HiRide Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Przeciez ja mam fabrycznie szyber... a to mniej rezania jest ? zmienic szklo, zrobic instalke, wielki mi rezanie u WRC dochodzi cos na co pewnie 99,9% osob z tego forum nigdy by sie nie zdecydowalo, ciecie dachu chcesz byś kozak to musisz zrobić z avanta sedana z solarem kozakiem to trzeba dopiero byc zeby kupic samochod z wspawanym dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Kolega kiedyś na dyskotece podrywał jakąś blacharę. -Wiesz mała my jeździmy kombi, cabrio z szyberdachem. - To fajną furę macie Popłakałem się :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 pewnie gdzies dachowal i teraz pali jana ze wymienia dach zeby solar wsadzic a no nie było go ostatnio na spocie :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 5 minut temu dostalem neta brak pradu w nocy walka z zywiolem gradobicie ........ale fure ratowalem 3 koce poszly w ruch Przeciez ja mam fabrycznie szyber... a to mniej rezania jest ? zmienic szklo, zrobic instalke, wielki mi rezanie zgadza sie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 O kurde, to Ci atrakcje... żadnych szkód nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Trzeba bylo odslonic dach, mialby slady, Ty zrobilbys zdjecia i juz byloby wiadomo czemu go malowales [po wycieciu otworu w dachu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dokladnie,mogles odlosnic dach caly i potem pokazac nowemu kupcowi dlaczego zmieniles dach albo odslonic tylko miejsce tam gdzie ma byc szyber -juz by troche nacielo karoserie gdzie trzeba a tak na powaznie to dobrze ze ochroniles furke przed gradem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 5 minut temu dostalem neta brak pradu w nocy walka z zywiolem gradobicie ........ale fure ratowalem 3 koce poszly w ruch Przeciez ja mam fabrycznie szyber... a to mniej rezania jest ? zmienic szklo, zrobic instalke, wielki mi rezanie zgadza sie :gwizdanie: O ja cie pier**lę... Dobrze, że furka uratowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 WRC L. przecież Ty masz chyba garaż ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jak jajka z nieba nie leciały, to ch*j nie grad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dzis zalozony i odpalony RNS E 2010 z A3 8P Zmieniony panel oczywiscie z A4 galeczki tez w chromiku Polskie menu A sa tylko dwa egzemplarze w Polsce zmieniona czcionka, o niebo lepsza rozdzielczosc itd itp. pare fotek nocnych bo dopiero wrocilem jak ktos zna sie na rzeczy to wie o co chodzi ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 piękna rzecz [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 21:17_________________________________________________szkoda że nie od nowej TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 TMC nie jest przekreślone :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 może nowe navi mają wbudowany sterownik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jeden gosc ogarnal to w kraju ( chyba ) jutro wrzuce dzienne fotki :gwizdanie: musze troche romiklac pare rzeczy w niej wrazenia jak najbardziej pozytywne o niebo lepsza rozdzielczosc z DVD w porownaniu ze starszym modelem szybkosc przelaczania , dodatkowe powiekszenie skrzyzowan i wogole :gwizdanie: Najnowszy soft jest zainstalowany i mapa oczywiscie . Musze poszukac na necie co tam jeszcze w niej siedzi :gwizdanie: wyglada ona tak jak w tej aukcji http://allegro.pl/nowa-nawigacja-audi-tt-rns-e-rnse-navi-2010-193-i1193928007.html piękna rzecz [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 21:17_________________________________________________szkoda że nie od nowej TT pasuje do TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Grzesiu napisz jakie koszta, może być na priv :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To co Wy wyrabiacie z Bartkiem FLyer i adamooo to powinno być zabronione. Można popaść w kompleksy... Jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To co Wy wyrabiacie z Bartkiem FLyer i adamooo to powinno być zabronione. Można popaść w kompleksy... Jak zwykle od czasu do czasu trzeba zrobic jaskiegos moda Grzesiu napisz jakie koszta, może być na priv :gwizdanie: za RNS a czy menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 za RNS a czy menu x + y = all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 te dwa przyciski pomiędzy ESP a parktronikiem od czego są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi