Buba Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 pokaz foty jak to pod maska wyglada jak juz zalozyles
Nosb Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 moskalowi mody nie wyszly (eksplozja glowicy od podtlenku LPG) i zamknal sie w sobie bo stozek sie zapalil od strzalu
Michał Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 stozek sie zapalil od strzalu a taki był ładny :decayed: amerykajski
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 moskalowi mody nie wyszly (eksplozja glowicy od podtlenku LPG) i zamknal sie w sobie bo stozek sie zapalil od strzalu Serio serio czy dzikie wkręty na Moskalskiego ? :gwizdanie: :naughty:
Nosb Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Czesio donosi ze byla buba i rozgadany moskalito zamilkl w zalobie po swoim aEbiE A serio to dzikie wkrety
moskal Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 no Moskal, myślałem że gorzej będzie wyglądał ten stożek :gwizdanie: nie jest źle przeciez ci mówiłem ze bedzie lux , pamietaj ze jak ja coś spierdole to później naprawiam +100% tego co było [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 06:40_________________________________________________Panowie co wy za plotki tu siejecie Auto odebrane w sobote , zrobione za***iście , jestem bardzo zadowolony bo praktycznie wygląda jak nowe , lakier bajka , spasowanie bajka. Fot nie mam , musicie uwierzyć mi na słowo A co do modów to wszystko lezy i czeka na weekend , w sobote w robocie gość przyspawa mi icka , a popołudniu bede zakładał rury (jesli przyjdą bo Kamil zaczyna w chója pogrywać ) , w sobote tez bedzie zakładany tip i stożek , więc mysle ze w niedziele wkleje wam zdjęcia. No i 1-2 luty jestem umówiony w GoodHope. pokaz foty jak to pod maska wyglada jak juz zalozyles jak przyjedziesz i nie przywalisz w chója w sobote to pozwole ci dokręcić stożek do przepływki :polew:
mrogal Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 no Moskal, myślałem że gorzej będzie wyglądał ten stożek :gwizdanie: nie jest źle przeciez ci mówiłem ze bedzie lux , pamietaj ze jak ja coś spierdole to później naprawiam +100% tego co było [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 06:40_________________________________________________Panowie co wy za plotki tu siejecie Auto odebrane w sobote , zrobione za***iście , jestem bardzo zadowolony bo praktycznie wygląda jak nowe , lakier bajka , spasowanie bajka. Fot nie mam , musicie uwierzyć mi na słowo A co do modów to wszystko lezy i czeka na weekend , w sobote w robocie gość przyspawa mi icka , a popołudniu bede zakładał rury (jesli przyjdą bo Kamil zaczyna w chója pogrywać ) , w sobote tez bedzie zakładany tip i stożek , więc mysle ze w niedziele wkleje wam zdjęcia. No i 1-2 luty jestem umówiony w GoodHope. pokaz foty jak to pod maska wyglada jak juz zalozyles jak przyjedziesz i nie przywalisz w chója w sobote to pozwole ci dokręcić stożek do przepływki :polew: daj no fotoszona jakiegos na odswiezenie a jak tam moj temat czy zapomniales?
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 daj no fotoszona jakiegos na odswiezenie a jak tam moj temat czy zapomniales? dam , dam , a co ty chciałeś konkretnie ????[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 09:01_________________________________________________dzisiaj założyłem Tipa i stożek , poziom hałasu w aucie wzrósł delikatnie , ale na tyle ze zacząłem zastanawiac sie nad wycieciem środkowego tłumika. :naughty: odgłos zasysanego powietrza , który baaardzo dobrze słychać w kabinie jest miażdżący , filmik niestety tego nie odda ,a szkoda ;(
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moskal nie chce nic mówić ale to nie jedzie poza tym dźwięk piękny
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moskal nie chce nic mówić ale to nie jedzie poza tym dźwięk piękny ale ja kórwa nie cisnąłem , ja dzisiaj delektowałem sie dzwiękiem , gaz , puszczasz , psyyyt , gaz , puszczasz , psyyyt , gaz , puszczasz , psyyt BTW , bedziesz na zlocie ??? nic nie stoi na przeszkodzie zebyśmy staneli na kresce i zobaczymy wtedy co jedzie a co nie jedzie , zgadzasz sie ??? :naughty: :naughty: :naughty:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ale ja kórwa nie cisnąłem , ja dzisiaj delektowałem sie dzwiękiem , gaz , puszczasz , psyyyt , gaz , puszczasz , psyyyt , gaz , puszczasz , psyyt BTW , bedziesz na zlocie ??? nic nie stoi na przeszkodzie zebyśmy staneli na kresce i zobaczymy wtedy co jedzie a co nie jedzie , zgadzasz sie ??? :naughty: :naughty: :naughty: buehehe wiedziałem że się podkurwisz stanąć na kresce możemy jak będziesz w okolicach ja się tego nie boję
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 buehehe wiedziałem że się podkurwisz to mi nie pitol ze nie jedzie , jak ja wiem ze jedzie a skund ty mieszkasz ???? bo w NL nie bywam
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 buehehe wiedziałem że się podkurwisz to mi nie pitol ze nie jedzie , jak ja wiem ze jedzie a skund ty mieszkasz ???? bo w NL nie bywam nakręć filmik po programie ja też nakręcę po korekcie i sobie porównamy wynik znam ale jestem ciekaw... ja ze śląskich kolego jeszcze trochę na urlopie jestem więc jak coś to zapraszam
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 nakręć filmik po programie ja też nakręcę po korekcie i sobie porównamy masz to jak w banku mam cały przyszły tydzien wolny i praktycznie cały spędze przy aucie , nie dam rady na sląsk zawitać ale bede w Świętrokrzyskim
Krycha Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja dzisiaj delektowałem sie dzwiękiem , gaz , puszczasz , psyyyt , gaz , puszczasz , psyyyt , gaz , puszczasz , psyyt jechać nie musi, ważne że sapie Moskal do Nosba lecisz po gaziwko?
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moskal do Nosba lecisz po gaziwko? :drool:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 masz to jak w banku mam cały przyszły tydzien wolny i praktycznie cały spędze przy aucie , nie dam rady na sląsk zawitać ale bede w Świętrokrzyskim to będę czekał tym bardziej że w tym samym terminie to ciachniemy raczej szkoda ale może u Daniela się spikniemy?
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 szkoda ale może u Daniela się spikniemy? no ja bede u niego najprawdopodobniej 6 luty choć on tym nic jeszcze nie wie , jesli ten termin nie wypali to dopiero 20 luty.
Rekomendowane odpowiedzi