MARCIN607 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Grzesiu trzeba byłoi już model zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tych kabli coraz wiecej Typowy przykład wieś tuningu Kolego to sie fachowo nazywa agro-tjuning czyli trytytki black & white :gwizdanie: jezdze juz 2 tygodnie bez podsufitki i wszystkie kable wisza , dojdzie jeszcze wiazka pod solardach i pod alarm fabryczny Teraz te 19 to Ori? niestety nie , kiedys to bylo okazja http://allegro.pl/item1101275051_oryginalne_felgi_19_audi_model_rs4_okazja.html :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 HL zaskoczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 HOMELINK podlaczony tylko nie chce zaskoczyc przy moim napedzie FAAC Umowiony jestem z jednym magikiem od bram Od dzis jestem na urlopie 2 tygodnie Dzialamy teraz z solardachem ( instalacja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 masz dziure w dachu bo jakos na fotkach nie widac "szyberdach'u" nie wiem jak to jest ze wzmocnieniami sa jakies? jesli tak bedziesz dokladal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 masz dziure w dachu bo jakos na fotkach nie widac "szyberdach'u" nie wiem jak to jest ze wzmocnieniami sa jakies? jesli tak bedziesz dokladal? Myśleliśmy aby wyciąć szyber w dachu ale cały się porobi - raczej trzeba będzie ciąć na słupkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Szaleńcy... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 masz dziure w dachu bo jakos na fotkach nie widac "szyberdach'u" nie wiem jak to jest ze wzmocnieniami sa jakies? jesli tak bedziesz dokladal? Myśleliśmy aby wyciąć szyber w dachu ale cały się porobi - raczej trzeba będzie ciąć na słupkach... tak bedzie najrozsadniej mamy nawet w kolor auta dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 ja będę spawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 ja będę spawał wiedzialem , ze moge na ciebie liczyc nie zapomnij o elektrodzie powlekanej zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 moje marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 moje marzenie marzenia czasem sie spełniają wrc sprzedaje.. stare felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Instalacja prawie skonczona wczoraj byla przymiarka " na sucho " jak dziala Solardach Po schematach nie moglismy dojsc ktore konektorki ida do climatronica a dokladnie ktora kostka ( Bartek jak zawsze dal info chociaz na urlopie Teraz pozostal tylko otwor i mocowanie Solardachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ty i Bartek jesteście maniakami pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 solar dach za***ista sprawa..ale szkoda że nie otwiera się po całośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jak to nie otwiera sie po calosci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 nie tylko uchyla ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Powaznie? To ja juz nie chce solara Cala radosc z szyberdachu psu w dupe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 WRC daj foty poglądowe z montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jak to nie otwiera sie po calosci ? nie tylko uchyla ;( ;( mysle ze problem tkwil w przemieszczaniu sie przewodow 4 mm od solara ( czerwony brazowy ) inzyniery czyba nie poradzili sobie z tym i dlatego tylko sie uchyla zmienilem wczoraj felgi 19 " 8 cali ET 42 i przydaly by sie dystanse kto przechodzil ten temat niech doradzi cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi