Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 no miałem padniętą, ale chciałem na teraz tylko ją wkręcić do test pipu, ale jak się okazało, gwint jest w niej wykończony ja próbowałem odkręcić od strony turbiny i jest wporzo, ale jak się dostać na drugi koniec? zapytaj go jak on to odkręcił/wyciagnął, mi się wydaje że trzeba z kanału odkręcić na plecionce, no i wciągać go do "kanału" TIP założony?
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 TIP założony? jutro [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 16:10_________________________________________________założyłem Tipa z kwasówki (fotki w pierwszym poście) , rzeźby było bardzo dużo , dobrze ze miałem starą instalacje LPG na balkonie to uciąłem wąż od filtra , inaczej nie złożyłbym tego za chiny. mam pod łóżkiem leżec jeszcze Down Pipe-a ale do montażu potrzebny jest kanał , wiec troszke sobie jeszcze poczeka
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Już mogłeś tego kwacha wypolerowac co by było show&shine pod maską
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Już mogłeś tego kwacha wypolerowac co by było show&shine pod maską on i tak jest przykryty dolotem powietrza do puszki filtra. jak bedzie stożek to sie polerke szczeli :naughty:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 jak bedzie stożek to sie polerke szczeli :naughty Miszcz wszystkich miszczów niegdyś posiadający najszybsze 1.8 T pośród tych najszybszych 1.8 T powiedział, że te filtry to i tak i tak i tak nic nie dają Pjiperkross będzie ?
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zadbalbys o tylnia klape :gwizdanie:
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Pjiperkross będzie ? ITG :naughty: :naughty: Miszcz wszystkich miszczów niegdyś posiadający najszybsze 1.8 T pośród tych najszybszych 1.8 T powiedział, że te filtry to i tak i tak i tak nic nie dają na moc nie licze , chodzi o dźwięk , do tego pójdzie Forge007 i... :kox: Zadbalbys o tylnia klape :gwizdanie: mi nie przeszkadza
_Solar_ Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 TIP założony? pany a co to jes ten TIP
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 chodzi o dźwięk o poziom lansu chodzi [br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 12:30:22 _________________________________________________ TIP założony? pany a co to jes ten TIP Konkurencja dla Biedronki i Tesco
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 TIP założony? pany a co to jes ten TIP sztywny dolot z filtra do turbo o poziom lansu chodzi Tip dodaje : +5 do lansu +4 do ataku +11 do możliwości wydymania jakiejś blachary w lesie
_Solar_ Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 TIP założony? pany a co to jes ten TIP sztywny dolot z filtra do turbo o poziom lansu chodzi Tip dodaje : +5 do lansu +4 do ataku +11 do możliwości wydymania jakiejś blachary w lesie dzieki moskal za wyczerpująca odpowiedz
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 +11 do możliwości wydymania jakiejś blachary w lesie Leśne ssaki rulezz Jakie mody jeszcze planujesz bo nie chce mi się kartkowac tego śmietnika
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Jakie mody jeszcze planujesz bo nie chce mi się kartkowac tego śmietnika Fmic , Down Pipe , Stożek , Forge007 , soft - to z mocy sciema wszystkich szyb bo na razie są tylko przy tylnych drzwiach i jakieś ori 17" na lato - z wyglądu to chyba wszystko , moze jakieś drobiazgi jeszxcze jak carbony z viagry
Krycha Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Pjiperkross będzie ? ITG :naughty: :naughty: Miszcz wszystkich miszczów niegdyś posiadający najszybsze 1.8 T pośród tych najszybszych 1.8 T powiedział, że te filtry to i tak i tak i tak nic nie dają na moc nie licze , chodzi o dźwięk , do tego pójdzie Forge007 i... :kox: Zadbalbys o tylnia klape :gwizdanie: mi nie przeszkadza Ta dźwięk jest kox
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Jakie mody jeszcze planujesz bo nie chce mi się kartkowac tego śmietnika Fmic , Down Pipe , Stożek , Forge007 , soft - to z mocy sciema wszystkich szyb bo na razie są tylko przy tylnych drzwiach i jakieś ori 17" na lato - z wyglądu to chyba wszystko , moze jakieś drobiazgi jeszxcze jak carbony z viagry Czarny dach se pierdolnij :good: :kox: I czarny felunek [br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 12:53:25 _________________________________________________Dawid .. rozklejałeś lampe w piekarniku czy suszarką ?
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Czarny dach se pierdolnij :good: :kox: myślałem o tym , taniej by malowanie wyszło , zobaczymy , może na wiosne Dawid .. rozklejałeś lampe w piekarniku czy suszarką ? w piekarniku ale nie polecam , uchwyty mi sie stopiły , lepiej nagrzewnicą
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 w piekarniku ale nie polecam , uchwyty mi sie stopiły , lepiej nagrzewnicą No taa A malowałeś tylko czarnym matem czy później przejechałeś to jeszcze bezbarwnym ? Mam taką aparatkę w garażu tylko Valeo D2S i zamierzam ją troszkę popieścić
moskal Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 w piekarniku ale nie polecam , uchwyty mi sie stopiły , lepiej nagrzewnicą No taa A malowałeś tylko czarnym matem czy później przejechałeś to jeszcze bezbarwnym ? Mam taką aparatkę w garażu tylko Valeo D2S i zamierzam ją troszkę popieścić tylko czarnym , wcześniej zmatowałem papierem ściernym [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 14:44_________________________________________________Dzisiaj Musti ten stary zbok załatwił mi okazyjnie fele AEZ 17" z oponami 225/45 które sa po jednym sezonie (fele+opony) za 1000pln , chyba dobry dil ??
soolek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 W końcu jakoś ten parch będzie wyglądał... A szybki to tak etapowo przyciemniasz...?!
moskal Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 W końcu jakoś ten parch będzie wyglądał... A szybki to tak etapowo przyciemniasz...?! no tez sie ciesze ze jest fela szyby etatowo , bo zima mnie zastała i nie mam czasu wyciagać na parkingu szyb z przednich drzwi i nosić do domu żeby sciemniać. a tylnej i tylnych bocznych nie zrobie na dworze bo za zimno a garażu nie posiadam
Rekomendowane odpowiedzi