Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak myślałem, że to Ty ;) nie nie ;D ja tu mieszkam prawie naprzeciwko :D z okna Ci się przyglądałem :polew: jak byś się rozglądał to byś zobaczył na podwórku srebrną strzałę ;) pozdroo

Opublikowano

Aaa wiem! Ja już ją widziałem :D To mieszkamy niedaleko siebie. Ja na początku Żeromskiego, a właściwie na Drzymały. Teraz wiem gdzie Cię znaleźć, więc jak się nie zjawisz na następnym spocie to wpadniemy z chłopakami i dostaniesz łomot :evil::naughty::cool1::wink4:

pzdr, monti

Opublikowano

no to teraz już nie ma odwrotu, muszę wpaść :D

Opublikowano

eeee nicponie, wyskoczy ktoś na ćwiartkę?? :polew:

Żyjecie? Kiedy spota robimy? Mnie 22-23.05 nie ma. Może 29 albo 30 maj?? Ruszcie d*py :cool1:

pzdr, monti

Opublikowano

eeee nicponie, wyskoczy ktoś na ćwiartkę?? :polew:

Żyjecie? Kiedy spota robimy? Mnie 22-23.05 nie ma. Może 29 albo 30 maj?? Ruszcie d*py :cool1:

pzdr, monti

no to ruszam d*pą i proponuje 29.05
Opublikowano

no ja się pisze z miejsce na moj pierwszy spocik A4 :cool1: myśle, że nie bede miał problemu z dostosowaniem się ale najlepiej myśle jesli to bedzie niedziela :> jak dla mnie :tongue4:

Opublikowano

no ja bym preferował niedziele...taki spokojny boży dzień xDD :naughty: bo w sobote to różne plany ludziską mogą mieć - imprezki, grilla itd

btw. a mniej więcej na którą godzine?

Opublikowano

OK, wrzucam termin niedzielny.

Mam nadzieję, że każdy czytał info od Prezesa z prośbą o wsparcie zakupu serwera i dorzuci się po te 5 zeta na szczytny cel.

pozdro, monti

Opublikowano

Siemka :cool1:

Jak nie za śpię to zawitam :good: Pozdrawiam;)

Opublikowano

Panie i Panowie, gadałem dzisiaj z Marcysiem. W jego przypadku może być problem z niedzielą. Czy sobota 29.05, start 15:00 też wchodziłaby w grę? Sorry za zamieszanie. Damy radę przełożyć to na sobotę??

Mi pasuje od piątku do niedzieli :) Hej

Opublikowano

Mi nie robi to także problemu;)

Opublikowano
:hi: sobota była by ok ale decydujcie sami nie patrzcie na mnie pozdro
Opublikowano

OK, zatem robimy spota w sobotę. Start przekładamy na 16:00 i każdy sobie spokojnie dojedzie.

Do zobaczenia, monti

Opublikowano

ja nie dam rady mam przez wekend drugą zmiane :hi: