bediks Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 dobra czas na offtop kaju zostały Ci jakies graty po bepiontce?? czy wszystkie pogoniles razem z eks?? bo szukam za małe pieniadze kiery eski
kaju Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 dobra czas na offtop kaju zostały Ci jakies graty po bepiontce?? czy wszystkie pogoniles razem z eks?? bo szukam za małe pieniadze kiery eski Nie chciałem nic zatrzymywać, żeby wspomnienia nie wracały, wystarczy mi na mrogala fejsie i w Battalionie. Przecież stary, wyłem półtorej godziny jak wyjechał za brame wrzuciłem mu wszystko, co mogłoby mu się przydać...
bediks Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 misiek twój wsad ma tylko 2 kb, dobry mi wyslales??
kaju Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 misiek twój wsad ma tylko 2 kb, dobry mi wyslales?? tyle mają wsady
misiek547 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 tak te wsady tyle mają a przedliftowe jeszcze mniej
bediks Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ok, bo szyba jakies mi wyslal kiedys tez maja po 16 kb i rozwiniecie lbl a nie bin ????? ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ---------- btw jak jezdze wiecznie na zimnym i krótkie odcinki po miescie to na fisie z 12 l nie schodzi musze za***ac do pełna i polatac troche trasy zeby do 7 spadlo
The a4 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Tarcze sprzedam ale narazie panowie napewno moze za miesiac ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- Pany jaki najtanszy kabel do wsadu ? Tylko mi tu nie sciemniac ze same wypasione tylko sie nadaja mam vcds-a wiec na diagnostyce mi nie zalezy tylko wsad pin dla wlasnych potrzeb
Marcin6 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Panowie ma ktoś na sprzedaż jakiś licznik poliftowy na cześci? Potrzebuję obudowę z niepołamanymi mocowaniami
Gość cwiara Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Tarcze sprzedam ale narazie panowie napewno moze za miesiac---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- Pany jaki najtanszy kabel do wsadu ? Tylko mi tu nie sciemniac ze same wypasione tylko sie nadaja mam vcds-a wiec na diagnostyce mi nie zalezy tylko wsad pin dla wlasnych potrzeb najtanszy to vag commander 1.4
bediks Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Marcin ale potrzebujesz dupe czy szybę ?
Marcin6 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Marcin ale potrzebujesz dupe czy szybę ? To mam ułamane, więc nie wiem co trzeba... chyba dupe?
arre Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 mam ze dwie takie szybki chyba ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- tyle ze problem bo ile to warte? na czteropaka nie starczy a jeszcze trzeba pakowac na poczte jechac i inne dyrdymaly
Marcin6 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 a to ja potrzebuje szybkę tylko, ta szybka jest zintegrowana z mocowaniami?
kuba84 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 arre podsuniesz jakiś pomysł ? W mojej A6 notorycznie co jakieś 100km wyskakuje oli sensor. Poziom oleju jest, temperaturę pokazuje ok na zegarze ale cyklicznie świeci się oil sensor. Czasem pomoże otwarcie maski i gaśnie czasem nie ? Gdzie ewentualnie szukać ? Czujnik można wyeliminować bo jest założony drugi i dzieje się to samo ;/
kaju Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 arre podsuniesz jakiś pomysł ? W mojej A6 notorycznie co jakieś 100km wyskakuje oli sensor. Poziom oleju jest, temperaturę pokazuje ok na zegarze ale cyklicznie świeci się oil sensor. Czasem pomoże otwarcie maski i gaśnie czasem nie ? Gdzie ewentualnie szukać ? Czujnik można wyeliminować bo jest założony drugi i dzieje się to samo ;/ Arek ma dokładnie to samo i rozłożył już ręce.
kuba84 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 pytanie w czym tkwi problem ? ja mam licznik z 2.5 tdi a siedzi tam 1.9 może coś ze wsadem licznika ale bardzo naciągana teoria ...
grippen Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Pany czy mogę dać z krańcówek kabel grubości powiedzmy 0,5 nie będzie za cienki ---------- Post dopisany at 08:06 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ---------- tak zapytam jeszcze czy to wsad odpowiada za gdy otwieram drzwi to się podświetla przebieg i data czy może da eis to włączyć za pomocą vaga w którymś kanale
pawelwor Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Z krancowek normalnie ida 0,35. Jak dasz grubszy to nic sie nie stanie
arre Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 arre podsuniesz jakiś pomysł ? W mojej A6 notorycznie co jakieś 100km wyskakuje oli sensor. Poziom oleju jest, temperaturę pokazuje ok na zegarze ale cyklicznie świeci się oil sensor. Czasem pomoże otwarcie maski i gaśnie czasem nie ? Gdzie ewentualnie szukać ? Czujnik można wyeliminować bo jest założony drugi i dzieje się to samo ;/ Arek ma dokładnie to samo i rozłożył już ręce. Arek rak nie rozlozyl ale bida w kraju i nie ma kasy by grzebac Kuba84 a licznik masz z angola? swiecim CI olej sensor czy olej min bo to roznica... ja mam co 100km olej min i brak temp oleju moim zdaniem angolskie liczniki cos maja z tym olejem i to jest kwestia wsadu... bo tez sensory podmienialem i kable ja szukam licznika eu do 1.8T i bede wsio wiedzial ale trafic taki licznik w normalnej cenie to jak wygrac w totka
Rekomendowane odpowiedzi