spidzior Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Panowie a ma ktos jakis patent odnosnie docinania zderzaka zeby bylo rowno z kazdej strony.... moze ktos ma gotowca jak to pomierzyc....
pezex Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 gregf, miałeś wrzucic fotki jak wygląda zderzak na aucie. jak masz jakies to zapodaj
reikeb Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 No więc tak w piątek dotarł do mnie wydech niestety w kawałkach wiec rada dla potomnych uzgadniajcie wcześniej ze sprzedającym jak ma pociać itp Jako że trafiło mi sie bez środkowego wydechu będe montować same 2 końcowe, zobaczymy co z tego wyjdzie, jak dzwiek mi się nie spodoba to juz na aucie najwyżej wspawa sie środkową puche
spidzior Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 mnie najbardziej martwi podcinanie zderzaka zeby bylo rowno:eusathink:.... moze ma ktos jakis dobry patent:decayed: oczywiscie nie mowie o zmianie dokladki:whistling:
olek_BB Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No więc tak w piątek dotarł do mnie wydech niestety w kawałkach wiec rada dla potomnych uzgadniajcie wcześniej ze sprzedającym jak ma pociać itp http://imageshack.us/a/img69/5517/dscn2015a.j Jako że trafiło mi sie bez środkowego wydechu będe montować same 2 końcowe, zobaczymy co z tego wyjdzie, jak dzwiek mi się nie spodoba to juz na aucie najwyżej wspawa sie środkową puche ja mam właśnie zestaw bez środkowego ale ori BRD i nie jest głośniej niż wcześniej:whistling:
gregjag Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Od tygodnia jest i u mnie podwójny wydech ale od 1.8T pasował bez żadnych przeróbek i spawania. A tak to wygląda
pezex Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Od tygodnia jest i u mnie podwójny wydech ale od 1.8T pasował bez żadnych przeróbek i spawania.A tak to wygląda http://s11.postimage.org/z1n5isg73/DSC00249.jpg dooobre
iconslave Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 mnie najbardziej martwi podcinanie zderzaka zeby bylo rowno:eusathink:.... moze ma ktos jakis dobry patent:decayed: oczywiscie nie mowie o zmianie dokladki:whistling: w irlandii bedzie ciezko malo kumatych ludzi zeby to zrobic a sam bym sie za to nie zabieral tak czy inaczej kombinuj
spidzior Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 mnie najbardziej martwi podcinanie zderzaka zeby bylo rowno:eusathink:.... moze ma ktos jakis dobry patent:decayed: oczywiscie nie mowie o zmianie dokladki:whistling: w irlandii bedzie ciezko malo kumatych ludzi zeby to zrobic a sam bym sie za to nie zabieral tak czy inaczej kombinuj czekam jeszcze na koncowki.... i cos bede myslal....
egon@ Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Właśnie wycinał ktoś otwory na dwa kominy w zwykłym zderzaku, skompletowałem wszystkie graty od 1.8t i będę montował tylko co z tymi otworami żeby równo wyszło
arris_88 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Panowie a do B6 AWX/AVF podejdzie wydech od 2.7 TDI B7 lub 2.0TFSI?
reikeb Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 No więc tak w piątek dotarł do mnie wydech niestety w kawałkach wiec rada dla potomnych uzgadniajcie wcześniej ze sprzedającym jak ma pociać itp http://imageshack.us/a/img69/5517/dscn2015a.j Jako że trafiło mi sie bez środkowego wydechu będe montować same 2 końcowe, zobaczymy co z tego wyjdzie, jak dzwiek mi się nie spodoba to juz na aucie najwyżej wspawa sie środkową puche ja mam właśnie zestaw bez środkowego ale ori BRD i nie jest głośniej niż wcześniej:whistling: Ostatnio na zywo słuchałem takiego wydechu i jest róznica z seria wiec już nie moge sie doczekać az u mnie zawita
MARCIN607 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Właśnie wycinał ktoś otwory na dwa kominy w zwykłym zderzaku, skompletowałem wszystkie graty od 1.8t i będę montował tylko co z tymi otworami żeby równo wyszło Poważnie pytasz? Na allegro jest multum dokladek na.2 kominy.
spidzior Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Właśnie wycinał ktoś otwory na dwa kominy w zwykłym zderzaku, skompletowałem wszystkie graty od 1.8t i będę montował tylko co z tymi otworami żeby równo wyszło Poważnie pytasz? Na allegro jest multum dokladek na.2 kominy. s-lina zadnego.... wiec jak to wyciac zeby bylo jak trzeba?
reikeb Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Panowie szybkie pytanie, te nakrętnie do mocowania osłony termicznej i uchwytów wydechu to jakiego rozmiaru są ? Wie ktoś M?
airbob Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 To takie wynalazki, nakrętki wytłoczone z blachy o dużym skoku gwintu, żadnej zwykłej nakrętki nie dopasujesz chyba że na siłę przegwintujesz trzpień przyspawany do podwozia.
reikeb Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 uuuu to gorzej... i to zarówno przy mocowaniu tych mat termicznych i mocowań wydechu takie wynalazki są ?
greg2505 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 do mocowania wydechu masz śruby na 13 klucz też nie miałem ori i wkręciłem zwykłe
Rekomendowane odpowiedzi