moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 szukasz silnika wiec wchodzisz na allegro i co widzisz http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=pd&string=silnik+aeb&change_view=1 trzeba by jeszcze sprawdzic co wlasciciele rozumieja przez kompletny kompletny , znaczy w wiekszości bez cewek , turbo , dolotu , przepustnicy. Tylko to co zostaje zniszczone przy np. strzale rozrządu nie wiem czy ty sprzedajesz ze skrzynia czy bez ja daje komplet ze skrzynią , kompem , wiązką. P&P do 1.6/1.8 wolnossącego
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ty przerabiales zmiane silnika wiec jestes bardziej w temacie co to znaczy kompletne ale w wiekszosci przypadkow jest pewnie tak jak mowisz jak ze skrzynia to cena dobra w porownaniu z allegro i z pewnego zrodla co najwazniejsze i podwyzsza wartosc wyjmiemy silnik i zobaczymy
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ty przerabiales zmiane silnika wiec jestes bardziej w temacie co to znaczy kompletne ale w wiekszosci przypadkow jest pewnie tak jak mowisz ja dałem 2500pln za golasa , nawet cewek nie było
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 kufa niedoczytalem ze ty z fmic'em oddajesz i wszystkimi gratami to faktycznie taniej niz w biedronce
wojciu0308 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a ja tego nie chce chce zwykly bez fmic i bez lpg(po co mi 2 instalacje w jednym aucie) zwykly 1,8 T ze tak powiem po kosztach [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 13:33_________________________________________________moskal zastanow sie ile chcesz ja sie zastanowie ile moge dac i juz ja chce silnik,skrzynie,kompa,instalacje(to co potrzebne do Swapa) nie chce duzego coolera i innych gratow ktore dolozyles do silnika... turbo chce bo to raczej jest czesc razem z silnikiem
Buba Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a ja tego nie chce chce zwykly bez fmic i bez lpg(po co mi 2 instalacje w jednym aucie) zwykly 1,8 T ze tak powiem po kosztach [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 13:33_________________________________________________moskal zastanow sie ile chcesz ja sie zastanowie ile moge dac i juz ja chce silnik,skrzynie,kompa,instalacje(to co potrzebne do Swapa) nie chce duzego coolera i innych gratow ktore dolozyles do silnika... turbo chce bo to raczej jest czesc razem z silnikiem jesli chcesz na swapa i masz silnik jak w profilu to bierz i nie swiruj moskal daje ci kompletny swap jak nigdy nie przekladales silnika to oprocz silnika skrzyni kompa i wiazki jeszcz sporo gratow masz do przekladki o ktorych pewnie jeszcze nie wiesz a jak zaczniesz robic to bedziesz plakal ze nie wziales kompletu bo ciagle bedzie ci cos brakowac
wojciu0308 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tak sie sklada ze przekladalem zrobilem ostateczna kalkulacje i mi sie jednak to nie oplaca. wole sprzedac 1,6 i dolozyc to co mam moskalowi dac i kupic cos z normalnym silnikem :gwizdanie: 1,8T 2,8 1,9TDi
moskal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tak sie sklada ze przekladalem zrobilem ostateczna kalkulacje i mi sie jednak to nie oplaca. wole sprzedac 1,6 i dolozyc to co mam moskalowi dac i kupic cos z normalnym silnikem :gwizdanie: 1,8T 2,8 1,9TDi tak zrób [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 13:47_________________________________________________ turbo chce bo to raczej jest czesc razem z silnikiem tak , tylko ze ta część kosztuje 1600pln minimum
wojciu0308 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 nie no nie ma sensu ladowac kase na swapa jak mozna cos mlodszego kupic sory za zawracanie d*py :gwizdanie: jak nie pojdzie kier lub fotele to pisz
moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Podjąłem decyzje , nie bedzie eski , martwi mnie spalanie a mam ciężką noge Będzie polift 1.8Tw avancie i do tego turbo hybryda K03/K04 ta jest fajna : http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-quattro-10xair-bag-swiss-C14165117.html ta też ,tylko szkoda ze srebrna : http://otomoto.pl/audi-a4-xenon-skora-180km-piekny-C14195985.html ogólnie chcialbym czarny lakier zeby zrobić na "blek madafaka kiler"
slepy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Moskal jak kupisz polifta, to chetnie bym łyknął zdesio w dobrej kasie
Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 srebrna za***ista bo ta pierwsza...
moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Moskal jak kupisz polifta, to chetnie bym łyknął zdesio w dobrej kasie od polifta ???? masz jak w banku bo ta pierwsza... a co ci sie nie widzi w pierwszej ???
Kowi87 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja bym sie bardziej przyjrzał srebrnej ma lepszy wypasik czyli mniej modów wewnętrznych
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 No i dobra decyzja odnosnie polifta... bedziesz mial ladne auto. Szukaj bezwzglednie Q jak chcesz isc w k04, mniej wkurwiania z lapaniem trakcji. Gorsza decyzja odnosnie 1.8T ... ale zderzak od eSy juz masz
moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja bym sie bardziej przyjrzał srebrnej ma lepszy wypasik czyli mniej modów wewnętrznych ale nie jest czarna Gorsza decyzja odnosnie 1.8T czy ja wiem?? , spalanie mniejsze :gwizdanie: oczywiście ze wolałbym 2.7bit , byłem napalony ale po przemyśleniu wszystkich za i przeciw padło jednak na kultowe 1.8T+++[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 16:26_________________________________________________na razie obczajam rynek , te dwa linki nie są zobowiązujące , tylko taki pogląd. chociaż jak bedą stały jeszcze kilka tygodni to kto wie.... [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 16:26_________________________________________________w tej czarnej mniej roboty , gleba juz jest , zostały dwie szyby do przyciemnienia ,lampy w czerń , kiera do ragusia.... :kox: :kox: z mojej fotele , grill , fele , podsufitka , mieszek , gałka , zderzak....
Buba Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 No i dobra decyzja odnosnie polifta... bedziesz mial ladne auto. Szukaj bezwzglednie Q jak chcesz isc w k04, mniej wkurwiania z lapaniem trakcji. Gorsza decyzja odnosnie 1.8T ... ale zderzak od eSy juz masz przy k04 nie ma takiej tragedii z trakcja, wszystko kwestia kierownika i opon co do tych fur to pierwsza odpada a druga calkiem calkiem tylko nie wiem czy to nie ten samochod ktory wisi juz sporo i cena wysciowa to 26k zl chyba byla bo jedna srebrny polift byl 1.8TQ avant i to chyba nawet ktos z klubu sprzedawal
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ta srebrna to włoszka Ale coś strasznie zajechana To wnętrze nie wygląda ciekawie, z zewnatrz też szału nie ma
topor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ta srebrna to włoszka Ale coś strasznie zajechana To wnętrze nie wygląda ciekawie, z zewnatrz też szału nie ma :polew:
Rekomendowane odpowiedzi