wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Poszedł w dół :dancing:ledwo co palce wchodza między opone a błotnik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Poszedł w dół :dancing:ledwo co palce wchodza między opone a błotnik . kiedy sprzedajesz paździocha?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Na pewno w tym roku pojdzie na sprzedaz, pewnie wezme moze jakies 25 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Na pewno w tym roku pojdzie na sprzedaz, pewnie wezme moze jakies 25 tys. który to rocznik w ogóle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jak masz wziac taka kase to dawaj graty na handel,ostatnio DzoDzo wyprzedal graty i chyba dobrze na tym wyszedl bo golas poszedl,a Ty z gratow wezmiesz ze 10-14 kola a golasa opchniesz na 25 ja tez cos bym wzial od Ciebie,juz Ci kiedys na pw pisalem powie mi ktos czemu emotek nie moge dawac? takich jak na poprzednim forum? mam cos zablokowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 David żeby nie zaśmiecać Grzesiowi wątku to wyślę Ci PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To auto powinno zostac w klubie:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To auto powinno zostac w klubie:hi: dokładnie. myślę, że akurat Grzegorz długo nie będzie musiał szukać kupca i ludzie docenią co tu jest zrobione. a jeśli nie - to tak jak pisze David rozebrać do gołego i sprzedać części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Popraw linki bo swojej kobicie nie mogę pokazać że jest okazja na wizytę przedstawiciela z providenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Grzesiek i żona się toczy nim na tak niskim setupie i nic nie urywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Grzesiek i żona się toczy nim na tak niskim setupie i nic nie urywa ? Nic nie urwała tej zimy od wiosny tamtego roku zrobione 1200 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Grzesiek i żona się toczy nim na tak niskim setupie i nic nie urywa ? Nic nie urwała tej zimy od wiosny tamtego roku zrobione 1200 km o matko ...to więcej stoi niż jeździ.Trza by go przegonic bo pewnie kierownice w turbinie zardzewiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Czasem ja też jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Grzesiek i żona się toczy nim na tak niskim setupie i nic nie urywa ? Nic nie urwała tej zimy od wiosny tamtego roku zrobione 1200 km Czyli wypas z małym przebiegiem Mi by było szkoda dewastować taką sztukę, w którą tyle serca poszło, zresztą włożonej pracy nie odzyska. Powinna zostać w klubie a nowy właściciel okazać się wyrozumiały, że ma do czynienia z autem wyjątkowym i sięgnąć trochę głębiej do kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Grzesiek i żona się toczy nim na tak niskim setupie i nic nie urywa ? Nic nie urwała tej zimy od wiosny tamtego roku zrobione 1200 km Czyli wypas z małym przebiegiem Mi by było szkoda dewastować taką sztukę, w którą tyle serca poszło, zresztą włożonej pracy nie odzyska. Powinna zostać w klubie a nowy właściciel okazać się wyrozumiały, że ma do czynienia z autem wyjątkowym i sięgnąć trochę głębiej do kieszeni. W 100% się zgadzam. Jakbym miał szukać teraz B6 to bym brał Twoją na pewno Po niektórych użytkownikach z tego forum fury można brać z zamkniętymi oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Odświeże sobie wątek Z B8 nawet pasują przełaczniki szyb i lusterek do B6 Jak toś ma pościerane to wystarczy przełozyć przyciski i MOD gotowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 przecie dawno było wiadomo że pasują..nie pasi tylko blokada tylch drzwi i trzeba rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 fajne- co tam trzeba rezać? Grześ dobrze że o Starej pamiętasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 WRC gdzie takie dostanę? View image: przełaczniki 2012 Chyba sobie zmienię jak pasują bo moje lekko wytarte są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi