moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jutro bydom osłony mam nadzieje
Michał Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Moskal za***iście suka w podpise wygląda a dziękuję
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Moskal za***iście suka w podpise wygląda a dziękuję jak ja tak zrobi to bedzie prze chooj kosa
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Moskal za***iście suka w podpise wygląda a dziękuję w podpisie jest VT Michała , ale na lajfie jest identyko , tylko lampy i "słoneczka" bardziej czarne
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dawaj jakąś fotę do kalendarza no chce zrobić niedługo konkretna fote na budowie duża kopara JCB rozciągnięta wzdłuż nad parówą i łyzka wsadzona pod przedni zderzak , jak zrobie i wrzuce to 1 miejsce na bank :naughty: :naughty:
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dawaj jakąś fotę do kalendarza no chce zrobić niedługo konkretna fote na budowie duża kopara JCB rozciągnięta wzdłuż nad parówą i łyzka wsadzona pod przedni zderzak , jak zrobie i wrzuce to 1 miejsce na bank :naughty: :naughty: dobry patent , tylko żeby Ci zadaleko łyżki nie podsunął :gwizdanie:
moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dawaj jakąś fotę do kalendarza no chce zrobić niedługo konkretna fote na budowie duża kopara JCB rozciągnięta wzdłuż nad parówą i łyzka wsadzona pod przedni zderzak , jak zrobie i wrzuce to 1 miejsce na bank :naughty: :naughty: dobry patent , tylko żeby Ci zadaleko łyżki nie podsunął :gwizdanie: sam to ogarne
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dawaj jakąś fotę do kalendarza no chce zrobić niedługo konkretna fote na budowie duża kopara JCB rozciągnięta wzdłuż nad parówą i łyzka wsadzona pod przedni zderzak , jak zrobie i wrzuce to 1 miejsce na bank :naughty: :naughty: dobry patent , tylko żeby Ci zadaleko łyżki nie podsunął :gwizdanie: sam to ogarne a to chyba że tak
Patrykbor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=779480&ns0=0&n2=1&zaa=0&id_kat=0&fot=0&rodzaj=0&fir=0&lw=1&slw=&cmin=&cmax=&kat1=0&kat2=0&kat3=0 Tu masz podobny felunek z twojego podpisu tylko jedna szprycha więcej zagadaj może odda za dobre pieniąchy
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Parówka zwiększyła swoją wartość :naughty:
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 WNĘTRZE !!! :gwizdanie: Bylismy wczoraj u Raggamańca ,wybrałem zestaw ciemna perfora+czerwona nić , obszyłem sobie kiere+mieszek+gałke+podłokietnik , zostawiłem u niego wajche od ręcznego bo nie było czasu , trzeba było uciekać do domu. BTW myślałem ze drogi w warszawie są tragiczne , ale to co jest na lubelszczyźnie przechodzi ludzkie pojęcie jak widać na zdjęciach robota full profi , jestem bardziej niz zadowolony , oceńce zresztą sami :
bakuś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kiera i podłokietnik... Jedynie na gałce zrobiłbym czarną nicią, bo za dużo jej.
Michał Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jedynie na gałce zrobiłbym czarną nicią, bo za dużo jej. dokładnie
moskal Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jedynie na gałce zrobiłbym czarną nicią, bo za dużo jej. jest idealnie , trzeba zobaczyć na żywca
rafalekx Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 BTW myślałem ze drogi w warszawie są tragiczne , ale to co jest na lubelszczyźnie przechodzi ludzkie pojęcie A którędy jechaliście? Przez Ryki-Kock-Lubartów? Czy przez Lublin? A może jeszcze inną pipidówą Było pojechać w stronę Chełma Tam to dopiero poligon A chłopaki na gwincie latają Głównie mam na myśli wylot z Lublina na Chełm i okolice Chełma Co do kiery i gałeczki... Na żywo też widać różnicę w odcieniach? Trochę jasna ta skórka się wydaje. Ciekawe jak moja gałeczka by wyglądała Trochę inna jest A ma raggamanik białą, albo srebrną nic która się nie brudzi? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi