adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a nie wiem co za listwy..ale chyba nie ori :
OLO_GDA Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tylko na to patrze i nie mam pojecia jak to rozkleic sa zgrzane ultradzwiekami. nie ma inengo wysjcia tylko podwazac czyms i sluchac jak trzaska ;] rozumiem ze kolor tapicerki Ci nie pasi i dlatego chcesz rezac? jak sie boisz to mozesz mi wsylac;] bedzie jak ORI
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tylko na to patrze i nie mam pojecia jak to rozkleic sa zgrzane ultradzwiekami. nie ma inengo wysjcia tylko podwazac czyms i sluchac jak trzaska ;] rozumiem ze kolor tapicerki Ci nie pasi i dlatego chcesz rezac? jak sie boisz to mozesz mi wsylac;] bedzie jak ORI Po pierwsze boczek jest materialowy a ja mam skorzany. Po drugie ma elektryczne sterowanie szyb a ja mam oczywiscie piekne korbki jak przystalo na audi No nic jeszcze musze dojrzeć do rozwalenia tego boczka....
letallec Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tylko na to patrze i nie mam pojecia jak to rozkleic sa zgrzane ultradzwiekami. nie ma inengo wysjcia tylko podwazac czyms i sluchac jak trzaska ;] rozumiem ze kolor tapicerki Ci nie pasi i dlatego chcesz rezac? jak sie boisz to mozesz mi wsylac;] bedzie jak ORI Po pierwsze boczek jest materialowy a ja mam skorzany. Po drugie ma elektryczne sterowanie szyb a ja mam oczywiscie piekne korbki jak przystalo na audi No nic jeszcze musze dojrzeć do rozwalenia tego boczka.... Bieniek na tym polegl. Moze Tobie pojdzie lepiej
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tylko na to patrze i nie mam pojecia jak to rozkleic sa zgrzane ultradzwiekami. nie ma inengo wysjcia tylko podwazac czyms i sluchac jak trzaska ;] rozumiem ze kolor tapicerki Ci nie pasi i dlatego chcesz rezac? jak sie boisz to mozesz mi wsylac;] bedzie jak ORI Po pierwsze boczek jest materialowy a ja mam skorzany. Po drugie ma elektryczne sterowanie szyb a ja mam oczywiscie piekne korbki jak przystalo na audi No nic jeszcze musze dojrzeć do rozwalenia tego boczka.... Bieniek na tym polegl. Moze Tobie pojdzie lepiej Bieniek poległby na przedbiegach bo roletki sa do avanta a on ma sedana. Dobrze, ze nic nie zdarzył rozwalić...
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zorientowalem sie,ze to do avanta jak Ty je kupiles.Bylem pewny,ze nie ma roznicy.No i rezania za duzo,a przydatnosc jak dla mnie znikoma.
mystic.pl Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Tu masz tani grill RS4 z pękniętą ramką, której nie potrzebujesz http://allegro.pl/audi-rs4-atrapa-i1186771877.html [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 13:15_________________________________________________A tu masz to czego Ci brakuje pod zderzakiem: http://allegro.pl/audi-a4-b7-8e0-05-08-dtm-spoiler-karbon-carbon-ory-i1194895463.html
Flyer Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Tak btw... moj zderzak S-line mimo, ze mam nienajnizszy zawias jest zrysowany od dolu mocno... a co dopiero uszkodzic taki spoilerek
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jutro grill bedzie jednak u mnie Znalazlem przerobiony grill od DTMa z wklejonymi halogenami: chociaz przypomina mi ten z RS4 to chyba jednak wole bez halogenow. Co myslicie?
mystic.pl Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jednak się zdecydowałeś na ten z połamaną ramką ciekawe jak to Ci wyjdzie Osobiście z halogenami mi się bardzo podoba
Młody_drog Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Moim zdaniem też, z halogenami jest super! Piękne auto, szkoda, że mnie nie stać ha ha ha
Brysio Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 z halogenami jest bardzo ok jakos mnie sie te dtmy bez halogenow nie podobaja
reniek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mnie tam nie podchodza halogeny w dtm. wolalbym ledy z s6 wstawic w to miejsce. osobiscie szukam numeru czesci zderzaka dtm ale w wersji USA z obrysami - taki mam w planach.
wrclaguna Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 z halogenami jest ok jak dla mnie
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pytanie z czego on te halogeny zaadoptował
Trezor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A moim zdaniem oryginalny DTM (bez halogenów) wygląda bardziej rasowo.
mystic.pl Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pytanie z czego on te halogeny zaadoptował Takie kratki to chyba tylko w rs'ach w B5 są podobne, nawet sid ma u siebie w ofercie, no i bajk miał podobne w hofele[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 22:16_________________________________________________Albo to są te kratki usa, które malik chciał kiedyś ciągnąć do esy.
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Moze ktos z Was potrafi po fotce ocenicz czy to listwy S4 czy s line?
Rekomendowane odpowiedzi