elmichalkw Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Michał aleś wczoraj tego malucha łykał na Ułżeckiej Jak widziałeś śpieszyłem sie, sesja trwała dłużej niż myślałem nie będe sie za nim 25 czy tam 30 wlókł przecież i tak sie ,,troche" do mojej pięknej spóźniłem PS. Już ,,molestuje" 3 gości z a4 na poniedziałek także nasze miejsce niedługo będzie zbyt małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stojann Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ma ktos ochote zmienic amorki ? mam mocno obnizone ,a szukam serii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Panowie zdjęcia będą jutro-niech napięcie rośnie. pewnie nacisnales DELETE zamiast COPY przyznaj sie, moze jakos ci wybaczymy :polew:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 11:40_________________________________________________a wlasnie bylem wczoraj po drodze do garazu na gutwinie tak kolo 21:30 widno jak w dzien na tym parkingu to moze nastepnym razem sie tam zbierzemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Cześć Koledzy-zdjęcia będą niebawem nie mam jak ich wkleić. przyznaję uczciwie że może mnie nie być w ponmiedziałek praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 dasz rade a jak nie to pojedziemy po ciebie [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 16:25_________________________________________________cos cicho strasznie mam nadzieje ze nie bede jutro samotnie jezdzil po miescie do zobaczenia o 19 na pulankach za meblowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 będę wiec ndam radę dam radę chyba i w końcu są zdjęcia trochęto trwało ale cały tydzień nie miałem jak ich wklieć tutaj jakieśTYpy kręciły się koło samochodów-trzeba będzie uważać to jest najlepsze zdjęcie to tyle jak pierwszą sesje. Jeszcze raz mówie trzeba uważać na tych kolesi kilku już widziałem 2 tygodnie temu :polew: SEE YOU o 19 już nie wiem co jest z tymi hamulcami na trasie spalił elegancko 5L ale a jak na miasto wjadę to ciężki zaraz się taki robi że serce boli-może bym na B5 zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 tutaj jakieśTYpy kręciły się koło samochodów-trzeba będzie uważać jakbym ich skads znał hehe[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 09:54_________________________________________________dzieki za zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 fotki sliczne koledzy. Mam nadzieje kiedys sie przylacze do spotkania. pozdrowienia M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 już nie wiem co jest z tymi hamulcami na trasie spalił elegancko 5L ale a jak na miasto wjadę to ciężki zaraz się taki robi że serce boli-może bym na B5 zmienił kolega ma ciezka noge i dlatego w miescie tyle pali [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 12:06_________________________________________________ reszta zdjec sie nie nadaje bylo ok nastepnym razem na kebaba :drool: pozdro dla a4 maniaka z TST zapraszamy czesciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Pany gdzie wy się wkońcu spotykacie? Bo o ile mnie oczy nie mylą to parking pod Tesco tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Spotykamy się pod meblowym na pulankach a potem się przemieszczamy, dzisiaj zaliczyliśmy gutwin. zajedz za tydzień na 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 cuś małe te zdjęcia :polew: Panie Fotografie, ale klasa :oklaski: :oklaski: Tak jak mówi Krawcu pierw pod meblowym jesteśmy a póżniej jazda na inną miejscówkę - frekwencja znowu dopisała, byle tak dalej-ciekawe kiedy nam miejsca na parkingu zabraknie Froger za tydzień dawaj do nas bez gadania. Dudiego w końcu na głodnego po naszych dziurach ganialiśmy-kebab dobra myśl-pomysłodawca stawia :gwizdanie: Ps. Chłopaki znowu te TYpy kręciły się przy naszych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Wystarczy kliknąć i się powiększają he he :-) kebab dobra myśl-pomysłodawca stawia nie mow tak bo nie przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 taki klubowy żarcik :laghing2: :laghing2: Wystarczy kliknąć i się powiększają he he :-) kebab dobra myśl-pomysłodawca stawia nie mow tak bo nie przyjedzie [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 16:19_________________________________________________ale ja leniwy jestem :polew:Wystarczy kliknąć i się powiększają he he :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 POwiem wam ze bylo za***iście , i postaram sie byc co tydzien tylko teraz pasowalo by podjechac na jakies zarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Krawcu ja nie trafiłem 6tki-ale trzymałem kciuki za Ciebie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 a ja oczywiscie trafilem i zbieram zapisy na rs4 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja poproszę dwa razy na wynos :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 rozumiem ze kolor ci jest obojętny jakieś slabe zainteresowanie to może dorzucę jeszcze talon na benzynke hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dla mnie czarna macie tam gdzies dobrego kebaba na frytkach ,odnosnie poniedzialku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi