliwych, informacje o przebiegu swojego Audi można sprawdzić w dowolnym salonie/serwisie AUDI i tylko Audi żadne VW czy Skoda,

Obowiązkowo trzeba się stawić osobiście, być właścicielem pojazdu, posiadać dowód rejestracyjny i dowód osobisty, w ten sposób obsługa może sprawdzić historię w bazie danych, niestety nie może wydrukować informacji, jedynie możemy zobaczyć i sami zapisać interesujące nas informacje, dodatkowo wydrukowany może zostać rozkodowany NR Vin z wyposażeniem auta.

Koszt usługi jest bezpłatny :)

Opublikowano

avg 2000 rok 332 000 , vcds podwierdza tą liczbe...

Opublikowano

266000, niby zgodny z servisem i książką serwisową

Edytowane przez pięknyzadek