Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spróbuj 1025 i 1027 i zobacz co się będzie działo.

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, czy Wam też "muli" wyswietlanie spalania? Na trasie przy w miare stalwj predkosci wszystko jest ok. Ale w miescie czy przy przespieszaniu lub na swiatlach wolno sie "aktualizuje".

Opublikowano

kaju, pobawię się później jak znajdę chwilę.

marcin_franz, spalanie chwilowe nie jest tak naprawdę chwilowe a jedynie średnią z przejechanych chyba 30 metrów, więc normalnym będzie to, że na trasie szybko pokazuje ile spalasz a w mieście będzie miał "lagi".

Opublikowano

Dzięki soulmaster, teraz już wszystko jasne.

Opublikowano

Uprzedzając pytanie, spalania w L/h też nie ma a szkoda bo Skoda Octavia np. ma.

Opublikowano

o ile mnie pamiec nie myli albo cos chrzanie w jednym z kanałow klimatronika pokazuje w l/h

wiec jadac 100 km/h na kanale mozna zobaczyc srednie spalanie na 100 km jesli ktos nie ma fisa

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie bo sie pogubilem, mam jagera pol fis i chce wlozyc vdo pelen fis, z jagera nie umiem zczytac pinu wina kabla (zwykly allegro kkl) czy licznik nie chce wspolpracowac i moge jakos inaczej pokombinowac?? W ostatecznosci jest ktos z okolic Ruda Slaskiej, Zabrza, Gliwic, Katowic co by mi to ogarnal??

Opublikowano
Panowie szybkie pytanie bo sie pogubilem, mam jagera pol fis i chce wlozyc vdo pelen fis, z jagera nie umiem zczytac pinu wina kabla (zwykly allegro kkl) czy licznik nie chce wspolpracowac i moge jakos inaczej pokombinowac?? W ostatecznosci jest ktos z okolic Ruda Slaskiej, Zabrza, Gliwic, Katowic co by mi to ogarnal??

jak masz immo2 (a chyba powinienes miec) to nie trzeba pinu z jagera... wystarczy pin z vdo dopisujesz klucze i jazda :wink:

Opublikowano

Aha czyli podlanczam licznik wyciagam pin i programuje klucze? Ide probowac ;) Dzieki :)

Opublikowano
Aha czyli podlanczam licznik wyciagam pin i programuje klucze? Ide probowac ;) Dzieki :)

dokladnie... tyle ze jak zaprogramujesz a bedziesz chcial wrocic do jagera to bez pinu z jagera nie wrocisz

Opublikowano

Tak dokladnie ja wlasnie wymienialem jaegera 1/2 fis na vdo pelen fis jak cos to pisz bo jestem na bieżąco ;)

Opublikowano
Tak dokladnie ja wlasnie wymienialem jaegera 1/2 fis na vdo pelen fis jak cos to pisz bo jestem na bieżąco ;)

Ja poleglem ale nie z winy mojej tylko bateria w lapku 15 minut i koniec :/ Nic szukam ogarnietej osoby z moich okolic co ogarnie mi kodowanie czyli immo i przebieg, oczywiscie nie za darmo ;)

Opublikowano

Przetwornice do auta sobie kup i po problemie a i do logów sie może przydać:wink:

Opublikowano

Gdybym miał bliżej to bym Ci to za darmo zrobil, bo to jest 10 minut roboty. A na przyszlosc zaopatrz się w samochodowy zasilacz do lapka, bo bardzo się przydaje. A na allegro tanie są ;)

Opublikowano

W przyszlosci chce zmienic lapka na cos nowszego, choc przetwornica to nie glupi pomysl trzeba przejrzec allegro ;)

Opublikowano

Zamiast placic komus za przekodowanie licznika, to wlasnie kup sobie zasilacz. U mnie tez bateria krótko trzyma i bez zasilacza nic bym w aucie nie zrobil.

Opublikowano
Zamiast placic komus za przekodowanie licznika, to wlasnie kup sobie zasilacz. U mnie tez bateria krótko trzyma i bez zasilacza nic bym w aucie nie zrobil.

albo podjechac gdzies do kogos gdzie mozna sie podpiac pod zasilacz na 230 i siegnie do auta ;)

ja tak mam na podworku ze mam gniazdko z tarasu pociagniete :decayed:

Opublikowano

zycze kolego aby nie przytrafilo Ci sie to co mnie :decayed::grin:

Opublikowano

A co Tobie sie stalo?