Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 :)

Opublikowano

12 , czasami trochę więcej 12.2 - 12,3

Opublikowano

tylko mam jedna przewage nad nimi , zeby zrobic rozrząd muszą zwalić przód , a ja poznam czy cos było tam grzebane bo spędziłem nad nim kilkanaście godzin :evil:

a wszystko na trytytki zlozone wiec jak cos rusza to bedzie wiadomo :gwizdanie:

ja tam radze ci sciagnac fure do warszawy, znasz ten warsztat wogole??

Opublikowano

ja tam radze ci sciagnac fure do warszawy, znasz ten warsztat wogole??

za duże koszty ściągnięcia :thumbdown:

tez wolałbym ja tu robić , musz im zaufać , w razie szwindla dzwonie na psy i tyle w temacie , napewno nie bede sie tam z nimi pier**lil , wiem jak wyglada napinacz , pasek , rolka.

przy nich paliłem głupa ze nie wiem o co chodzi bo auto i tak było unieruchomione ale jak pojade po nie to poprosze ich o stare części itp :wink4:

jestem przygotowany psychicznie na kompletny rozrząd , kazda inna opcja bedzie niespodzianką , zobaczymy :wink4:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:50_________________________________________________

w Zgierzu nie maja naszych farszafskich trytytek :naughty::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja jakbym sie wkurwil to bym glowice w warunkach polowych zmienil w AEB :polew::decayed::kox:

Opublikowano

Ja jakbym sie wkurwil to bym glowice w warunkach polowych zmienil w AEB :polew::decayed::kox:

nie kracz, moze nie bedzie tak zle

Opublikowano

wierze ci na słowo :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jestes zdolniacha :good:

[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________

nie kracz, moze nie bedzie tak zle

wiesz stary , ja patrze przez pryzmat swojej osoby , gdybym był mechanikiem i miał auto którego właściciel jest ponad 100km ode mnie , to na bank bym go w choja zrobil , gdyby coś wyszło innego i tak sciemniłbym ze strzelił rozrząd. takie są polskie realia :gwizdanie:

Opublikowano

W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co.. :kwasny:

Opublikowano

W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co.. :kwasny:

wiesz jakiego mam wkórwa ???? :thumbdown:

Opublikowano

'

któremu Gregorowi? :blink:

Opublikowano

'

Kolkov pewnie

Opublikowano

'

Kolkov pewnie

:blink: no co ty :shocked:

na pewno beda cie chcieli wydymac, tylko popatrz czy ci sie kalkuluje z nimi klucic, ewentualnie pozniej po sadach scigac? wydaje mi sie bez sensu.

bierz lawete, zawiez nosbowi i masz problem z glowy :decayed:

Opublikowano

wiesz jakiego mam wkórwa ???? :thumbdown:

Wiem..miałem ostrzejsze przeboje z cifek kupę :thumbdown:

'

Kolkov pewnie

:blink: no co ty :shocked:

No Panowie..siedzicie na d*pie w tej wawce i się nie komunikujecie ? :P

Gregowi rozjebał się napinacz w AFN...ale bez awarii motorowni :wink4:

Opublikowano

jak on tylko ciebie kocha i tylko do ciebie dzwoni :gwizdanie:

Opublikowano

No korwa..Ty stałeś się oficjalnie parą z Dawidem to ja tylko zostałem Gregorowi :D

Opublikowano

No korwa..Ty stałeś się oficjalnie parą z Dawidem to ja tylko zostałem Gregorowi :D

Dawid jest juz zajety :confused4: ostatnio chcielismy cos zagaic do Gragora i nawet po niego pojechalem ale jakos sie chyba nie wystarczalo mu nasze towarzystwo :decayed:

Opublikowano

150 km to jest pikus :) Sciagalo sie na lince auta z wawy , krakowa :) Jak masz kogos zaufanego na miejscu to trzeba bylo od razu brac do siebie :) Chrzestnej mojej ubil sie fiat marea pod krakowam i tam zostawila. wymiana uszczelki glowicy + nawymyslali jeszcze od cholery i zaplacila 1200 zl a fiata kupilem potem od niej za 1700 chyba a i tak nie chodzil jak powinien ( silnik na wolnych telepotalo). Pomysl logicznie : zostawiles auto , zrobia , wystawia rachunek i co zrobisz jak powiedzmy zawyza koszta naprawy ( a to masz jak w banku) ?

Opublikowano

150 km to jest pikus :) Sciagalo sie na lince auta z wawy , krakowa :) Jak masz kogos zaufanego na miejscu to trzeba bylo od razu brac do siebie :) Chrzestnej mojej ubil sie fiat marea pod krakowam i tam zostawila. wymiana uszczelki glowicy + nawymyslali jeszcze od cholery i zaplacila 1200 zl a fiata kupilem potem od niej za 1700 chyba a i tak nie chodzil jak powinien ( silnik na wolnych telepotalo). Pomysl logicznie : zostawiles auto , zrobia , wystawia rachunek i co zrobisz jak powiedzmy zawyza koszta naprawy ( a to masz jak w banku) ?

o to wlasnie chodzi, dostaniesz rachunek i bedziesz musial zaplacic, ogarniaj lawete i jutro jedziemy ja przywiezc :good:

Opublikowano

Moskal, ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz, bierz tego z którym jedziesz na dwa baty i ściągaj auto na lince choćby i nawet :gwizdanie:

tak jak Koledzy piszą, na bank Cie pociulają, ja już do żadnego mechanika nie jeżdżę, bo to ściemniacze nie znający się na rzeczy :rolleyes:

Opublikowano

Moskal zabieraj go do siebie, oszczędny płaci dwa razy :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...