Kierownik Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 12 , czasami trochę więcej 12.2 - 12,3
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 tylko mam jedna przewage nad nimi , zeby zrobic rozrząd muszą zwalić przód , a ja poznam czy cos było tam grzebane bo spędziłem nad nim kilkanaście godzin a wszystko na trytytki zlozone wiec jak cos rusza to bedzie wiadomo :gwizdanie: ja tam radze ci sciagnac fure do warszawy, znasz ten warsztat wogole??
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 a wszystko na trytytki zlozone wiec jak cos rusza to bedzie wiadomo :gwizdanie: ja tam radze ci sciagnac fure do warszawy, znasz ten warsztat wogole?? za duże koszty ściągnięcia tez wolałbym ja tu robić , musz im zaufać , w razie szwindla dzwonie na psy i tyle w temacie , napewno nie bede sie tam z nimi pier**lil , wiem jak wyglada napinacz , pasek , rolka. przy nich paliłem głupa ze nie wiem o co chodzi bo auto i tak było unieruchomione ale jak pojade po nie to poprosze ich o stare części itp jestem przygotowany psychicznie na kompletny rozrząd , kazda inna opcja bedzie niespodzianką , zobaczymy [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:50_________________________________________________ a wszystko na trytytki zlozone wiec jak cos rusza to bedzie wiadomo :gwizdanie: w Zgierzu nie maja naszych farszafskich trytytek :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja jakbym sie wkurwil to bym glowice w warunkach polowych zmienil w AEB
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja jakbym sie wkurwil to bym glowice w warunkach polowych zmienil w AEB nie kracz, moze nie bedzie tak zle
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Ja jakbym sie wkurwil to bym glowice w warunkach polowych zmienil w AEB wierze ci na słowo :polew: :polew: jestes zdolniacha [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:35_________________________________________________ nie kracz, moze nie bedzie tak zle wiesz stary , ja patrze przez pryzmat swojej osoby , gdybym był mechanikiem i miał auto którego właściciel jest ponad 100km ode mnie , to na bank bym go w choja zrobil , gdyby coś wyszło innego i tak sciemniłbym ze strzelił rozrząd. takie są polskie realia :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co..
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co.. wiesz jakiego mam wkórwa ????
SoMeS Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co.. 'któremu Gregorowi?
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co.. 'któremu Gregorowi? Kolkov pewnie
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co.. 'któremu Gregorowi? Kolkov pewnie no co ty na pewno beda cie chcieli wydymac, tylko popatrz czy ci sie kalkuluje z nimi klucic, ewentualnie pozniej po sadach scigac? wydaje mi sie bez sensu. bierz lawete, zawiez nosbowi i masz problem z glowy
Reggi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 wiesz jakiego mam wkórwa ???? Wiem..miałem ostrzejsze przeboje z cifek kupę W pipę..co wy macie z tymi rozrządami ..Gregorowi się rozjebał..i tero Tobie.. fatum czy co.. 'któremu Gregorowi? Kolkov pewnie no co ty No Panowie..siedzicie na d*pie w tej wawce i się nie komunikujecie ? Gregowi rozjebał się napinacz w AFN...ale bez awarii motorowni
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jak on tylko ciebie kocha i tylko do ciebie dzwoni :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jak on tylko ciebie kocha i tylko do ciebie dzwoni :gwizdanie: No korwa..Ty stałeś się oficjalnie parą z Dawidem to ja tylko zostałem Gregorowi
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jak on tylko ciebie kocha i tylko do ciebie dzwoni :gwizdanie: No korwa..Ty stałeś się oficjalnie parą z Dawidem to ja tylko zostałem Gregorowi Dawid jest juz zajety ostatnio chcielismy cos zagaic do Gragora i nawet po niego pojechalem ale jakos sie chyba nie wystarczalo mu nasze towarzystwo
Nosb Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 150 km to jest pikus Sciagalo sie na lince auta z wawy , krakowa Jak masz kogos zaufanego na miejscu to trzeba bylo od razu brac do siebie Chrzestnej mojej ubil sie fiat marea pod krakowam i tam zostawila. wymiana uszczelki glowicy + nawymyslali jeszcze od cholery i zaplacila 1200 zl a fiata kupilem potem od niej za 1700 chyba a i tak nie chodzil jak powinien ( silnik na wolnych telepotalo). Pomysl logicznie : zostawiles auto , zrobia , wystawia rachunek i co zrobisz jak powiedzmy zawyza koszta naprawy ( a to masz jak w banku) ?
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 150 km to jest pikus Sciagalo sie na lince auta z wawy , krakowa Jak masz kogos zaufanego na miejscu to trzeba bylo od razu brac do siebie Chrzestnej mojej ubil sie fiat marea pod krakowam i tam zostawila. wymiana uszczelki glowicy + nawymyslali jeszcze od cholery i zaplacila 1200 zl a fiata kupilem potem od niej za 1700 chyba a i tak nie chodzil jak powinien ( silnik na wolnych telepotalo). Pomysl logicznie : zostawiles auto , zrobia , wystawia rachunek i co zrobisz jak powiedzmy zawyza koszta naprawy ( a to masz jak w banku) ? o to wlasnie chodzi, dostaniesz rachunek i bedziesz musial zaplacic, ogarniaj lawete i jutro jedziemy ja przywiezc
Pucek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Moskal, ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz, bierz tego z którym jedziesz na dwa baty i ściągaj auto na lince choćby i nawet :gwizdanie: tak jak Koledzy piszą, na bank Cie pociulają, ja już do żadnego mechanika nie jeżdżę, bo to ściemniacze nie znający się na rzeczy
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Moskal zabieraj go do siebie, oszczędny płaci dwa razy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi