Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukasz silnika wiec wchodzisz na allegro i co widzisz

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=pd&string=silnik+aeb&change_view=1

trzeba by jeszcze sprawdzic co wlasciciele rozumieja przez kompletny

kompletny , znaczy w wiekszości bez cewek , turbo , dolotu , przepustnicy. Tylko to co zostaje zniszczone przy np. strzale rozrządu :wink4:

nie wiem czy ty sprzedajesz ze skrzynia czy bez

ja daje komplet ze skrzynią , kompem , wiązką. P&P do 1.6/1.8 wolnossącego

Opublikowano

ty przerabiales zmiane silnika wiec jestes bardziej w temacie co to znaczy kompletne ale w wiekszosci przypadkow jest pewnie tak jak mowisz

jak ze skrzynia to cena dobra w porownaniu z allegro i z pewnego zrodla co najwazniejsze i podwyzsza wartosc :good:

wyjmiemy silnik i zobaczymy :decayed:

Opublikowano

ty przerabiales zmiane silnika wiec jestes bardziej w temacie co to znaczy kompletne ale w wiekszosci przypadkow jest pewnie tak jak mowisz

ja dałem 2500pln za golasa , nawet cewek nie było

Opublikowano

kufa niedoczytalem ze ty z fmic'em oddajesz i wszystkimi gratami :blink:

to faktycznie taniej niz w biedronce

Opublikowano

a ja tego nie chce :tongue4: chce zwykly bez fmic :wink4: i bez lpg(po co mi 2 instalacje w jednym aucie) zwykly 1,8 T ze tak powiem po kosztach :wallbash:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 13:33_________________________________________________moskal zastanow sie ile chcesz ja sie zastanowie ile moge dac i juz :wink4: ja chce silnik,skrzynie,kompa,instalacje(to co potrzebne do Swapa) nie chce duzego coolera i innych gratow ktore dolozyles do silnika... turbo chce bo to raczej jest czesc razem z silnikiem :wink4:

Opublikowano

a ja tego nie chce :tongue4: chce zwykly bez fmic :wink4: i bez lpg(po co mi 2 instalacje w jednym aucie) zwykly 1,8 T ze tak powiem po kosztach :wallbash:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 13:33_________________________________________________moskal zastanow sie ile chcesz ja sie zastanowie ile moge dac i juz :wink4: ja chce silnik,skrzynie,kompa,instalacje(to co potrzebne do Swapa) nie chce duzego coolera i innych gratow ktore dolozyles do silnika... turbo chce bo to raczej jest czesc razem z silnikiem :wink4:

jesli chcesz na swapa i masz silnik jak w profilu to bierz i nie swiruj moskal daje ci kompletny swap

jak nigdy nie przekladales silnika to oprocz silnika skrzyni kompa i wiazki jeszcz sporo gratow masz do przekladki o ktorych pewnie jeszcze nie wiesz a jak zaczniesz robic to bedziesz plakal ze nie wziales kompletu bo ciagle bedzie ci cos brakowac :wink4:

Opublikowano

tak sie sklada ze przekladalem :wink4: zrobilem ostateczna kalkulacje i mi sie jednak to nie oplaca. wole sprzedac 1,6 i dolozyc to co mam moskalowi dac i kupic cos z normalnym silnikem :gwizdanie: 1,8T 2,8 1,9TDi :)

Opublikowano

tak sie sklada ze przekladalem :wink4: zrobilem ostateczna kalkulacje i mi sie jednak to nie oplaca. wole sprzedac 1,6 i dolozyc to co mam moskalowi dac i kupic cos z normalnym silnikem :gwizdanie: 1,8T 2,8 1,9TDi :)

tak zrób :good:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 13:47_________________________________________________

turbo chce bo to raczej jest czesc razem z silnikiem :wink4:

tak , tylko ze ta część kosztuje 1600pln minimum

Opublikowano

nie no nie ma sensu ladowac kase na swapa jak mozna cos mlodszego kupic :) sory za zawracanie d*py :gwizdanie: jak nie pojdzie kier lub fotele to pisz :)

Opublikowano

Podjąłem decyzje , nie bedzie eski , martwi mnie spalanie a mam ciężką noge :thumbdown:

Będzie polift 1.8Tw avancie i do tego turbo hybryda K03/K04

ta jest fajna : http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-quattro-10xair-bag-swiss-C14165117.html

ta też ,tylko szkoda ze srebrna : http://otomoto.pl/audi-a4-xenon-skora-180km-piekny-C14195985.html

ogólnie chcialbym czarny lakier zeby zrobić na "blek madafaka kiler" :good:

Opublikowano

Moskal jak kupisz polifta, to chetnie bym łyknął zdesio w dobrej kasie :wink4:

Opublikowano

Moskal jak kupisz polifta, to chetnie bym łyknął zdesio w dobrej kasie :wink4:

od polifta ???? masz jak w banku :good:

bo ta pierwsza... :sick3:

a co ci sie nie widzi w pierwszej ???

Opublikowano

Ja bym sie bardziej przyjrzał srebrnej ma lepszy wypasik czyli mniej modów wewnętrznych :decayed:

Opublikowano

No i dobra decyzja odnosnie polifta... bedziesz mial ladne auto. Szukaj bezwzglednie Q jak chcesz isc w k04, mniej wkurwiania z lapaniem trakcji.

Gorsza decyzja odnosnie 1.8T :polew: ... ale zderzak od eSy juz masz :wink4:

Opublikowano

Ja bym sie bardziej przyjrzał srebrnej ma lepszy wypasik czyli mniej modów wewnętrznych :decayed:

ale nie jest czarna :confused4:

Gorsza decyzja odnosnie 1.8T

czy ja wiem?? , spalanie mniejsze :gwizdanie: :kox:

oczywiście ze wolałbym 2.7bit , byłem napalony ale po przemyśleniu wszystkich za i przeciw padło jednak na kultowe 1.8T+++[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 16:26_________________________________________________na razie obczajam rynek , te dwa linki nie są zobowiązujące , tylko taki pogląd. chociaż jak bedą stały jeszcze kilka tygodni to kto wie.... [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 16:26_________________________________________________w tej czarnej mniej roboty , gleba juz jest , zostały dwie szyby do przyciemnienia ,lampy w czerń , kiera do ragusia.... :kox: :kox: :kox: :kox:

z mojej fotele , grill , fele , podsufitka , mieszek , gałka , zderzak....

Opublikowano

No i dobra decyzja odnosnie polifta... bedziesz mial ladne auto. Szukaj bezwzglednie Q jak chcesz isc w k04, mniej wkurwiania z lapaniem trakcji.

Gorsza decyzja odnosnie 1.8T :polew: ... ale zderzak od eSy juz masz :wink4:

przy k04 nie ma takiej tragedii z trakcja, wszystko kwestia kierownika i opon :cool1:

co do tych fur to pierwsza odpada a druga calkiem calkiem tylko nie wiem czy to nie ten samochod ktory wisi juz sporo i cena wysciowa to 26k zl chyba byla bo jedna srebrny polift byl 1.8TQ avant i to chyba nawet ktos z klubu sprzedawal

Opublikowano

Ta srebrna to włoszka :good: Ale coś strasznie zajechana :thumbdown: To wnętrze nie wygląda ciekawie, z zewnatrz też szału nie ma :thumbdown:

Opublikowano

Ta srebrna to włoszka :good: Ale coś strasznie zajechana :thumbdown: To wnętrze nie wygląda ciekawie, z zewnatrz też szału nie ma :thumbdown:

:polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...