booolek Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 to teraz jeszcze jedno pytanie,czy sam wyswietlacz z licznika pelen fis zegarek analogowy z cyferkami pasuje do licznika z pelnym fisem z zegarkiem cyfrowym?
marcin_franz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 to teraz jeszcze jedno pytanie,czy sam wyswietlacz z licznika pelen fis zegarek analogowy z cyferkami pasuje do licznika z pelnym fisem z zegarkiem cyfrowym?Tak
booolek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 panowie tak na szybkiego,,zakladam licznik z pelnym fisem i zegarkiem cyfrowym na wczesniejszy pelen fis zegarek analog z cyferkami, Świeci mi sie bład spryskiwaczy i klockow hamulcowych,czy najprostszym rozwiazaniem jest dac do masy piny kostaka niebieska pin 2- zuzycie klockow hamulcowych kostka szara pin 1 - kontrolka poziomu plynu spryskiwaczy ???????????
booolek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 ok sutuacja opanowana.a moze jest ktos z was chetny kto przelozy mi sam wyswietlacz fis z jednego licznika na drugi ?
bidzio1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Mi przekladal cwiara ale już tu nie bywa. Poszukaj w okolicy jakiegoś elektronika co ma hot air to ci ogarnie.
arre Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Co się z cwiarą dzieje? zrezygnowal z tego forum...
SWARSZCZYK Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Co się z cwiarą dzieje? zrezygnowal z tego forum... zrezygnował jak jeszcze kila osób z tego forum co dużo do niego wnosili
arre Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Co się z cwiarą dzieje? zrezygnowal z tego forum... zrezygnował jak jeszcze kila osób z tego forum co dużo do niego wnosili taka tu polityka to nie watek na takie tematy EOT
makiGS Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 a co by było jakbym wsadził sam licznik z fis zamiast 1/2 fis i do tego dołożył manetkę będzie mi pokazywało średnie spalanie, etc ?
Fazii Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Tak. Ładowanie i temperaturę oleju tez Musisz dołożyć szara kostkę żeby mieć sterowanie manetką na FIS oraz dać trzy piny do masy żeby nie wywalało komunikatów o spalonych zarowkach i braku płynu do spryskiwaczy
Banan Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Fazii ty masz cierpliwość [emoji2] przecież wszystko jest w pierwszym poscie.
prezesik18 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Znalazłem już info Edytowane 11 Stycznia 2016 przez prezesik18
Defro Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Mam taki oto licznik jak na zdjęciu poniżej, Audi z 1999r, jest możliwość zmiany na full fis? dużo będzie przeróbek? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Defro
Fazii Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam. Mam taki oto licznik jak na zdjęciu poniżej, Audi z 1999r, jest możliwość zmiany na full fis? dużo będzie przeróbek? Przekładka pinów i będzie śmigać. Na forum jest rozpiska.
Defro Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam. Mam taki oto licznik jak na zdjęciu poniżej, Audi z 1999r, jest możliwość zmiany na full fis? dużo będzie przeróbek? Przekładka pinów i będzie śmigać. Na forum jest rozpiska. Dzięki wielkie. To teraz trzeba szukać licznika
Fazii Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Przekładka pinów jeżeli byś chciał polifta. Jak chcesz licznik z czerwonym podświetleniem i analogowym zegarkiem to przekładki nie trzeba robić Ale jak już zmieniać to na polifta ;-)
Defro Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Chyba będę zmieniał na polifta, trochę więcej pracy możne dam rade.
Rekomendowane odpowiedzi