Młody_drog Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Właśnie też się zastanawiam czy pomalować czy kupić czarne do siebie. Ty górną malowałeś czy kupiłeś? Nie masz czasami numeru górnej i dolnej obramówki zwykłego zderzaka w kolorze czarnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 grill w masce to orginal caly czarny :> sprobuje poszukac w Etce numery tych czarnych jakby co tu masz link do wszystko do pakietu S LINE http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tak tak ja wiem, ale ta obramówka. Ją można zamówić czarną? Bo u mnie jest chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzis turbinka BRD zostala zalozona :> Poniewaz plecionke mialem popekana zostala wymieniona i przy okazji katalizator usuniety :gwizdanie: Wydech zrobiny wedlug zalecen kolegi Adamooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 świszczy turbina trochę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 w garazu bylo okolo 20 C i siedzielismy od 10 rano a skonczylismy o 17 jak wyjechalem to wskazywalo mi - 18 C :> male wahniecia temperatury turbinka ladnie swiszczy bez kata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ile dałeś za brd też kiedyś wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dzis turbinka BRD zostala zalozona :> Poniewaz plecionke mialem popekana zostala wymieniona i przy okazji katalizator usuniety :gwizdanie: Wydech zrobiny wedlug zalecen kolegi Adamooo Grzegorz a co ty masz za silnik???115km??? bo to co pokazałeś na fotce to mi wygląda na turbo ala AFN/AJM.....no chyba że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pare fotek zimowych :> i mojej muzy mozna posluchac :gwizdanie: http://www.youtube.com/watch?v=OGpbuvW0mWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Foteczki Grzegorz jak się sprawują obudowy lusterek? chodzi mi o jakość i czy bardziej są chrom czy wygląd pod alu bo sam się zastanawiam nad inpro... No i kiedy strojnie? :> jestem ciekaw jak to BRD wstaje... ps dziwnie trochę wygląda dół chrom góra black z przodu... ale i tak lepiej moim zdaniem niż zderzak ms'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 obudowy mam juz chyba z 3 lata ( in pro ) i o dziwo nic sie nie dzieje , pasuja pod listwy chrom A BRD wstaje wczesno cos , rozne opinie i zdania czytalem i mnie troche zaskoczylo Zostalo pare rzeczy do zrobienia a na koncu strojenie wyjazd na Mineralna Niedlugo bede sprzedawal atrape dolna ( chromowa obwodka ) a zostanie zmieniona na czarna :> ( pomalutko powolutko zrobi sie wszystko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 chodzi mi o jakość i czy bardziej są chrom czy wygląd pod alu bo sam się zastanawiam nad inpro... co to jest INPRO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 chodzi mi o jakość i czy bardziej są chrom czy wygląd pod alu bo sam się zastanawiam nad inpro... co to jest INPRO ? Firma produkująca m.in. lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 IN.PRO i może teraz Turdzi znajdziesz u cioci googlówny Grzesiu - pytano mam do Ciebie, bo zakładałeś webasto - jaki jest przybliżony koszt takiego zabiegu w B6. Mówimy oczywiście o gratach allegrowych, a nie ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 tu jest aukcja na obudowy ( nie mylic z nakladkami ) http://moto.allegro.pl/item879288358_lusterka_chrom_in_pro_audi_a3_a4_a6_a8_tuning.html A jezeli chodzi o webasto koszt okolo 1000 Pln ( w zaleznosci jak trafisz kompletne lub nie ) + - ( szukam caly czas modulu i pilota do sterowania ) http://moto.allegro.pl/item896190891_webasto_audi_a4_2001_2005.html plus przewody , pompka paliwa ,programator trzeba pytac u szrociarzy o wiazke elektryczna ... a moze i reszte gratow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 kiedy stroisz turbo? czekam na wyniki :gwizdanie: bo jak ktos na forum pisal ze na samym brd mozna wyciagnac ok 180km a z wtryskami 190 wiec osobiscie uwazam ze nie ma sensu ladowac kasy w wtryski dla 10 ps wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 dzis strzelilem pare fotek zimowych przed domem a tu zonki auto..... chyba Civic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 hehe no nie wiem czy uda Ci się wyjechać przed 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ponoc idzie odwilz na pewno bede 17.02 na Mineralnej .... maly szczegol ,ze urwalem oslone od silnika . Poprostu normalna zima :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ponoć idzie Foty Moje B5 dzisiaj wygląda tak samo, więc po co było przepłacać za B6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi