moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 tylko że później obowiązkowo czarne fele I lusterka w węglu jo , a gdzie ja takie panie dostane w kwestii wyngla gadaj z kolegą z lubelszczyzny ragga masz coś ??? dawaj na priva :naughty: daje kazde pieniądze
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 w kwestii wyngla gadaj z kolegą z lubelszczyzny Węgiel leży na półce Brejdakowi miałem coś w dżakondzie zrobić..ale na razie jestem po jednym teście więc się nie porywam ragga masz coś ??? dawaj na priva :naughty: daje kazde pieniądze :wink4 Mam materiał i dużo chęci oraz informacji Każdych pieniędzy nie trza..jak ogarnę temat to zrobię za cenę materiału ( Ci ) i postawisz łyskacza jakiego to się napierdolimy
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Mam materiał i dużo chęci oraz informacji Każdych pieniędzy nie trza..jak ogarnę temat to zrobię za cenę materiału ( Ci ) i postawisz łyskacza jakiego to się napierdolimy masz to jak w banku kórwa jakbym byl kobietą to chyba bym ci laske zrobił [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:41_________________________________________________nawet nie wiecie jak fajnie sie pisze , kiedy posty wchodza od razu na forum , a nie leżą 2 dni w przechowalni modowskiej lub wcale nie sa dopuszczane [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:42_________________________________________________ide spać [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 00:43_________________________________________________część węgla już jest ale to pakiet wewnętrzny , czeka na założenie. Ja , Kolkov , wór bata i rezamy :kox:
dudi75 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pieknosci te dekory :slina: gdzie ich wychaczyles i wiela za nie wyzygales
Reggi Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pieknosci te dekory :slina: gdzie ich wychaczyles i wiela za nie wyzygales Z mojej Viagry
krzyniek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pieknosci te dekory :slina: gdzie ich wychaczyles i wiela za nie wyzygales Z mojej Viagry którą ktoś gdzieś zniszczył :confused4:wyrwał z dobre pieniądze
dudi75 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 raggaman a co tam Ci nie wyszlo z testem z weglem . Laminowales cos czy robiles forme i caly element chciales zrobic .
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pieknosci te dekory :slina: gdzie ich wychaczyles i wiela za nie wyzygales Z mojej Viagry dekory z Viagry Ragusia , wyhaczyłem je za 250 pln , miałem sprzedać ale stwierdzilem ze niech chociaż część jego auta bedzie dalej żyła , niestety reszta została na słupie ;( wyrwał z dobre pieniądze 250 chyba nie jest źle raggaman a co tam Ci nie wyszlo z testem z weglem . Laminowales cos czy robiles forme i caly element chciales zrobic . ty sie za bardzo nie interesuj
dudi75 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 No to chyba zaczne sie troche interesowac obrobka tego wegla bo mozna ladne rzeczy splodzic [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 11:19_________________________________________________ Jak sie rozmyslisz i bedziesz chcial sprzedac to moge kupic juz dzisiaj napewno dam wiecej
aju Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 to jest oklejone czy jak bo bardzo fajnie to wygląda
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 No to chyba zaczne sie troche interesowac obrobka tego wegla bo mozna ladne rzeczy splodzic [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 11:19_________________________________________________ :naughty: :naughty: :naughty: Jak sie rozmyslisz i bedziesz chcial sprzedac to moge kupic juz dzisiaj napewno dam wiecej Dudi nie sprzedam to jest oklejone czy jak bo bardzo fajnie to wygląda to są listwy z S4 B5
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 dzisiaj wyszła pkiękna sprawa - wpadło mi na boku 2000 pln :> dołoże 200 i fmic+rury+forge+program :> :> :> :> :> :> :>
mrogal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 dzisiaj wyszła pkiękna sprawa - wpadło mi na boku 2000 pln :> dołoże 200 i fmic+rury+forge+program :> :> :> :> :> :> :> o dachu nie zapomnij
aju Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 wpadło mi na boku 2000 pln No ciekawe ile wydmucha koniów
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 dzisiaj wyszła pkiękna sprawa - wpadło mi na boku 2000 pln :> dołoże 200 i fmic+rury+forge+program :> :> :> :> :> :> :> o dachu nie zapomnij dach chyba oleje , nie wiem czy do parówkowego by pasowało , do czarnego dachu musi być czarna fela , a jak czarna fela to minimum 18" , a ja chce jeździc a nie dziur wypatrywać No ciekawe ile wydmucha koniów ze stozkiem , fmickiem , tipem i test pipe'm powinno być koło 190
johnybravo Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ciekawi mnie czy lpg znieśie to ? czy musisz jechac ustawiać
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 ciekawi mnie czy lpg znieśie to ? czy musisz jechac ustawiać na bank nie zniesie gdyż mam lipne wtryski do 35KM na gar , najprawdopodobniej do wymiany razem z reduktorem tak sie zastanawiam czy nie bedzie sie coś dzialo , nie bedzie ich zalewać , dusić czy bóg wie co jeszcze , sekwencja bierze korekcje z benzyny i jak tam pójdzie wieksza dawka , to lpg automatycznie tez da wieksza a wtryski nie podadza tego jestem ciekaw , zna sie ktos na lpg ????
Buba Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 jezeli nie masz nic zwalone w LPG to bedzie sie poprostu przelaczal na benzyne jak nie bedzie w stanie wydolic
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 jezeli nie masz nic zwalone w LPG to bedzie sie poprostu przelaczal na benzyne jak nie bedzie w stanie wydolic poważnie ????? to juz teraz by sie przełączał , jest soft na ponad 150 KM a wtryski na 35KM na gar , zadzwonie do Nowotczyńskiego z Mławy i sie dowiem , juz z nim gadałem jak kupiłem auto , mowiłem mu o tym ,ze chce robic program , powiedział że wtryski+reduktor=800 pln[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 20:00_________________________________________________Tak z innej beczki , bede miał na sprzedanie Tip-a z kwasu do 1.8 AEB pod seryjną puszke filtra i seryjne turbo K-03 tylko dopiero około marca , chce ktoś rezerwować ??? cena 300-350 pln , jak na warunki stolicy cena nie jest wygórowana , Tip bedzie wyjety z mojej parówy.
Rekomendowane odpowiedzi