Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój ma ori 219974tkm w tej chwili i niedługo zostanie nakarmiony optymalizującym chipsem :evil:

Opublikowano

Jaki przebieg to nie wiem.

Mam książkę, auto niby w dobrym stanie jak go kupowałem miał 170 tyś, ale kierowanie się przebiegiem obecnie uważam za nonsens. A rozrząd wymieniłbym i tak po zakupie bez względu na to co widnieje w książce. Mógł być cofnięty oceniam na 200 tys

Opublikowano

Mój B6 avant ma 317.770 km :) i cały czas daje radę, ciśnienie trzyma ładnie. Śmigam nim od nowości tj. od chwili kiedy wyjechałem nim z salonu, od jakichś 60k na Motulu 5w40. Ale wystawiłem właśnie na oto.moto i planuję zakup jakiegoś nowszego coś koło 2007-2008 tj z ostatnich wypustów B7 z motorkiem BKD - kolega już szuka w DE. Jak by kogoś interesiło to ogłoszenie nr C9980554 :>

Opublikowano

jak juz prawie wszyscy sie wykazuja duzymi liczbami to ja sie pochwale ze jak me 4 kolka kupowalem mial 51000mil(81000km) ale ze autko jest bardzo uzyteczne w niecale 1.5 roku dorzucilem kilka tysiecy i ostatnio przebilem 74000mil(118000km) i jak na razie brak planow na pozbycie sie skarbu

Opublikowano

a w mojej niuni dziś "pierdykło" 260k km i wszystko pięknie ładnie w między czasie zapakowałem turbinę od AWX'a wyciąłem kata zostały wtryski i FMIC plus wizyta u Rogala myślicie, że ta motorownia się jeszcze nadaje do zabawy w wirusy ??

Opublikowano

400 tysi, wnętrze jak nówka, olejek pełen syntetyk MOTUL, zbiera się niesamowicie, jestem pełen podziwu :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

b6 1.9 awx 2002 r 183 tys.km ksiazka serwisowa,TUV z 2007r (miala wtedy 136 tys.km)

Opublikowano

a w mojej niuni dziś "pierdykło" 260k km i wszystko pięknie ładnie w między czasie zapakowałem turbinę od AWX'a wyciąłem kata zostały wtryski i FMIC plus wizyta u Rogala myślicie, że ta motorownia się jeszcze nadaje do zabawy w wirusy ??

jak byłem u Witka to miał ok. 270tys. i tak wyszło: http://www.a4-klub.pl/smf/dla_niektorych_tunerow_niemozliwe-t93513.0.html;all=

Opublikowano

Mój ma 123 438 km ori :)

Opublikowano

dobrze sprawdziłeś :tongue4:

Opublikowano

u mnie sprowadzony z niemiec w sierpniu tego roku przebieg na dzien dzisiejszy to 166.000 tys. km ,rocznik 2002 w srodku zadnych znakow aby ten przebieg byl wiekszy, brak wytarc na kierownicy czy na skorzanych fotelach ,a poza tym podpiety komputer w serwisie AUDI i weryfikacja błedów wskazuje na to że przebieg jest prawdziwy :) :)

Opublikowano

dobrze sprawdziłeś :tongue4:

dobrze bo można to ująć tak że mam go od nowości :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie wybiło 135.000 km, z tego ja zrobiłem 35.000km przez rok odkąd sprowadziłem (09.2008). Sprawdzane w AUDI i innymi możliwymi sposobami także myślę że wiarygodnie, tymbardziej że przedemną miał ją 75letni dziadek szkopek, natomiast przyznam że się naszukałem....

Opublikowano

witam jestem posiadaczem od 2 tygodni audi a4 1.9tdi rok 2001 tiptronic przejechane 108, mam nadzieje ze tyle, kupione w norwegii

Opublikowano

Siema rocznik 1999 przy zakupie w 2008r. licznik 180 tys. jak się okazało po sprawdzeniu ok 280 było realne, na razie furka śmiga dobrze.

Opublikowano

A może ktoś mi sprawdzić mój przebieg po VIN-ie?? Mam 250 tys, na blacie.

W passacie 180 tys tu jestem pewien że jest to ori.

A no i A100 tutaj realny jest 1 300 000 :) Żeby te dwa pozostałe tyle zrobiły, życzę sobie i Wam :)

Opublikowano

Co nie którzy mają fajnie takie małe przebiegi, wsiadasz do auta a tu 100.000 km :decayed:

Moja audiolka czyściutka zadbana w środku nic nie powycierane a tu na blacie już 218,000km :kwasny:

Opublikowano

117k mill, chodzi jak marzenie, przy 120tysiacach wymiana rozrzadu i oby tak dalej :>

Opublikowano

Witam , moje autko ma 194.000 km i jest z 2001 roku. Czy przebieg faktyczny nie wiem , ale po kompie i po roku użytkowania cudeńko :)

Opublikowano

nowy nabytek - A4 B5 TDI 00r 247tyś 100% oryginał (po wnętrzu max 100tyś km ;) )

ojca A4 B6 TDI 2002r 260tyś 100% oryginał. po wnętrzu także dużo mniej ;)

niestety, większość TDI-ków jest cofana i to sporo. ja jestem pewien swoich aut bo sprawdzane w ASO i znajomy który mi to sprawdza mówi że wiele razy ma tak że na blacie 140-150tyś a w realu 300tyś i więcej :confused4: