stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 bardziej bym to koło widział np do Leona od mario
Pucek Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Słabiutka ta felga do b5 No ale masz, wymarzone szprychy :>
Kowi87 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 DTM by tu robiło robote, jeśli chodzi o tego typu felgi
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 Wiedziałem że felgi się nie podobać ale mi się podobają. To są kiepskiej jakości zdjęcia i tak naprawdę gówno widać. Na żywo jest ładnie. Do tego felgi mają taki delkatnie grafitowy kolor co za***iście jak dla mnie pasuje Nie mam jak każdy Avusów albo Porsche Miały być inne felgi ale po tym jak pękły podczas pompowania są te. Do tego auto dostało takiego kopa na nich jakbym zrobił program
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Wiedziałem że felgi się nie podobać ale mi się podobają. To są kiepskiej jakości zdjęcia i tak naprawdę gówno widać. Na żywo jest ładnie. Do tego felgi mają taki delkatnie grafitowy kolor co za***iście jak dla mnie pasuje Nie mam jak każdy Avusów albo Porsche Miały być inne felgi ale po tym jak pękły podczas pompowania są te. Do tego auto dostało takiego kopa na nich jakbym zrobił program Avusy rulezzzz
Kowi87 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Wiedziałem że felgi się nie podobać ale mi się podobają. To są kiepskiej jakości zdjęcia i tak naprawdę gówno widać. Na żywo jest ładnie. Do tego felgi mają taki delkatnie grafitowy kolor co za***iście jak dla mnie pasuje Nie mam jak każdy Avusów albo Porsche Miały być inne felgi ale po tym jak pękły podczas pompowania są te. Do tego auto dostało takiego kopa na nich jakbym zrobił program Avusy rulezzzz
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 Uderz w stół a avusy się odezwą :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Avusy rulezzzz :evil: ebani :polew: Bulczas najważniejsze, że Tobie się podoba choć próbuję to sobie wyobrazić jak ta felga może się w ogóle podobać
dawid195a Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Mi też się podoba ta fela , jedyna ładna ze szprycho-podobnych.
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 zajebiaszcza fela - gamonie sie nie znają
MARCIN607 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 IVe dalej po kropie że koło Klubowicza krytykują Bulczas fajne koło
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 IVe dalej po kropie że koło Klubowicza krytykują Bulczas fajne koło haha jakby to było masturbajaszi to by pisiory im tak chodziły :jerk: , ale , że to B5 to nie podoba się ----BANIALUKI
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 A myślałem że tylko mi podobają się te koła
akjam Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja muszę zobaczyć na żywo i dopiero coś więcej powiedzieć i to bez względu na to czy to jest "masturbajaszi" czy nie. Na pierwszy rzut oka szału nie robią. :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 JA bym widział te fele u siebie a u ciebie wyglądają średnio
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 JA bym widział te fele u siebie a u ciebie wyglądają średnio Tobie to takie 15-stki wtedy byś mógł poszaleć
Rekomendowane odpowiedzi