Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mały Jasiu nocował u dziadków. Siedzi w salonie z dziadkiem i tak nagle ni z d*py ni z pietruchy mówi do dziadka: -Dziadku a co to jest piz*a? Dziadek trochę w szoku sprawdził tylko czy babcia jest w kuchni wziął małego Jasia na strych. Przesunął stary karton i przed ich oczami ukazał się kuferek. Dziadek starł z niego kurz i wyciągnął magazyny z gołymi paniami. Otwiera stronę mniej więcej z środka i mówi: -Widzisz Jasiu tą gwiazdkę między nogami tej pani? -Tak -piz*a to ta osoba która ją tu umieściła
riddick74 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wideo: Kierowca F1 na kursie prawa jazdy? Pirat drogowy wszech czasw!
riddick74 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 HaHaHa - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Piechol Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Idzie miś i zajączek na imprezę. Zajączek mówi do misia: - Słuchaj, ile razy jesteśmy na imprezie i ty się nawalisz to potem mnie bijesz. Obiecaj że dzisiaj nie będziesz. Miś: - Ok, nie ma sprawy. Rano zając budzi się cały posiniaczony, we krwi i bez dwóch zębów. Wkurzony biegnie do misia i mówi: - Kurw@! Obiecałeś że nie będziesz mnie bić! A miś na to: - Słuchaj zając, poszliśmy na imprezę, ty się nawaliłeś i zacząłeś szaleć, najpierw zacząłeś mnie bluzgać że jestem grubym cieciem i debilem. Już miałem ci z@jebać ale myślę ok obiecałem... Potem zacząłeś jechać moją dziewczynę, że to kurw@ i pruje się z każdym w całym lesie. Ledwo co wytrzymałem, ale ok myślę jesteś nawalony i w ogóle... Potem doczepiłeś się do mojej matki... Ledwo co mnie ludzie utrzymali, ale nic ci nie zrobiłem... Ale jak wróciliśmy do domu a ty nasrałeś mi do łóżka, włożyłeś w to gówno 3 kredki i powiedziałeś: - Jeżyk śpi dzisiaj z nami - to nie wytrzymałem.
Młody Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Chińskie B8 Yema Auto rusza z produkcją dwóch kolejnych klonów
huzio00 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 - To czemu tego nie zrobisz, Wiechu? ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ---------- To już wiem
Gość donuska90 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Coś dla fanów Sunrise Festival, zapożyczone od kolegi Matush Rydzyk vs Sunrise 2003 - YouTube
Majkel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 myśle, że to coś nadaje się do tego działu bmw e36 328 tuning-zamiana na 750-55lpg lub 544lpg (2831452354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gość donuska90 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 myśle, że to coś nadaje się do tego działu bmw e36 328 tuning-zamiana na 750-55lpg lub 544lpg (2831452354) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bez urazy dla ludzi z Wejherowa, ale u nas na takie rzeczy mówi się "wejherowski tuning"
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie znałem Ryśka z tej strony :polew:
siara Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 :polew::polew: Leże :grin: ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- !
Rekomendowane odpowiedzi