H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wszystko po usuwane? Nie widać Trollowanie kota - Sadistic.pl
pawel2062 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wesołych Świąt! Wesołych Świąt!! | Pindos.pl - obrazki i gify z pieprzem
skrab Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wszystko po usuwane? Nie widać Trollowanie kota - Sadistic.pl Bo osunięte to jak może być widać?
tomaszstn Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 ---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- ---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------
roma Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego: - Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace. Łysy się odwraca, a koleś: - Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam... Łysy: - Żaden Krzychu, ku...a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb...e! - i się odwraca. Na to ten pierwszy koleżka do drugiego: - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace. Łysy zjeżony się odwraca, a koleś: - Krzychu, no kur...a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie? Łysy: - Kur...a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp....dole, że się nie pozbierasz! Zaczyna się podnosić, żeby wlutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi: - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i oglądajmy... Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy koleś znowu do drugiego: - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi. Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś: - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napier...lam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 [h=5]Siedzi facet w teatrze i czuje że coś jebie gównem, trąca typa co siedzi przed nim i pyta: - Przepraszam zesrał się pan? - Tak, a o co chodzi?[/h]
huzio00 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wigilia w Gdańsku - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Viwaldi Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wigilia w Gdańsku - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Po Wigilii w Radomiu ludzie pewnie boją się przyjść.
siara Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pojechałem na zakupy do M1 do Radomia - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
emil82 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ruszyła naprawa dziur w pasie lotniska w Modlinie - TVN24
Rekomendowane odpowiedzi