Bart-S Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ostatnio na spocie Rezszowskim mielismy grilla Nasz VIP Slaweq pstryknal mi mini sesyjke swoim za***istym sprzetem oto probka Ja pierd*** - jutro ide po nowy aparat. Wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 No i światło było dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Pare fotek od Slawka niedlugo nocna sesja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Auto ujęte jest idealnie! widać,że aparacik i zdolności do jego ustawienia są Tylko sceneria bardzo smętna. Ale nocna sesja w dobrze oświetlonym mieście była by suuper! Czekam na te fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 No i światło było dobre Światło już wtedy było słabe, robiła się szarówka Wszystko kwestia dobrego obiektywu, statywu i dobrego ustawienia aparatu Przykład zdjęcia nocnego Mysle, że coś w tym stylu zrobimy tylko w rożnych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 zaje... sesyjka :good: [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 09:49_________________________________________________i czujnik parkowania widać :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Przód jest CUDO nad Cudami ale ms design z tyłu mi za bardzo nie podchodzi. Ale i tak prezentuje się :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 hak bruździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 hak bruździ czasami sie przydaje cos przewiezc przyczepka i pociagnac lodke juz raz mialem pacjenta na haku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 na wieczornej sesji spróbujcie inaczej po kadrować te zdjęcia.... więcej zdjęć z nie-centralnie umieszczonym autem... widać, że tu w sumie nie było co focić oprócz pięknej furki, ale zupełnie inaczej zdjęcia będą wyglądały jeśli auto nie będzie w centrum kadru... też zagłębiam się dopiero w fotografie samochodową i polecam to forum http://forums.dieselstation.com/index.php?s=f95d6148fa3589a9fbcdc64a32d215df&showtopic=31679 zobacz na te fotki.... na żadnej z nich auto nie jest wykadrowane w centrum.... długa droga przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 te fotki powinny isc na 1 strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 na wieczornej sesji spróbujcie inaczej po kadrować te zdjęcia.... więcej zdjęć z nie-centralnie umieszczonym autem... widać, że tu w sumie nie było co focić oprócz pięknej furki, ale zupełnie inaczej zdjęcia będą wyglądały jeśli auto nie będzie w centrum kadru... też zagłębiam się dopiero w fotografie samochodową i polecam to forum http://forums.dieselstation.com/index.php?s=f95d6148fa3589a9fbcdc64a32d215df&showtopic=31679 zobacz na te fotki.... na żadnej z nich auto nie jest wykadrowane w centrum.... długa droga przed nami Zeby auto nie było w centrum to musi być jakies sensowne tło. Te zdjęcia co robiliśmy musiały byc takie bo dalszy plan to był asfalt, ludzie i latarnie I tak musiałem sie natrudzić, żeby tego wszystkiego nie złapac na zdjęcia Znajde fajne miejsce na fotki to na pewno dalszy plan bedzie ciekawszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 widać, że tu w sumie nie było co focić oprócz pięknej furki, też to zauważyłem jaki sprzęcik do cykania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Grzesiu po raz kolejny napiszę, że fura mnie rozpier... A i foty w wykonaniu Sławka ładnie podkreśliły jej walory :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 spoko...spoko Slaweq co wymysli akurat dzis bedzie malo ludzisk na miescie ( i nie tylko ) wieczorem to popstrykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Kurcze ja też chcę :> Grzesiek, dzięki za boczek - staram się rozkminić jak to poskładać teraz, coś mi nie pasują graty do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 widać, że tu w sumie nie było co focić oprócz pięknej furki, też to zauważyłem jaki sprzęcik do cykania??? Sam aparat bez szału, Nikon D60, ale zakupiłem nowy obiektyw do niego..., jak powiedziałem w sklepie do jakiego aparatu to stwierdzili, że bede miał obiektyw lepszy od aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 widać, że tu w sumie nie było co focić oprócz pięknej furki, też to zauważyłem jaki sprzęcik do cykania??? Sam aparat bez szału, Nikon D60, ale zakupiłem nowy obiektyw do niego..., jak powiedziałem w sklepie do jakiego aparatu to stwierdzili, że bede miał obiektyw lepszy od aparatu Nie ma śmiechu. Ja mam biednego D40, a szkła za 3 razy tyle Chciałbym jeszcze mieć dobre oko i może by coś z tego było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jedna fotka z dzisiejszej sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jedna fotka z dzisiejszej sesji Ta w moim odczuciu z deka słaba. Furka zgubiła się na tej focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi