Gość cwiara Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 dolna krawęź wskazówki nakłada sie na znaczek oliwy, ale jego górną lewą skrajną cześć.
Gość cwiara Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na zdjęciu zaznaczyłem czerwoną kropą gdzie ma być wskazówka
xxxSzYbAxxx Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na zdjęciu zaznaczyłem czerwoną kropą gdzie ma być wskazówkahttp://s9.postimage.org/ndhj2ommj/licznik.jpg czemu na 10?
bediks Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 licznik z koncówka 930 c to radiowy czy tylko cyfrowy??
The a4 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Kaju szerokosci przyczepnosci Pozdro:a4fan: ---------- Post dopisany at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ---------- Po zaplonie jak przestawie o grubosc wskazowki to powinno byc tu na max ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- dobra sobota trzeba by cos gymbe umoczyc 3m cie sie i dzieki ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- u mie -13
The a4 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 ooo i sie napilem wszyscy zdychaja A pojezdzilem i 120 na blacie ale cos innego odkrylem po 15 km woda w zbiorniczku wyrownawczym zimna jak d*pa umarlaka a autko nie chce isc tak jakos zamulone W sumie malo ostat,i wolno jezdzilem ale teraz to sie sesralem Co to panowie?
bediks Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 chyba moje pytanie zaginelo w tłumie jestescie w stanie powiedziec czy licznik polift z koncówka 920 930 c ma zegarek radiowy??
Marcin6 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie a da się jakoś sprawdzić licznik "na stole"? Bez podłączania do auta, np. tylko zasilanie da sie podłączyć? Żeby FISa wyświetił, podświetlenie itd...
Gość cwiara Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dobry numer podałeś , bo w etce nie moge znaleźć? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Panowie a da się jakoś sprawdzić licznik "na stole"? Bez podłączania do auta, np. tylko zasilanie da sie podłączyć? Żeby FISa wyświetił, podświetlenie itd... pewnie że sie da.
Marcin6 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie a da się jakoś sprawdzić licznik "na stole"? Bez podłączania do auta, np. tylko zasilanie da sie podłączyć? Żeby FISa wyświetił, podświetlenie itd... pewnie że sie da. Zapodaj info jak możesz
Gość cwiara Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 zasilanie +12V; pin 1, pin23, Masa pin 9, pin 24. Oczywiście w niebieskiej kostce.
Marcin6 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jakaś różnica czy z/bez cyfrowego zegarka? Mi akurat chodzi o polifta, z cyfrowym zegarkiem.
bediks Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Cwiara Licznik AUDI A4 benzyna FIS komputer (2970298163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gość cwiara Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jakaś różnica czy z/bez cyfrowego zegarka?Mi akurat chodzi o polifta, z cyfrowym zegarkiem. jesli chodzi o podłączenie to nie ma. Cyfrowy zegarek ma dodatkową kostkę 4-pin. ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Cwiara Licznik AUDI A4 benzyna FIS komputer (2970298163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Musiałby ktoś sprawdzić w starszej ETCE bo u mnie nie znajduje tego zegara.
Pro-Logic Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam a czy ktoś z was miał problem tego typu że wskazówka prędkości zamiast podnosić się płynnie to przeskakuje. Myślałem że za mocno docisnąłem wskazówkę po wymianie tarcz ale to nie to, bo test na vagu przechodzi dobrze.
Polko_V Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam a czy ktoś z was miał problem tego typu że wskazówka prędkości zamiast podnosić się płynnie to przeskakuje. Myślałem że za mocno docisnąłem wskazówkę po wymianie tarcz ale to nie to, bo test na vagu przechodzi dobrze.na vagu może dobrze przechodzić, lecz może jednak być za bardzo dociśnięta. Miałem podobny problemik, na teście wskaźników płynnie i jak jechałem to powyżej 110 nie było już tak dobrze:wink:. Zdjąłem i założyłem i problem znikł
The a4 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Pawel u mnie narazie dziala DZIEKI ZIOMUS :hi:STAWIAM Jak zdejmowalem w starym liczniku to jak postal na sloncu zawieszal sie predkosciomierz nasz blad to taki ze zdejmujemy te wskazowki jak kurw,, majty a pozniej tak sie dzieje ale to moje zdanie Pozdro
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jakaś różnica czy z/bez cyfrowego zegarka?Mi akurat chodzi o polifta, z cyfrowym zegarkiem. jesli chodzi o podłączenie to nie ma. Cyfrowy zegarek ma dodatkową kostkę 4-pin. ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Cwiara Licznik AUDI A4 benzyna FIS komputer (2970298163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Musiałby ktoś sprawdzić w starszej ETCE bo u mnie nie znajduje tego zegara. Przecież te zegary to angole. Zobacz gdzie 100 na prędkościomierzu, w europejskiej wersji masz na baczność, angol na baczności ma 130, tarczka widać, że nie ori. Kaju jak bedziesz wyciągał tarczkę - pier*olnij setkę,szkoda krokowca:) pzdr. assist Ale o co kamon?!
Rekomendowane odpowiedzi