soolek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 W końcu jakoś ten parch będzie wyglądał... A szybki to tak etapowo przyciemniasz...?! no tez sie ciesze ze jest fela szyby etatowo , bo zima mnie zastała i nie mam czasu wyciagać na parkingu szyb z przednich drzwi i nosić do domu żeby sciemniać. a tylnej i tylnych bocznych nie zrobie na dworze bo za zimno a garażu nie posiadam No to byś do Arkadii wkońcu przyjechał - jest takich kilku co się do roboty zawsze rwą, więc moment pójdzie...
PiterA4 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 okazja udalo ci sie fajne fele i opony
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 i co parówo, down pipe założony?? ja mam już na aucie od tygodnia TIP + stożek ITG, no i down pipe owinięty taśmą termoizolacyjną teraz jest kox dźwięk, a jak suszara się wkręca w piątek auto "hamuje" po tych modach...zobaczymy ile dało :> aaa i IC też będzie tak tanio za te felgi? no to za***ista cena, fele pasują jak znalazł do tego koloru i budy
moskal Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 i co parówo, down pipe założony?? na razie nie mam weny żeby sie za to zabrać mam problem bo kupiłem okazyjnie stożek ITG nówke za 200 pln tylko ma wyjscie 63mm czyli 2,5" a TIP jest 2,75". Gregor mówił ze moze byc problem , bedzie to wygladało tak Tip 2,75 --> przepływka 2,5" --> stożek 2,5" , założe i zobaczymy co z tego wyjdzie. tak tanio za te felgi? no to za***ista cena, fele pasują jak znalazł do tego koloru i budy no trafiło sie pochwal sie wynikiem z hamowania
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 no muszę wkońcu pokazać tego parcha :gwizdanie: wykresem napewno się pochwalę, a i nie mam też środkowego tłumika, więc sam jestem ciekaw ile to dało fajne masz okazje odnośnie tego TIPa...no możesz mieć problem, bo szkoda było dać 90 zl więcej coo :>
moskal Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 odnośnie tego TIPa...no możesz mieć problem, bo szkoda było dać 90 zl więcej coo :> to nie chodzi o 90 pln tylko nie pomyślałem
Buba Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Nia ma zakladania zadnego testpipa ja go jeszcze zabieram
moskal Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Nia ma zakladania zadnego testpipa ja go jeszcze zabieram dobrze ze mi przypomniałeś bo bym go nie zabrał :polew: :polew:
musti Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Dzisiaj Musti ten stary zbok załatwił mi okazyjnie fele AEZ 17" z oponami 225/45 które sa po jednym sezonie (fele+opony) za 1000pln , chyba dobry dil ?? Pomyślałem chociaż by odmienić trochę urok tej parówce i trafiłem w samo sedno sprawy
moskal Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Dzisiaj Musti ten stary zbok załatwił mi okazyjnie fele AEZ 17" z oponami 225/45 które sa po jednym sezonie (fele+opony) za 1000pln , chyba dobry dil ?? Pomyślałem chociaż by odmienić trochę urok tej parówce i trafiłem w samo sedno sprawy trafiłeś trafiłeś , zwłaszcza z ceną
musti Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Dla dobrego Wujka cena musiała być przystępna chociaż pomyślałem o tej Twojej parówie bo już tak marnie wyglądała
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_apu_18_t_apu_test_pipe_tip_itg_wykres-t106108.0.html tak jak obiecałem
patry(m)k(3) Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Czy różnica po założeniu tip'a jest jak kolwiek odczuwalna ? Nie chodzi mi tutaj o momentalny przyrost mocy
moskal Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Czy różnica po założeniu tip'a jest jak kolwiek odczuwalna ? Nie chodzi mi tutaj o momentalny przyrost mocy turbo lepiej sie wkreca , zwaszcza ze mam wyprutego kata , jak zaloze downpipe bedzie jeszcze lepiej. no i doladowanie skoczylo o 0,10 bara
Maniusiek28 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam jak jest u was z hałasem po zamontowaniu test/dawn pipa(założyłeś już swojego?)?ja założyłem u siebie o średnicy 2,5" (sam go zrobiłem) i jest wyraźnie głośniej
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam jak jest u was z hałasem po zamontowaniu test/dawn pipa(założyłeś już swojego?)?ja założyłem u siebie o średnicy 2,5" (sam go zrobiłem) i jest wyraźnie głośniej ja jeszcze nie założyłem , mam wyprutego kata i brzeczenie puszki mnie rozpird...a musze szybko to załatwić
poziek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 i jest wyraźnie głośniej ale basowo ? 2,5" bardzo dobra średnica
Maniusiek28 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 i jest wyraźnie głośniej ale basowo ? 2,5" bardzo dobra średnica tak jest basowo
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jak za 1000PLN to dil bez rewelacji za fele bez zadrapania i opony w stanie bdb ??? dla mnie rewelka
Rekomendowane odpowiedzi