Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie halogeny to w krajach skandynawskich jest norma tam pełno tego na wszelkiego typu samochodach. Raz widziałem w w samochodzie typu toyota iq zamontowane na przednim grilu 6 halogenów...

• Odpowiedzi 18.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sylwestrowo:

Opublikowano
a0ad48527d9334b6med.jpg
Opublikowano

5b8800e94b4c53ce9d3e615109d41b54.png?1325422883

nie wiem co ma być śmiesznego w innowacyjnym systemie opon :mysli: (dzięki takiemu rozwiązaniu nie musisz przejmować się przedziurawioną oponą w drodze - normalnie boki są zakryte i wygląda to jak normalna opona a na zdjęciach jest po prostu wersja demonstracyjna aby pokazać myśl rozwiązania).

A żeby nie było OT:

100_100_1836439792_Wehikul_czasu_przez_Kanty1_middle.jpg

Opublikowano
jaka nuta w tle ;)
Opublikowano

3859rysunkowepierwszewr.jpg

Opublikowano

Pewien bardzo oszczędny w słowach arystokrata zatrudnił nowego lokaja. Obejmując obowiązki sługa otrzymał od pana szczegółowe instrukcje:

- Kiedy wołam "Kąpiel!", potrzebna mi woda, mydło, ręczniki, płaszcz kąpielowy, szlafrok, świeża bielizna, ubranie, herbata i gazeta. Kiedy wołam "śniadanie!", mam dostać kawę, mleko, cukier, jajka, szynkę, masło i gazetę, a krzesło trzeba przysunąć do kominka.

Lokaj skinął głową na znak, że zrozumiał. Jeszcze tego samego wieczora arystokracie robi się niedobrze i woła:

- Lekarza!

Po stosunkowo niedługim czasie zdyszany lokaj wraca do swego pana i z dumą w głosie oświadcza:

- Myślę że będzie pan ze mnie zadowolony, milordzie. W przedsionku czeka już wybitny internista, chirurg, dentysta, ksiądz, notariusz i adwokat z dwoma świadkami. Na podjeździe stoi karawan, a w grobowcu rodzinnym czterech robotników wybiera ziemię pod trumnę!

Opublikowano
Opublikowano

przeczytane...

"Któregoś razu moja dziewczyna i ja byliśmy w sklepie z elektroniką (EuroRTV dla ścisłości), gdzie kupowałem jakiś pierdół. Moja, znacznie piękniejsza, połowa spoczęła na chwilę, czekając aż załatwię formalności z wyborem i odbiorem. W trakcie tego załatwiania dosiadło się kilka innych, czekających osób, a obok niej usiadł jakiś młodzieniec.

Ja, gdy nadszedł już czas by iść do kasy, nie chciałem tam stać sam, więc podchodzę do dziewczyny i mówię:

- Hej, postoisz ze mną w kolejce?

Ona wstała i bez słowa, choć z lekkim wahaniem ruszyła za mną. Odwróciłem się jeszcze by spojrzeć czy nic nie zostawiła i zobaczyłem tego kolesia, z wysuniętym do góry kciukiem i wielkim bananem na twarzy skierowanym we mnie. Gratulował mi podrywu... ;]"[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 19:20_________________________________________________Zasłyszane jakiś czas temu, nie wiem na ile prawdziwe w każdym razie, całkiem zabawne :)

Klasa znajomego (a właściwie to chyba szkoła cała) wybrała się do teatru na spektakl "Romeo i Julia". Wszyscy kulturalnie przybyli, tylko jeden pacjent z jego klasy postanowił przyjść w stanie... krótko mówiąc wskazującym. Załadowali się do sali, siadają przedstawienie się zaczyna.

sytuacja właściwa

Romeo trzyma martwą Julię na rękach i mówi coś na kształt:

- I co ja mam teraz zrobić ?

i wtedy ów pacjent wstaje, i krzyczy:

-RŻNIJ PÓKI CIEPŁA !

Nawet Julia zeszła ze sceny płacząc ze śmiechu :D