Reggi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 raggaman a co tam Ci nie wyszlo z testem z weglem . Laminowales cos czy robiles forme i caly element chciales zrobic . Laminowałem Do formy się jeszcze nie zabierałem - brak odpowiednich materiałów. Tak czy siak to i to rezanie carbonu nie należy do najłatwiejszych.. trzeba się trochę napocić..a praca mozolna. dekory z Viagry Ragusia miałem sprzedać ale stwierdzilem ze niech chociaż część jego auta bedzie dalej żyła , Miło z Twej strony Bro Dekory wyhaczyłem po częściach..najpierw cała przednia listwa ( 200 zł ) później szukałem dłuuugo dłuuugo reszty na boki..w ASO krzyknęli mi 750 zł/szt Obczaiłem jak koleś sprzedawał boczki od S/RS4 i miał dekory..namówiłem go na odsprzedaż samego węgla za 170 zł Czyli mnie komplecik wyszedł 370 zł + jakieś przesyłki o ile pamiętam. PS. To jeszcze nie jest cały komplet. Reszta jest do konsoli poliftowych.. ramka górna tu gdzie przycisk awaryjnych, popielniczka, plastik wokół lewarka Mniej więcej tak , tylko ten jest chyba dorabiany bo nie ma magicznej..niebieskiej nici :kox:
dudi75 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na taj fotce prawie jak u mnie , a ty sie z moich carbonow nabijales Musze z ciekawosci sprubowac tego laminowania bo efekty sa sliczne
Reggi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na taj fotce prawie jak u mnie , a ty sie z moich carbonow nabijales Prawie..to prawie to przepaść wielkości Kanionu Kolorado To tak jakbyś siedział w kinie 4 miejsca dalej od Carmen Electry i powiedział kumplom, że robiła Ci parówkę Oryginały są śliczne..przepięknie się mieni splot włókna i te niebieskie niteczki.. :naughty: Co do laminowania..próbuj Pan
moskal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Oryginały są śliczne..przepięknie się mieni splot włókna i te niebieskie niteczki.. :naughty: Dokładnie , Dudi jeśli nie widziałes węgli z esy na żywo to nie masz punktu odniesienia , zdjecia nie oddaja tego jak są sliczne. jesli kiedys takie zobaczysz dostrzeżesz różnice i to kolosalną Żadna folia im nie dorówna
dudi75 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Oryginały są śliczne..przepięknie się mieni splot włókna i te niebieskie niteczki.. :naughty: Dokładnie , Dudi jeśli nie widziałes węgli z esy na żywo to nie masz punktu odniesienia , zdjecia nie oddaja tego jak są sliczne. jesli kiedys takie zobaczysz dostrzeżesz różnice i to kolosalną Żadna folia im nie dorówna Ja nigdzie nie powiedzialem ze folia dorowna ori listwom Ale laminat wyglada w miare fajnie i przyzwoicie
moskal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 a co zamiast K03? zostaje bo ten tip pod stożek jest pod K03 , na razie zastanawiam sie z jakiej średnicy robić orurowanie do fmica , fmic juz zamowiony , jak wszystko założe jade w lutym do GoodHope , i zaraz potem do Nowotczyńskiego zmieniać reduktor i wtryski bo szkoda marnować potencjału po sofcie zobaczymy ile wypluje :gwizdanie:
moskal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 152KM już teraz ma wiecej wiec nie swiruj mi tu pawiana
_Solar_ Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 152KM już teraz ma wiecej wiec nie swiruj mi tu pawiana 153
Nosb Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 rob 2" rury wieksze nie maja sensu zwiekszy sie tylko lag. Co do gazu : jaki masz sterownik ? Niestety jak podniesiesz moc gaz do poprawki : wdg mnie trzeba wlozyc scorpiona GT + Magicjety . Koszt jakies 550 zl elementow. Bedzie smigalo jak nalezy. Jak chcesz lepiej zamiast MJ matrix hd544. ale one same 500 Caly gaz na nowo do wyregulowania + mozliwe ze bedzie potrzeban przerobka wielozaworu w butli i wymiana weza na 8 mm ( ale raczej do 200ps nie bedzie trzeba tego dotykac) . Podeslij mi foto elementow co tam masz teraz od LPG i jak wwiercone dysze Jak lubisz wycieczki zapraszam do mnie ogarne
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak lubisz wycieczki zapraszam do mnie ogarne a ja to nie pamiętam kiedy ostatnio zaproszenie dostałem
dudi75 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak lubisz wycieczki zapraszam do mnie ogarne a ja to nie pamiętam kiedy ostatnio zaproszenie dostałem Nosb zaprasza tylko LPG-owcow z ropniakami nie chce nawet gadac :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co gaz mam CI poprawic ? gaz nie ale miałeś coś załatwić ok nie róbmy Moskalitowi OT [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 15:32_________________________________________________ Nosb zaprasza tylko LPG-owcow z ropniakami nie chce nawet gadac :gwizdanie: sekta butli gazowej
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 moskal sie napewno ucieszy ze ktos sie jego parowka zainteresowal. zawsze z boku stoi bo sie boi :gwizdanie:
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 zawsze z boku stoi bo sie boi :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 15:47_________________________________________________ Podeslij mi foto elementow co tam masz teraz od LPG i jak wwiercone dysze Jak lubisz wycieczki zapraszam do mnie ogarne zaraz ci puszcze PW
soolek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co gaz mam CI poprawic ? A czy do BiT też będziesz gaz ładował? PS Jak się boisz linczu, to odpowiedź może być na PW
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co gaz mam CI poprawic ? A czy do BiT też będziesz gaz ładował? PS Jak się boisz linczu, to odpowiedź może być na PW już ma zamontowany
Nosb Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Boje sie linczu wiec nie powiem nic A bardziej stereotypow Dudi pamietasz jak 1,8T na gazie chodzi ?
Rekomendowane odpowiedzi