Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no to niezle... a jakim cudem w silniku znalazl sie torx ?
dudi75 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 no to niezle... a jakim cudem w silniku znalazl sie torx ? Tez chcialbym sie dowiedziec :gwizdanie: ale bylo minelo nie wnikam grunt ze teraz jezdzi jak powinien . Nie moge nikogo osadzac bo nie mialem tego silnika od nowosci i niewiem co sie dzialo z nim u poprzedniego wlasciciela
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 nadal nie kumam... silnik masz juz dosc dlugo, a awaria byla niedawno. torx wyrzadzil szkody teraz, czy poprostu dopiero sie one odezwaly?
MARCIN607 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dudik jesteś kat :polew: nic się nie odzywasz a dzieje się dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: dobrze że spokojny człowiek jesteś :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 06:17_________________________________________________na jazdę muszę się załapać :gwizdanie: wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty:
dudi75 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Na tym silniku jezdzilem od trzech lat , jedyna rzecza ktura przy nim robilem byla wymiana pompowtryskiwaczy na AL . Tak jak wspomnialem awaria nastapila nie z mojej winy , poprostu miedzy lancuszek a zebatke pompy olejowej dostal sie torx kturym sie odkreca pompowtryski rozjeb...o lancuszek i pompeolejowa. Nigdy nie szukalem winnego bo bym go nie znalazl , rozmawialem z kolega gdzie byly wymieniane pompki ale on stwierdzil ze pracuje innymi kluczami i to nie jego klucz :gwizdanie: . Zreszta kto by sie przyznal i dlatego nikogo nie osadzam , jest spokoj nikt na nikogo nie warczy a ja teraz jestem szczesliwym posiadaczem o rok mlodszego silnika Bylo minelo .
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 słuchaj..ja też miałem taki przypadek z kluczem okazało się że był w misce ale szkody nie zrobił pompki wymieniane były tylko za mojej kadencji więc wiem komu mógł wpaść klucz
Flyer Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty: ja bede w Kielcach na weekend :naughty:
MARCIN607 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty: ja bede w Kielcach na weekend :naughty: też się pojaw zobaczymy Zielonego i ten unikat
Armi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Na tym silniku jezdzilem od trzech lat , jedyna rzecza ktura przy nim robilem byla wymiana pompowtryskiwaczy na AL . Tak jak wspomnialem awaria nastapila nie z mojej winy , poprostu miedzy lancuszek a zebatke pompy olejowej dostal sie torx kturym sie odkreca pompowtryski rozjeb...o lancuszek i pompeolejowa. Nigdy nie szukalem winnego bo bym go nie znalazl , rozmawialem z kolega gdzie byly wymieniane pompki ale on stwierdzil ze pracuje innymi kluczami i to nie jego klucz :gwizdanie: . Zreszta kto by sie przyznal i dlatego nikogo nie osadzam , jest spokoj nikt na nikogo nie warczy a ja teraz jestem szczesliwym posiadaczem o rok mlodszego silnika Bylo minelo . Dlatego ja zawsze biorę rachunki W razie czego rzeczoznawca, dogadywanie się a jak nie wyjdzie to sąd i trochę nerwów ale nie muszę płacić za czyjeś partactwo z własnej kieszeni. Musisz być naprawdę spokojnym człowiekiem
Piotrek98igo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 o kurde Dudi widze ze przygod miales sporo podoba mi sie twoja postawa,ze nie obrazasz sie na caly swiat tylko idziesz do przodu jakie doladowanie masz?
dudi75 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 o kurde Dudi widze ze przygod miales sporo podoba mi sie twoja postawa,ze nie obrazasz sie na caly swiat tylko idziesz do przodu jakie doladowanie masz? Trzeba sie cieszyc zyciem a nie jakies klutnie i afery Powiem ci ze ta turbinka to jest bajka wstaje super lepiej niz moja wczesniejsza BRD a pompuje prawie 2 bary. Niebo a ziemia w porownaniu z DZO-DZOwa ta nic nie kopci ani nie cieknie jestem nareszcie zadowolony wpadaj w niedzielę do Kielcowa :naughty: ja bede w Kielcach na weekend :naughty: też się pojaw zobaczymy Zielonego i ten unikat To dawaj na spota tez sie wybieram słuchaj..ja też miałem taki przypadek z kluczem okazało się że był w misce ale szkody nie zrobił pompki wymieniane były tylko za mojej kadencji więc wiem komu mógł wpaść klucz Wiem wlasnie slyszalem twoja historie gdy bylem na strojeniu u Witka
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dudi to sprawdź jeszcze pod pokrywą zaworów nie zazdroszczę no ale tak to już jest.. ważne że wszystko gra i się nie poddajesz
dudi75 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dudi to sprawdź jeszcze pod pokrywą zaworów nie zazdroszczę no ale tak to już jest.. ważne że wszystko gra i się nie poddajesz Jest OK
tig16 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 no no kosa przerobki zdejmij te alu obramowki ogolnie kosa ;] w mojej mialem podobne plany :gwizdanie: ale na czerwiec planuje zmiane na a6
dudi75 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 no no kosa przerobki zdejmij te alu obramowki ogolnie kosa ;] w mojej mialem podobne plany :gwizdanie: ale na czerwiec planuje zmiane na a6 Chodzi o ten chrom na metry , tez tak mysle . Nawet chcialem zakupic ori chromy ale troche za duzo roboty z zalozeniem
Coleman Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 pażdziesz niesamowity :polew: ani nie jezdzi ani nie wyglądą jeżdzi :tongue4: kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA
dudi75 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 pażdziesz niesamowity :polew: ani nie jezdzi ani nie wyglądą jeżdzi :tongue4: kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA I tego sie trzymaj Marcinku kiedys sprawdzimy te twoje 1.8T Q po cipsie :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 pażdziesz niesamowity :polew: ani nie jezdzi ani nie wyglądą jeżdzi :tongue4: kozackie autko nie gadaj że PADLINA bo podług twojego to moja to PADLINA I tego sie trzymaj Marcinku kiedys sprawdzimy te twoje 1.8T Q po cipsie :gwizdanie: przecież wiesz co myślę o Twoim aucie a moja trumna jest do jazdy do kościoła i sklepu. Na 3tyś nie wchodzę bo to już za szybko
Stolkien Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 gaz drogi to marcin oszczędza na meble itd.
Rekomendowane odpowiedzi