antonio Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 kox maszina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 kupilem cos takiego dzis.... ocencie zakup :gwizdanie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=848449812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Na zdjęciu wyglądają OK, ciekawe jak na aucie:) To są repliki chyba nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 kupilem ze wzgledu na opony ... a felgi oczywiscie ze repliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 kupilem cos takiego dzis.... ocencie zakup :gwizdanie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=848449812 to chyba jest plastelina .... kurcze dziwne troche wkladasz kupe kasy w auto a oszczedziles na kolach :/ wg mnie nie warto oszczedzac na jakosci felgi a patrzec tylko na wyglad bo potem wiecej nerwow stracisz prostujac kola i plujac sobie w brode ze nie doplaciles i nie kupiles czegos ori lub znanej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 plastelina ...nie plastelina felgi niedawno uciekly mi te felgi takie chce miec ori http://www.allegro.pl/item827978241_oryginalne_felgi_18_audi_a4_a6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 plastelina ...nie plastelina felgi niedawno uciekly mi te felgi takie chce miec ori http://www.allegro.pl/item827978241_oryginalne_felgi_18_audi_a4_a6.html wal 19" ;p w b6 jest w sam raz. mam nadzieje ze te co kupiles beda w miare mocna replika bo wzor ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Przymierzam sie do malej modyfikacji mojego klekota. Zakup Turbiny BRD od kolegi z forum skalarx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 ciekawe jak będzie wstawać to brd. Widać wrclaguna że zaczynasz iść w moc Niech moc będzie z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Przymierzam sie do malej modyfikacji mojego klekota. Zakup Turbiny BRD od kolegi z forum skalarx nie zapomnij o pompkach AL....jakieś 180-185km wypluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wiem ..wiem ze AL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Grzesiu - Wy się chyba z Bartkiem wyprzedzić nawzajem chcecie w ilości umoczonych talarów Autko ładne, doinwestowane, ale jak chcesz iść w moc, to kup B7 ASB z Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie zapomnij o pompkach AL....jakieś 180-185km wypluje Mój na BRD i nie AL wypluwa 194KM także na AL to z 200KM może być Jak masz zdrowy silniczek!! Montuj BRD i pisz jak wrażenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dzis zalozone zostaly zarniki do lamp 6000 K , w halogenach sa tez zarniki 6000 K a efekt taki ( wieczorem pstrykne fotke i zobacze jak swieca ) Co do dalszych modow czekam na info od Adamoo w sprawie pompek , nie beda to AL Chce odkupic od niego po niewielkim przebiegu ktore ma w posiadaniu. Dodatkowo zrobie Fmic ( udoskonalenie ) , cooler ktory zakupilem pochodzi od C CROSSER . Pare pierdul doszlo podkladki , srubki itd. oraz nowa wiazka przewodow do pompek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 widze ze ostro idziesz czekam na wyniki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Noo ale ten chrom z dołu to chyba zniknie co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 wlasnie mialem Ci pisac ze pasowaloby zrobic grill dolny na czarno bo sie "gryzie" z czarnym :gwizdanie: a powiedz mi xenon w halogeny to takie same zarniki jak w lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Pięknie Grzesiu Też planuję 6k w przeciwmielnych dlatego proszę o instrukcje (sposób montażu przetwornic, gdzie kupić i jakie koszty). BTW - chłopaki rację mają, przydałaby się czarna kratka na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 U mnie juz chwile siedzi 6000K w halogenach , teraz jest komplet gora i dol . Naprawde ladnie swieca trzeba teraz kilku godzin zanim sie rozswieca . Musisz gdzies znalezc na Allegro taki zestawik z zarnikami pod mocowanie h11 . Nie puszcze zadnego linka do aukcji ( wybor nalezy do was ) chinskie , wietnamskie , koreanskie a nawet drozsze japonskie Wiem ze dolny grill ma chromowa obramowke, mysle nad tym caly czas czy pomalowac czy odwiedzic ASO Widzialem kiedys taki tylko gorny grill pomalowany (mnostwo odryskow) i wygladalo to aha poniewaz wszedzie u mnie sa dioda w podswietleniu auto zakupilem dodatkowo jeszcze takie lampki diodowe ORI podaje numerki 4E0 947415 i wtyczki 4B0 971 832 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek__ Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 po przenalizowaniu całego projektu powiem Ci że twoje auto jest mega dobre :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi